Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda değişik duygular içerisindesiniz. Bazı şeylerle örneğin bir bakışla veya güzel bir sözle yetinmek yerine daha gerçekçi istekler içerisindesiniz. Kendinize yönelik bazı tereddütlerinizin de bu yolla gidereceğinizi düşünüyorsunuz. Duygu karmaşası içerisinde olduğunuz bugün önce kendi duygularınız netleştirmeli sonra onunla konuşmalısınız.

Zihinsel faaliyetleriniz oldukça yüksek. Yalnız işinizle ilgilenmiyor arkadaşlarınızın işlerine de müdahale ediyorsunuz. Sizin yardım sandığınız bu müdahaleleriniz onların canını sıkıyor. Bu davranışlarınızı bırakmalısınız.

Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin. Kişiliğinizde ve görüntünüzde zaman zaman gerilimler yaşasanız bile bunu kolayca halledebilecek güçtesiniz. Geçmişteki çabalarınızın ödüllerini alabileceğiniz görülüyor.

Kendinizi ruhsal yönden iyi hissetmediğiniz zamanlar önemli kararlar almaktan kaçınmalı ve sizi sıkan ortamdan kısa bir süre uzaklaşıp iyice düşünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli kurallarla sınırlandığınız bir konuda çabalarınızı arttıracaksınız. Hayatınızı durgun ama düzenli bir dengede görüyorsunuz. Düzenli bir hareketliliğe geçiş niyetinizde güçlükleriniz olacak. Bugünlerde şansınız yüksek. Fark edilme isteğinizi tatmin edebileceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz. İletişim konularındaki beceriniz, zor ilişkilerde sonuçlar getirebilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay sizlerin burcunda hareket ediyor olacak. Güzel günlerden birinin içerisindesiniz. Pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Enerjiniz yüksek, neşeniz çok olacak. Sizlerin burcunda çok güzel bir kavuşum var. Ay'ın Venüs ile kavuştuğu bugün içerisinde aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partneriniz size romantik bir sürpriz yapabilir. Dış görünüşünüzde de yapacağınız değişiklikler güzel sonuç verecektir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yol ayrımına giriyorsun!Bugün Ay, burcunda hareket ediyor. İkna edici konuşmaların ve kendinden emin tavrınla geçmişteki yaraların kapanmasına merhem olabilirsin. Hayatının ne kadar farklı bir noktasında olduğunun farkında olmalısın. İnsanlardan beklentini azalttığın ve ben bu işi kendim de yaparım dediğin bir süreçtesin. Bu yüzden, gerçekleştirmek istediğin işler için hevesin kaçabilir. Organizasyon işinde çalışıyorsan beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz yüzünü güldürecek. Dengelerin ve sorumlulukların ayrıştığı bir düzleme giriyorsun. Özellikle aile ve yakın çevrenle ilgili yol ayrımına girmeyi tercih edebilirsin.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün fazla efor sarf etmeniz sebebiyle yorulabilir, bazı önemli işlerinizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. İş yükünüzü hafifletmeli ve kendinize zaman ayırmalısınız.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Kişisel hassasiyetinizin olduğu konularda kendinizi sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Bilemediğiniz konularla ilgili çözülme yaşayabilirsiniz. Bedeninize ait konulara dikkat etmelisiniz, gündelik kazalar olabilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor. İlişkileriniz, evliliğiniz gündeminizde olacak. Hem gücü hem de kontrolü elinizde tutmak isteyebilirsiniz. Cesaretiniz artıyor. Ancak güç mücadelesinden kaçınmalısınız.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç; burcunda hareket eden Ay'ın olumlu etkisi tüm gün seninle beraber olacak. Dış görünüşünü, giyim tarzını değiştirebilir; yeni ve farklı bir stil yaratabilirsin. Hem sosyal hem de romantik ilişkilerde kendini rahat ifade edebilir, görüşmeler yapabilir, yeni heyecanlar yaşayabilirsin.

2 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Anda yaşayan koçlar için geçmişin yükünü bırakma zamanı. Sabah saatlerinde yönsüzlük ve hassasiyetler yoğun ancak öğlene doğru yenilenme arzunuz artıyor. Ruh-beden dengesini koruyun.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda seyahat ederken kendinizi çok canlı, neşeli ve enerjik hissedeceksiniz. İkili ilişkilerinizde hızlı kararlar alabilirsiniz. İletişimi bol bir gün olacaktır. Ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin. Kimsenin kalbini kırmayın. Çünkü kararsız insanlar sizi yorabilir. Herkesin kendine ait bir hayat görüşü olduğunu unutmayın. Burç burç yorumları canlı günlük burç yorumları Perşembe

2 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji seviyeniz, bugün oldukça yüksek bir noktaya ulaşabilir. Ancak; bu enerjiyi tüketmeye çalışırken de kendinizi gereğinden fazla yorup tüketmemeye dikkat edin. Enerjinizi olumlu faaliyetlere yönlendirmeniz gerekecektir.

2 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 50' 30" R
Ay
Başak
28° 25' 18"
Merkür
Boğa
03° 21' 13"
Venüs
Boğa
23° 10' 08"
Mars
Koç
13° 31' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 34"
Satürn
Balık
17° 58' 20"
Uranüs
Boğa
23° 23' 20"
Neptün
Balık
29° 23' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 22"
Lilith
Başak
25° 20' 05"
True Node
Koç
14° 55' 38"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>