Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan bu kadar hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi büyütüyorsunuz. Bugün sizi ilk arayışında onunla konuşup konuşmamaya bir süre karar veremeyeceksiniz.

İşyerinizde birisiyle anlaşılmaz biçimde uzattığınız bir çekişmeveriminizi de düşürüyor. Bugün bir araya gelip konuşmanız için diğer çalışma arkadaşlarınız tarafından biraz baskı gireceksiniz.tesadüfler yaratılabilir.

Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Cömertliğinizle kolay dost ediniyorsunuz, ama kolay da suiistimal ediliyorsunuz. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız.

Duygularınızla mantığınız çelişecek, bugün problemlerinizin çözümünde mantığınızın sesini dinlemeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmiş yıllarda çok fazla fedakarlık yaptığınızı fakat karşılığını bulamadığınızı düşünerek ilişkinizde bıkkınlık hissi yaşayabilirsiniz. Gördüğünüz yakın ilginin geçici olacağını düşünerek eşinizi ihmal etmemelisiniz. Yetişkin çocukları olan koçların çocukları evden ayrılabilir veya evli ise sizden daha uzak bir yere ev alarak taşınabilir.

20 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 00:26 Ay-Neptün görünümü, biraz hassas düşünmemizi, vericiliğimiz, cömertliğimizin sınırlarını iyi çizmemiz gerektiğini işaret ediyor. Saat 02:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bugün işimize gücümüze sağlığımıza önem vermenin gerekli olduğunu işaret ediyor. Saat 08:10 Ay-Pluto görünümü, başarının ancak sabretmekle ve zaman faktörünü göz önüne alarak düşünmekle mümkün olacağını söylüyor. Saygın, stil sahibi, zirvede olan kişilere gizli bir hayranlık duyarsınız. Bulunduğunuz konumda yükselmeyi hedeflersiniz. Hafife alınmaktan pek hoşlanmazsınız. Saat 08:32 Ay-Merkür görünümü,ve kazancımızla alakalı konularda Merkür gerilediği için dikkatli ve tedbirli düşünmemizde yarar var. Saat 20:50 Ay- Chiron güçlendirici ve şifalı görünümü güç, huzur ve güven aşılayıcıdır. Kişisel değerleriniz başta olmak üzere, umutlarınız, kendinizde ve başkalarında kıymetli bulduğunuz güzelliklere sahip olmak, zayıflıklarınızı yenmek istersiniz. Kendimizi her anlamda güvende hissetmemiz dileğimle,

20 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay para evinizi etkiliyor. Maddi konularda beklediğiniz gelişmeyi henüz yakalayamadınız. Çevresel koşulların değişken tablolar çizmesi, sizin kararlı bir rota çizmenizi engelliyor. Sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olantekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Bugün sakin olmaya ihtiyacınız var.

20 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Doğru nedenlerle ve doğru şekilde yapıldığı sürece değişiklik ilerlemenin bir numaralı işaretidir. Seçimlerinizden etkilenecek kişilerle çalışmalarınızı kuvvetlendirmelisiniz. Kısa bir seyahat önemli bir tecrübeye dönüşebilir. Sevgi temalı ilişkiler ve aşk hayatınız açısından olumlu zamanlar. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal ilişkiler veya aşk hayatımız açısından oldukça güzel birkaç günün içerisindeyiz. İlişkilerimizi tazeleyebilir, yeni aşklara veya ilişkilere yelken açabilir veya ilişkilerimizle bağlantılı farklı hoşluklar deneyimleyebiliriz. Fikirlerimizi açıkça dile getirebileceğimiz, planlarımız veya yapacağımız sunumlar açısından olumlu günler. İletişim ve iletişim kanallarıyla yayılan haberler açısından olumlu gelişmelere de açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Tutkulu olduğunuz konularda stresler yaşanabilir. Güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz. Nedenini bilmediğiniz konular sizi duyusal olarak etkileyebilir.

20 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizle ilgili işler hoşunuza gidiyor. Sevdiklerinizi bir araya getirmek ise ayrı bir keyif veriyor.

20 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

20 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, parasal konular devrede olacak. İş alanlarınızda kendinizi ve duygularınızı güçlü bir şekilde ifade edebileceksiniz. Özel hayatınızda karamsar etkilere kapılmayın.

20 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yaratma konularında kıymetli bir gündesiniz. Finansal olarak yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Paranın değeri ve yönetimi önem kazanacaktır.Diğer taraftan manevi değerlerinizi gözden geçirebilir, özellikle ilişkilerinizde kurmuş olduğunuz manevi bağları ve güven telkinini mercek altına alabileceksiniz. İlişki kurma adına değerli fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Cinselliğin etkin olabileceği ilişkilere çekilebilirsiniz. Toprak ve mülk yatırımı gibi konularda özel fırsatlara sahip olabileceğinizi unutmamalısınız.

20 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin.

20 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 02" R
Ay
Balık
07° 25' 57"
Merkür
Koç
18° 21' 09"
Venüs
Boğa
04° 42' 48"
Mars
Koç
02° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 42"
Satürn
Balık
16° 50' 11"
Uranüs
Boğa
22° 31' 12"
Neptün
Balık
28° 59' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 40"
Lilith
Başak
23° 40' 19"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>