Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda bir hareketlenme görülecek ve farklı heyecanlar yaşamanız mümkün. Duygusal olarak çok yoğun bir gün geçireceksiniz.

İş arkadaşlarınızın başarılı çalışmalarını zaman zaman kıskanıyor ve kendinizi onlarla kıyaslıyorsunuz. Oysa bilmelisiniz ki bu gidişle gerçek başarıyı hiçbir zaman yakalayamayacaksınız.

Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçtınız hatta para harcamayı bir zevk haline getirdiniz. Bu gidişle maddi bir sıkıntıya girebilirsiniz.

Yakın ir zamanda uzun bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz fakat bu sizin için faydalı bir yolculuk olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde çözemediğiniz bir sıkıntı olacak. Biraz havanın yoğunluğu, biraz da bir arkadaşınızın başına gelen talihsiz bir olayın sizdeki etkisi yüzünden, içinizin daraldığını hissedeceksiniz. Yaşadığınız yerle ilgili yeni girişimlerde bulunacaksınız. Bu girişimlerinizi destekleyenler olduğu gibi, karşı çıkanlar da olacak.

23 Ağustos 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz saat 04:30 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde başlıyor. Bir yanıyla özgürce günü geçirme arzumuzun işaretçisi olurken,  diğer yanıyla bir çok meseleyi kritik etmemize neden olabilir. Fiziksel sağlığımızı önemsememiz, kilo kontrolümüzü mutlaka sağlamamız gerekir. Çünkü bunlara önem vermediğimizde rahat etmemiz mümkün olmaz. 23 Ağustos saat 13:37-23 Eylül saat 11:20 arasında Güneş-Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreç her yıl olduğu gibi, hayatınız başta olmak üzere sağlığınızla ilgili konular üzerinde odaklanmak ve düzenlemelerde bulunmak anlamı taşır. Birçok pürüz ayıklanır, aksaklıklar ortadan kaldırılarak işlerlik kazanılır, verimlilik esas alınır. Kendiniz için gerekli veya gereksiz olanların  tespiti yönünde önemlidir. Bu süreçteveya aşk hayatınızla ilgili konularda akılcı bir şekilde düşünmeli, iyi niyet ve fedakarlığın ölçüsü iyi ayarlanmalıdır. Çocuklarınız  veya  yakın çevrenizle ilişkiler, eğitim hayatınızla ilgili konuların da titizlikle ele alınacağı bir dönemdir. Saat 16:08 Ay-Neptün zorlu görünümü gerçekleşiyor. Her şeyin iyi olacağına, yolunda gideceğine inanmak istiyor insan. Hayallerinin onu sürüklediği yerde olmaktan yana. Belki bazı şeyler ters gidecekmiş gibi düşünüyor. Ancak bir yandan da iyimser düşünmeye gayret gösteriyor. Beklenmedik durumlardan uzak kalmak istiyor. Beklentileriniz bir hayli yüksek olacaktır. Saat 17:37 Ay-Mars olumlu görünüm etkisinde, hem duygusal hissedişleriniz yoğun hem de  fiziksel hareketliliğiniz üykselir.  Özgür hareket etmek ve arzu ettiğimizi ele geçirmekten zevk alacağız. İnandıklarımızı, düşüncelerimizi, hayata bakış açımıza göre ifade edebilecek gücümüz gayet yüksek olacaktır. Kas gücüne dayalı sporla uğraşanlar için bu görünüm aktif saatleri işaret ediyor.   Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

23 Ağustos 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni gelişmeleri yakından takip ediyorsunuz. İşinizi şansa bırakmama konusunda kararlısınız. Size karşı çıkanları saygılı biçimde ikna etmeniz mümkün. Kararlı davranmanız gereken konularda farklı bir yol izleyecek, beklenen risklerden uzak kalmayı başaracaksınız. İyi niyetinizi aşan durumlara karşı tedbirli olmalısınız.

23 Ağustos 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel anlamda kendinizi daha iyi hissetmek veya güçlendirmek için yeni yollar arayabilirsiniz. Rekabet içeren ortamlar neyin önemli neyin önemsiz olduğunu anlamanızı sağlayabilir. Karşı karşıya kaldınız olayları tebessümle karşılamanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Otorite(eş, baba, patron, yönetici, müdür, öğretmen v.b) konumundaki kişilerle ilişkilerimizde biraz zorlanabiliriz. Eleştiriler, şikayetler, dizler, dişler, kemiklerle ilgili problemler, aşırı yük ve sorumluluklar, kısıtlanmışlık hissi günün öne çıkan başlıkları arasında olabilir. Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir. Bu etki önümüzdeki bir hafta devrede olacağı için adımlarımızı buna göre atmamızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha rahatlamış ve şanslı hissedebilirsiniz. Yolculuklar da güzel gelecek.

23 Ağustos 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Eski günlerinizin geri gelmesi sizi mutluluktan çılgına çevirdi adeta. Sevdiğiniz kişi ile aranızda geçen tatsızlıkları unutarak yeni başlangıç yapmanız onu da sizi de çok rahatlattı. PARA: İşinizdeki olumlu gelişmeleri özel yaşamınıza da yansıttınız. Gereksiz harcamalarınızdan dolayı bugün sıkıntı çekebilirsiniz. Aileniz zor duruma düşebilir. SAĞLIK: Sağlıklı ve aklı başında gün geçireceksiniz. Kişisel sorunlarınızı hal yoluna soktunuz.

23 Ağustos 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

23 Ağustos 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkileriniz ve aşk hayatınız olumsuz etkilenebilir. Bu alanlarınıza dayalı para konularında sorumluluk üstlenmek istemeyebilir veya sevdiğiniz insanın sorumluluk üstlenmediğini görebilirsiniz. Bugün, sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayabilir.

23 Ağustos 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı, yabancılar, eğitimle ilgili konular ve hukuksal konularda ciddi zorlanmalar, kontrol dışı gelişmeler oluşabilir. Vize, paraport işleriniz var ise tüm evraklarınızın tam olduğuna emin olun, sıkıntı yaratabilir, bürokratik engele takılabilirsiniz. Kısacası bu hafta seyahatler biraz sıkıntılı. Psikolojik anlamda da çabuk yorulabilir, uyku düzeninizde bozulmalar söz konusu olabilir

23 Ağustos 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

23 Ağustos 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 50' 30" R
Ay
Başak
28° 25' 18"
Merkür
Boğa
03° 21' 13"
Venüs
Boğa
23° 10' 08"
Mars
Koç
13° 31' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 34"
Satürn
Balık
17° 58' 20"
Uranüs
Boğa
23° 23' 20"
Neptün
Balık
29° 23' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 22"
Lilith
Başak
25° 20' 05"
True Node
Koç
14° 55' 38"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>