Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızdaki sorunları halletmeyi başardınız. Artık eskisi gibi seviyeli ve güzel bir ilişkiniz var. Bugün onunla hoş zamanlar geçireceksiniz. Tartıştığınız, anlaşamadığınız konular hakkında konuşacaksınız ve bir orta yol bulacaksınız.

Siz yaratıcılık isteyen işlerde başarılısınız. Bugün, sizin yaratıcılığınıza yönelik alanlarda kısıtlamalara maruz kalacağınız bir gün olacak. Bu yüzdenyerinizde sıkıntılı anlar yaşayabilirsiniz.

Parasal olarak şanssız bir döneme girdiniz. Sürekli masraf yapmanızı gerektirecek olaylarla karşılaşıyorsunuz. Bugün de beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalacaksınız.

Sağlığınızla ilgili olarak, ufak tefek gördüğünüz problemleriniz başınızı ağrıtabilir. En kısa zamanda bir doktora görünmeli ve bu sorunları ortadan kaldırmaya bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde gizli tuttuğunuz enerjiyi ortaya çıkarmalı ve isabetli değerlendirmelerle olayların üzerine yansıtabilmelisiniz. Bu tutum, birçok çözümsüzlüğü başarıya dönüştürebilecek. Bu sıralar fevri davranışlardan kaçınmalısınız. Sizi bu konuda tahrik edebilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Birtakım problemlere yaklaşımınızda bazı zayıflıklar var.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:42 Ay-Merkür zorlu görünümü, ailevi veya özel hayatınızla ilgili konularda geçmişte yaşanmış olaylar sizi fazlasıyla duyarlı hale getirebilir. Aynı evi paylaştığınız eşiniz, çocuklarınız veya yaşınız gereği anne-babanızla özenli bir şekilde iletişimde bulunmak gerekiyor. Eğer aranızda sevgi, saygı ve güven dolu bir ilişki varsa gün boyu kendinizi huzurlu hissetmeniz mümkündür. Tam tersine sorunlar varsa hassasiyet dorukta olabilir. Saat 08:50 Ay-Satürn karşıtlığı aile, yuva, sevgi, güven gibi olgular bizim için önemli. Dışarıdaki başarıyı, içerdeki huzuru sağlayabilecek güçteyiz. Yeter ki, kendimize güvenelim. Olumsuz düşünmeyelim. Saat 19:45 Ay-Neptün görünüm etkisinde insan huzur ve mutluluğu daha fazla önemser. Duygularını kimseyle paylaşmak istemez. Çünkü onlar kendine ait ve gayet özenle sakladığı duygularıdır. Güzellikler gün boyu size eşlik etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olaylara duygusal yaklaşmana rağmen ortaklarının farklı bir mantıkla yaklaşmaları, isteklerinin gecikmesine sebep olabilir.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk veya yaratıcılığınız konusunda bugün daha detaylı düşünerek hareket edip, pozitif adımlar attığınızda her şeyin değiştiğini görecek ve harika fırsatlar yakalayabileceksiniz. Partnerinizle ilgili vereceğiniz kararlar bugün yaşamınızda dönüm noktası olacaktır. Eğer kaybetmek istemiyorsan üzerine düşeni yapmalısın. Çünkü aşk ta egoya yer yoktur.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iddialı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Dışadönük uğraşlar içinde uygun koşullar var.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı şeylere olduğundan fazla değer vermiş olduğunuzu düşünebilirsiniz. Sizi destekleyenleri küçümsemeyin. Duygularınız karışık. Sorunları büyütmekten kaçının.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

21 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvenliğinizle ilgili konuları önemseyeceksiniz. Maddi konular da kafanızı kurcalıyor. Bu alandaki güzel teklifler sizi mutlu edebilir.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunu ailenizle birlikte geçirmek için gökyüzü sizi adeta kutsuyor. Çocuklar, ebeveynler ve kalabalık aile ortamında herkesin mutlu olduğunu görmek sizi de huzurlu kılar.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, birçok konunun derinlerine inebilir, herşeyi en ince detayına kadar irdeleyebilirsiniz. Ancak; bunu yaparken karamsar yaklaşımlardan kaçının. Derinlerde gördüklerinizi olumsuz algılayabilir ve nedensiz sıkıntılara kapılabilirsiniz.

21 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 15' 09"
Ay
Kova
21° 19' 44"
Merkür
Koç
17° 43' 49"
Venüs
Boğa
03° 19' 08"
Mars
Koç
01° 10' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 49"
Satürn
Balık
16° 44' 22"
Uranüs
Boğa
22° 27' 18"
Neptün
Balık
28° 57' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 53"
Lilith
Başak
23° 32' 48"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>