Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Kendinizi mutlu ve iyimser hissedeceksiniz. Duygularınız dengeleniyor ve duygusal enerjinizi doğru kullanıyorsunuz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı sevdiğiniz kişiye olumlu olarak aktarma eğilimindesiniz. Hoşunuza gidecek faaliyetlerde bulunabilir ve aşk hayatınıza ilişkin güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte planlar yapma ve kararlar alma şansınız olacaktır. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanmayacaksınız.

İş yaşamınızda enerjik olacağınız bir gündesiniz. Sizin için faydalı olacak diyaloglara girebilirsiniz. Kısa süreli planlar yapma eğiliminde olacaksınız ve planlarınızı gerçekleştirmek için çalışacaksınız. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Gün içinde yeni kararlar alabilir daha önce ilgilenmediğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ve planlarınızda bir hareketlilik olabilir.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceksiniz ve size maddi kazançlar getirici yeni planlar yapabileceksiniz. Ancak harcamalarınızı kontrol etmeye önem vermelisiniz.

Sorunlarınıza ani bir şekilde çözümler bulabilir ve harekete geçebilirsiniz. Detayları gözünüzden kaçırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjiniz çok iyi ve kafanız iyi çalışıyor. Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunlara bugün başarılı ve farklı çözümler bulabilirsiniz. Hoşunuza gidecek ortamlara girebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Genel olarak kendinizi keyifli hissedeceksiniz. Düşüncelerinizi istediğiniz konular üzerinde yoğunlaştırmakta zorlanmayacaksınız. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Gelişmeler sizi rahatlatmaya başlıyor ve akılcı planlar yapıyorsunuz. Alacağınız bazı kararların sonucu sizin için çok olumlu olacaktır.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar cumartesi gününe, saat 01:13 itibariyle burcunuzda ilerleyecek ve size  cesur yaklaşımlar, güçlü duruş ve  dünyaya kim olduğunuzu gösterme cesareti sunacak Ay etkisi altında başlıyor. Sizin burcunuzda ilerlediği için, gönlünüzden geldiği gibi hareket etmeniz mümkündür. Kurallar, dayatmalar, sık boğaz edilmelerden hoşlanmazsınız. Saat 01:30 Ay-Venüs kavuşumu, duygularınızı ateşli  bir şekilde dışa sunduğunuzu gösteriyor. Kafanızın içini kurcalayan bazı durumlar olsa da, sizin için arzularınızın doyuma ulaşması son derece önemlidir. Saat 02:28 Ay-Mars kavuşumu, gayet hırslandırıcı, yeni hedefler belirleyerek bunları elde etmeniz yönünde sizi taçlandırıcı olacağını gösteriyor. Maddi ve manevi anlamda çıkarlarınızı korumanızı, geleceğinizi garanti altına almanızı ve kişisel anlamda atılımlarda bulunmanızı destekleyicidir. Saat 08:32 Ay-Satürn görünümü, arzu ve isteklerinizi gözden geçirmek anlamında önem taşır. İçinizden gelen bir ses bağımsız olmalısın, kimseye uymak zorunda değilsin demektedir. Siz de, bu sese uygun şekilde durumunuza, konumunuza, hayatımıza bir bakarsınız. Saat 10:44 Ay-Merkür görünümü, sosyal hayattaki iletişimin ön planda olmasını sağlıyor. Öğreneceğiz, gezeceğiz, görmek, bilmek isteyeceğiz. Dostlarımızla muhabbet edeceğiz. Zihnimiz hayli aktif çalışacak. Dünyayı farklı gözlerle algılayacağız. Düşüncelerimizi ifade etmekten çekinmeyeceğiz. Esenlik dolu bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

21 Şubat 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizi kişisel egolarınıza yansıtmış durumdasınız. Düşüncelerinizden ödün vermek istemiyor ve çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilere taviz veriyorsunuz. Ortak güç birliği içinde olsanız bile, küçük ayrıntıların sizi rahatsız etmesini istemiyorsanız. Bugün sır saklamanızda yarar var. Duygusal sorunlarınızı hiç kimseyle paylaşmayın.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi endişelendiren adımları atmanız gerekebilecek günler, ama bu köşeye sıkışacağınız anlamına gelmiyor. Aşk hayatınız yenileniyor, heyecan verici ilişkiler söz konusu olabilir. Maddi durumunuzu yenilemenize yardım edebilecek bir fırsat stresi azaltabilir. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Çok çalışmanın faydasını görebileceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay'ın Pluton'la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter' in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelişen koşulların sizi eyleme geçirdiği ancak duygularınızın kurbanı olmamanız gereken bir dönemdesiniz. Karşıt burcunuzdaki Güneş son altı aydır süregelen işlerin üzerinde durabileceğinizi ve yeni kararlar verebileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ilişkilerde dengeli olmak çok şey kazandırabilir. Mars'ın sert açısı altında özellikle ev ve yerleşime ait konular için daha fazla enerji ve para harcayabilirsiniz. Sağlığınıza da önem vermelisiniz. Bu yeni dönemde aşk hayatınız geri planda kalabilir.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda atak olmalısınız. Yeteneklerinizi göstereceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hiç bir fırsatı küçümsemeyin, size getirileri olacaktır.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi ilgilendiren ve maddi konularda hayatınızda önemli ilerlemeler getiren bir gün olacak. Kendinizi en iyi şekilde ifade edip gösterebileceğiniz, insanlara sadece mantıklı taraflarınız değil, duygusal yönlerinizi de gösterip, yeteneklerinizi fark ettirebileceğiniz sizin için son derece şanslı sayılan bir gündesiniz. Aşk hayatınızda olumlu bir atmosfer sözkonusu, bekar olanlar için beklenmedik paylaşımlar ve teklifler gündeme gelebilir.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Seyahat, eğitim, fikir tartışmaları gibi konular, günün ana temaları olabilir. Tüm bunlar, birbirleriyle bağlantılı halde, bir zincir de oluşturabilirler. Daha geniş bir bakış açısı kazanmak, yeni yaklaşımlar benimsemek, oldukça kolay olabilir.

21 Şubat 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 52' 09" R
Ay
Balık
15° 08' 21"
Merkür
Koç
18° 40' 34"
Venüs
Boğa
05° 22' 19"
Mars
Koç
02° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 13"
Satürn
Balık
16° 52' 53"
Uranüs
Boğa
22° 33' 02"
Neptün
Balık
29° 00' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 27"
Lilith
Başak
23° 43' 53"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>