Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle değişik uğraşlar, size keyif verebilecek geziler yapabilirsiniz. Bu arada romantizmin yine yüksek seyredebileceği söylenebilir.

Zorlu ve yapılması zorlu görünen konuları çözümleyebileceğiniz bir gündesiniz. Sezgilerinizin oldukça yüksek olacağı bugünarkadaşlarınızın sorunlarını algılayabilir ve onlara duygusal destek verebilirsiniz.

Kişisel yatırımlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Özellikle başkaları ile paylaştığınız maddi kaynakları nasıl kullandığınız dikkat çekerken aşırı tepkilerden kaçının.

Özellikle sosyal ilişkilerinizde bazı gerginlikler ve yanlış anlamalar mümkün. Daha objektif olmaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar tıkandığını düşündüğünüz bir konuda, içinizden geldiği şekilde bir tutum izlemeniz çözümü kolaylaştıracak. Dış etkilenmeler sizi yanlış yönlendirebilir. Son zamanlarda yaşama dair ilginç düşünceleriniz dikkat çekiyor. Sürpriz kararlar ve alışılmadık tavırlarla, bu ilgiyi daha da ileri boyutlara taşımaya elverişli bir dönemdesiniz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:00 Venüs-Uranüs kavuşumu, dış dünyada veya özel ilişkinizde özgürlük arzunuz yükselişe geçiyor. Bu durum, sorunlara katlanmak yerine, tek başınıza hareket etmeyi tercih etmenize yol açabilir. Burada iki husus önemli. İlişkiniz ne kadar sağlam ve siz ne kadar mutlusunuz? Eğer rahatım yerinde diyorsanız bu görünüm,  eşiniz ve sizin birlikte yeni bir dünya kurmak amacıyla bir araya gelişinizin simgesi olabilir. Eğer ben kendi yoluma gitmek istiyorum derseniz, bu görünüm yeni ve özgür bir dünyaya adım atma arzunuzun işaretçisi. Saat 02:14 Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi-manevi anlamda kazançlı çıkmak, hayallerinize uygun bir şekilde yaşamak arzunuzun işaretçisidir. Size moral ve inanç, azim ve kararlılık yönünde kuvvet sunuyor. Saat 06:57 Ay-Jüpiter görünümü, finansal konularda çıkarlarımızı kollamanın, çalışma hayatımızla ilgili meselelerde ise, planlı hareket etmenin işaretçisidir. Saat 14:38 Ay-Pluto görünüm etkisinde, kimsenin üstünüzde baskı kurmasına izin vermezsiniz. Çıkarlarınızı ister istemez düşünür ve durumları ona göre değerlendirebilirsiniz. Sizden hiç bir şeyin gizlenmesine, hele konu para-cinsellik ve ilişkimizi kapsıyorsa, hiç mi hiç  hoşlanmazsınız. Saat 18:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, doyurucu olmayan ilişkilere, işlere zaman ayırmak yerine gerçekten sizin için fayda sağlayan, tatminkar olana yönelirsiniz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

23 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Sizi yakından tanıyanlar için son derece farklı birisiniz. Onları çelişkiye düşürmekten hoşlanıyor gibi bir haliniz var. . Bugün, değişik fırsatların kombinasyonu karşısında karar verme güçlükleri yaşayacaksınız.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatler, sosyal aktiviteler ve kişisel değişiminizi destekleyen işler hayatınızı güzelleştirmenizi ve geliştirmenizi sağlayabilir. Kendinize inanmanız durumunda diğerlerininde size inandığını görebilirsiniz. Aşk hayatınız açısından da heyecan verici veya sürpriz durumlara açık hafta sonu. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu Ay'ın olumlu açıları var ve birbirimize daha anlayışlı davranmamız ve yardımcı olmamız için olanak tanıyor. Ancak, dün yaşanan dolunayın yarattığı stresi (ya da dün yazdığımız yazı başlıklarını)de unutmamak lazım, yakın ilişkilerimizi korumaya çalışmalıyız. Geceye doğru ilerleyen zaman diliminde ise, fikir çatışmaları, şikayet ve eleştiriler sakin kalmayı zorlaştırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan daha yoğun bir gün olabilir. Aynı zamanda gizli kalan şeylerle de karşılaşabilirsiniz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kudret... Öz yöneticinizden de anlaşıldığı gibi Mars'ın tüm güçlü etkileri üzerinizde. Özellikleriniz o kadar belirgin bir hal alacak ki çevrenize enerji vereceksiniz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız ve kurumlarla ilişkileriniz ön plana çıkarken, ikili ilişkilerde agresyon, güç mücadeleleri ve manipulasyon gibi davranışlar karşılaşabileceğiniz için, sakinliğinizi koruyup olayları gözlemlemeniz ve konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

23 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa giderleriniz konusunda istediğiniz sonuçlara bugün ulaşabilirsiniz. Parasal tahminleriniz pek tutmuyor, o yüzden tahminlerle uğraşmak yerine, gerçekçi adımlar atmayı deneyin. İçgüdüleriniz sizi doğru yönlendirecek.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabak saatlerinden itibaren krizler ve stresler karşısında daha sağduyulu davranmaya çalışabilirsiniz. Özellikle ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili parasal sıkıntıları aşabilmek için farkındalıklar geliştirmiş olmalısınız. Hayatınızda kriz diye adlandırdığınız konuların üzerine gidebilmek için fırsatlara sahip olabilirsiniz. Olayların nedenlerini keşfedebilirsiniz. Genel olarak ise; Ay 02:18‘de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sabah 08:30‘da 2 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Akrep Dolunay‘ı maddi ve duygusal konuların paylaşımı, nasıl paylaşıldığı ile ilgili konuları gündeme getirir. Ay'ın ışığının en fazla olduğu bu faz, bizim de bilincimizde duygu dünyamızın bir alanına ışık tutar. O alanı odak noktamız haline getirir. Akrep tutkular, cinsellik, duygusal krizler, maddi paylaşımlar, borç, kredi, vergi, sigorta ve mirasla ilgili işleri temsil eder. Bu çerçevede siz de bir takım duygu yüklerinizi açığa çıkarma, gizli saklı kalmış veya çok net olmayan konuları açığa çıkarma isteği ile daha çok araştıran ve öğrenmek isteyen bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Para akışına, borç ve ödemelere odaklanacağınız bir haftanın son günü olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün etkileri, sizi son derece canlı ve enerjik kılmaktan geri durmayabilirler. Bu durum, coşkulu bir ruh hali içine girmenizi ve dikkatinizi büyük planlarınıza odaklamanızı sağlayacaksa da, günlük işler, bu konuda sizi engelleyebilir.

23 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 42' 39" R
Ay
Boğa
13° 10' 43" R
Merkür
Koç
21° 37' 41"
Venüs
Boğa
10° 15' 20"
Mars
Koç
05° 30' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 06"
Satürn
Balık
17° 12' 22"
Uranüs
Boğa
22° 46' 47"
Neptün
Balık
29° 07' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 29"
Lilith
Başak
24° 10' 16"
True Node
Koç
15° 22' 07"
Son Güncelleme : 07/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>