Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda şanslı olmadığınıza inandırmışsınız kendinizi. Bu yüzden de yaşadığınız huzurun arkasında bir problem arıyorsunuz. Yakın bir zaman içinde bu kaygınızın temeli yok.

Akşam üzerine doğru işle ilişkinizi koparabilirsiniz. Çoktan tatil havasına girdiniz bile. Kendinize vearkadaşlarınıza güvendiğiniz için gelecek haftanın ne kadar yoğun geçebileceğini düşünmüyorsunuz bile.

Bugün para harcamak konusunda kararlısınız. Sizin dışarıda program yapma isteğinize dostlarınız ekonomik nedenlerle karşı çıkabilirler.

Bazı konularda çok iyimser bazı konularda kötümsersiniz. İki duyguyu da zaman zaman abarttığınızı fark etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonuna dair hoş planlarınız var. Yeni başlattığınız bir tamirat işinin engel olmasını istemiyorsunuz. Bu yüzden işi yakından tanıdığınız birilerine devretmeyi düşünebilirsiniz. Aile içindeki geçici huzursuzlukla ilgili yapabileceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır bu ilişkide yaşadığınız kopukluğu böyle telafi etmeye çalışacaksınız.

23 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 23 Kasım saat 08:39 İkizler burcunda oluşacak Dolunay, ticaret-eğitim-yolculuk gibi iletişime dayalı konularda daha önce düşündüğümüz bir planı değiştirmek doğru olmaz. Çünkü bu Dolunayın yöneticisi Merkür geri hareketini sürdürüyor. Aralık sonu, Ocak ayına kadar, bu konularda acele karar vermek veya önceden verilmiş bir kararı değiştirmek, yenisini uygulamaya kalkışmak yanlış olur. Günlük hayatta karşılaştığımız kişileri, durum ve gelişmeleri çok iyi anlamak, tanımak, tarafsız bir şekilde değerlendirmek, iyice öğrenmek şarttır. Gereksiz polemikler, her şeyi bildiğimizi sanmak, bir terslik olduğunda hemen savunmaya geçmek yerine, aslını astarını öğrenmek gerekir. Alış-satış gibi işlemlerde özellikle dikkatli olmak lazım. Verilen veya verdiğimiz sözü tutmak zor olabilir. Eğitim hayatında çok iyi notlar tutmak, günü gününe çalışmak, etüt etmek faydalıdır. Bugünlerde yanıltıcı bilgilerden uzak duralım. Danıştığımız insanlar konusunda deneyimli kişiler olmalıdır. Bizim de gerçekten bildiğimiz konularda konuşmamızda yarar var. Belge, sözleşme, önemli evrakların yerlerine ulaştırılmasında yanlışlık veya gecikmelere karşı tedbirli olalım. Birebir iletişimi önemseyelim. Bugünlerde yapılacak gezi, görüşme ve toplantılar, başvurular, sunum, seminer, tayin, yargıyla ilgili meseleler tekrarlanabilir. Daha önce düşündüğümüz yolculuklar veya rutin seyahatlerin yapılmasında sakınca yoktur. Bilgisayarımızı, ajandamızı iyi kontrol edelim. Gönülden sevgilerimle,

23 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde değişken bir burçta Dolunay gerçekleşecek. Bugün pek de emin olmadığın konularda keskin konuşmalar yapman, ilk etapta gerginlik yaratabilir. Fakat bu gerginlik yerini daha sonra samimi konuşmalara bırakacak. Eğitime yönelik her türlü faaliyette bulunman seni geliştiriyor. Önüne çıkan fırsatları bu doğrultuda değerlendirmen hayatına farklılıklar katabilir. Bugün aynı zamanda ikili ilişkilerin adına önemli bir gün. Özellikle yeni başlayan bir ilişkin varsa, birbirinizi tanıma adına farklı yaklaşım biçimleri sergileyebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Koç burcuysan, eşinle bazı konularda anlaşmaya varamayacağını düşünmen, kendini çaresiz hissetmene neden olabilir. Kilo problemin varsa, abur cubur tüketimini azaltmanda fayda var.

23 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızı toparlamak adına güzel bir gündesiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizden dolayı gelen haberlere ve sosyal medya duyumlarına pek fazla aldırış etmemelisiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yoğun bir temponuz olabilir. İletişimden kaynaklı çatışmalara dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Hayal ettiğinizden farklı olaylarla karşılaşabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Dedikodulara kulak asmamalısınız. Akşam saatlerinde yeni şeyler deneyimlemek isteyebilirsiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Örtünme... Bir haber karşısında tüm arzularınızın gerçekleşeceğini zannedebilirsiniz. Oysa kartınız bu konunun çabuk örtüleceğini gösteriyor.

23 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızın içinde size çok iyi hissettirecek harika bir teklif alabilir, zamanınızı sevdiklerinizle geçirebilir ve ilişkilerle ilgili yeni tekifleri değerlendirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen şanslı bir zamandasınız.

23 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay içsel kuvvetinizi artırıyor. Cesaret gerektren işleri açığa çıkarıyor ancak kaygınız da artabilir. Risk almamaya dikkat edin. Gün boyu eğitim ve sanat konularıyla meşgul olabilirsiniz. Kısa yolculuklar, akrabalar gündem olabilir. Eş, partner konularında beklediğiniz ilgiyi göreceksiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün İkizler burcunda meydana gelen Dolunay ile birlikte Yay burcunda yoğun bir enerji açığa çıkıyor. Yay/İkizler aksı üstünde hayatınızda olan bitene odaklanmak zorunda kalacaksınız. Sizin eğitim, yetenek, yakın akrabalar, seyahatler, uzaklar, yabancılarla olan yaşam temalarınız üzerinde durup yeniden düşüneceğiniz bir dönem.

23 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

23 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 52' 53" R
Ay
Başak
04° 21' 52"
Merkür
Boğa
00° 41' 32"
Venüs
Boğa
20° 39' 58"
Mars
Koç
11° 58' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 45"
Satürn
Balık
17° 50' 05"
Uranüs
Boğa
23° 16' 15"
Neptün
Balık
29° 20' 37"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
21° 31' 13"
Lilith
Başak
25° 06' 33"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 16/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>