Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç bir yarar getirmeyecek. İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz.

Yenilikler peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar. Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız.

Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz. Birikiminizin daha gerçekçi alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz.

Sağlık konularında biraz telaşçı bir izlenim veriyorsunuz. Endişelendiğiniz belirtiler, geçici rahatsızlıklar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özel ilişkilerde ani çıkışlara dikkat. Genel olumsuzlukların etkisi size bugünlerde yön verebilir. Nedensiz bulduğunuz aşırılıklarınızla, sonradan bunları kavrama sürecinde pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Bu sıralar kendinizi mutlu edebileceğiniz verimli uğraşlara yönelebilirsiniz. Günlük hayatın baskısını, bu şekilde azaltabilirsiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 06:02 Ay-Merkür görünümüyle Salı gününe adım atacağız. Bu enerji, ailemizin hayatımızdaki öneminin farkında olarak  iletişimde bulunacağız. Sahiplendiğimiz, bize ait olan güzellikleri koruma altına alacağız. Saat 13:00 Ay-Güneş görünümünde, ailemiz veya işimizle alakalı meseleleri gözden geçireceğiz. Kararlarımızı vermeden önce güvencemizi ön plana alacağız. İnandıklarımızı savunacağız, koruma altına alacağız. Birilerinin bizi eleştirmesine, şunu şöyle yap demesine izin vermeden, biz bildiğimiz şekilde yapmayı tercih edeceğiz. Saat 13:06-16:22  arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Kişi yanlışları, ters giden durumları, etrafındaki insanları, olayları gayet iyi algılar.  Birileri bizi kızdırabilir.  Bunlar görülmesi muhtemel durumlardır. Olağan karşılamalı, elimizden geldiğince sakin olmaya çalışmalıyız. Saat 14:07 itibariyle etkili olacak Güneş-Satürn görünümü, iç dünyamızda güven olgusu ve huzuru baş köşeye oturuyor. Bir yerlere gitmek, canlanmak isteyen gönlümüz baskıcı, zorlayıcı her şeyden uzaklaşmak istiyor.  Sözgelimi kısa bir yolculuk, yeni bir tanışma veya partnerimizle güzel paylaşımlar kendimizi emniyette hissetmemizi sağlayabilir. Sorunların konuşularak çözümlenmesinde yardımcı olabilir. Saat 16:22  Ay-Terazi burcu seyri, partnerimizle uyumlu, nazik ve akışa göre hareket etmemizde yarar var. İyi günde kötü günde diyerek el ele sorunları çözebilir, hayatın güzelliklerinin keyfine varabiliriz. Ancak bu durum, problemlerin üstüne kapamak anlamına gelmiyor. Tabii ki düşüncelerimizi birbirimize  ifade etmeliyiz. Günün enerjileri, birbirimizi sevgiyle, kardeşçe kucaklamamıza vesile olsun. Güvenli bir dünyada yaşamamız dileğimle,

21 Temmuz 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizle ilgili iletişim konusunda yoğunluk yaşıyorsunuz. Duygusal bağlarınızın güçlenmesi adına, sevdiklerinizle birlikte olmak size olumlu geliyor. Bugün annenizle ilgili olumlu olaylar yaşayacak, onun isteklerini kendi düşüncelerinizle bağdaştıracaksınız. İkna kabiliyetinizi duygusal bir şekilde kullanıyorsunuz.

21 Temmuz 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gayrimenkul, ev, ya da aile başlıklı konularda belli kuralların belirlenmesi gerekiyor olabilir.Bu alanda kendi fikirlerinizi ortaya koymanız durumunda olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemeye başlayacağını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Başak burcundaki Ay'ın Satürn'le olumlu açısı ve Güneş Satürn olumlu görünümü bugün ve hafta genelinde, uzun vadeli konularda başarı şansını ve bu yönlü girişimleri arttırabilir. Bu hafta boyunca, uzun vadeli ilişkiler veya uzun vadeli adımlar gündeme gelebilir. Ciddigörüşmeleri yapmak, resmi kurum ve kuruluşlarla, yaşca büyük veya otorite konumundaki kişilerle görüşmek için uygun bir süreçte olacağız. Hedeflerimize odaklanabiliriz. Dolayısıyla, sabah saatlerinde oluşabilecek belli belirsiz kararsızlıkların, isteksizliklerin, endişe veya dalgınlıkların güne olumsuz başlamanıza neden olmasına izin vermeyin. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki işlerinizde ilerleme kaydetmek için mücadele içinde olabilirsiniz. Öğle saatlerinde daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Kendinizi göstermek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gözler üzerinizde. Adeta parıldıyorsunuz. Kalbinizi kıran insanlar sizin daha da güçlenmenizi sağladı. Eğer böyle kararlı devam ederseniz hayatta her istediğinize sahip olursunuz.

21 Temmuz 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibarengörüşmeleri, kariyerinizi ilgilendiren konular ve toplum içinde yetenekleriniz ve davranışlarınızla ön plana çıkan isim olurken, finansal olarak rahatlama yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinize güvenli ve moralinizin yüksek olduğu bugün, özellikle akşam saatlerinde keyifli etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle mutlu bir zaman dilimi paylaşabilirsiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize yönelik ortak parasal konularda olumlu etkiler altındasınız. Sorumluluklarınızı bilecek, konuştuklarınızı uygulamak için istediğiniz gücü ve desteği sağlayacaksınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ve sosyal çevre ortamlarınızdaki ortak proje ve çalışmalarda evrak işleriyle uğraşabilirsiniz. Detay gerektiren konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Sorunlu bir işi çözme gayretinde olabilirsiniz. Bugün sağlığınıza, özellikle bağırsaklaklarınıza dikkat etmenizde yarar var.

21 Temmuz 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

21 Temmuz 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 44" R
Ay
Terazi
16° 33' 57" R
Merkür
Boğa
05° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 02' 52"
Mars
Koç
14° 41' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 11"
Satürn
Balık
18° 04' 18"
Uranüs
Boğa
23° 28' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 55"
Lilith
Başak
25° 30' 15"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>