Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda bir ayrılık gözleniyor. Bu ayrılık geçici olabilir. Bugün yaptığınız hataların pişmanlığını duyabilir ve duygusal olarak kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

İş hayatınızda durgunluk hat safhada. Bugünlerde alternatifolanakları arıyor ve kendinizi geliştirecek faaliyetlere yönelmek istiyorsunuz.

Parasal konularda oldukça rahatsınız. Ailenizden yardım görüyor ve harcamalarınızı rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

Bugün duyacağınız bir haber canınızı sıkabilir. BU haberin doğruluğundan emin olmadan moralinizi bozmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi zinde hissedeceğiniz, hareketli bir gün olacak. Gün içerisinde arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilir, sosyal faaliyetlere yönelebilirsiniz. Eski dostlarınızı görmek isteyebilir hatta bazı eski dostlarınız ile görüşme fırsatı bulabilirsiniz. Onlarla geçmiş günler hakkında konuşabilirsiniz.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar,  23 Temmuz saat 00:41-23 Ağustos saat 07:46  tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda seyrini sürdürecek. Bu süreç genel olarak aşk hayatınızla ilgili konularda canlanma heveslilik ve aktif olma sürecidir.  Yaşam enerjiniz yükselir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz mümkündür.  Bütün bunlara ek olarak güven duygunuz da bilhassa ön plandadır.  Yetenekli olduğumuz alanlarda söz sahibi olmak, kendinizi göstermek kolaylaşır. Eğer çocuklarımız varsa, onlarla yakından ilgilenme zamanıdır. Kısaca her yıl bu zamanlarda Güneş Aslan burcunda ilerlediğinde moralinizin yükseldiğini, bir şeyler yapmak arzunuzun arttığını, benzetme yerindeyse şarj olduğunuzu hissedersiniz. Bu süreç,  aşk hayatınızla ilgili konularda olumlu gelişmelere, zevkli paylaşımlara işarettir. Güneşin ilk etkili görünümü,  24 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Yeni tanışmalar ve oldukça etkileyici karşılaşmalar gündeme gelebilir.  27 Temmuz tarihinde Yeniay-Aslan burcunda gerçekleşecek. Bu da son derece olumlu bir enerjidir. Aşk hayatımızla ilgili konularda alınan kararların, gelişmelerin işaretçisidir. Saat 03:29 Ay-Uranüs olumlu görünümü,  zihinsel açıdan çabuk öğrenmenizi, kolayca bağlantı kurmanızı, uygun sözcükler kullanarak güçlü bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlar. Özgür yaklaşımlar içinde, hareket etmeniz kolaylaşır. Geçmişin bugünle, umudun gerçekle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere. Kadir Gecemizin insanlık alemi için, kutlu ve mutlu günlere vesile olması dileğimle,

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda kendinizi yeni bir strateji içinde bulacaksınız. İşinizle ilgili bulunduğunuz ortamlarda mantıklı bir şekilde davranırken, isteklerinizi ön plana çıkarmak istiyorsunuz. Bu arada farklı konulardaki denemelerinizde ilk sonuçlarını verebilir. Bugün, isteklerinizde belli bir artış söz konusu olacak ve olayları akılcı bir şekilde değerlendireceksiniz.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emlak,veya aile başlıklarındaki konularda yaşanabilecek tartışmalar ön planda. Bu esnada sizin olayların dışında kalmanız daha iyi olur. Zira, insanlar nedenleri dinlemek yerine tepki göstermeyi tercih edeceğe benziyor. Tüm burçlar için gün geneli: Sabırsız veya fazlasıyla sabrı tükenmiş ya da öfkeli kişilerle diyaloga girerken dikkatli olunması gerekiyor. Bazı kişiler konuşmaktan sıkılmış, harekete geçme arzusunda veya saldırgan tavırlar geliştirme aşamasında olabilirler. Dolayısıyla birkaç gün için daha rahatlatıcı aktivitelerle vakit geçirmekte, riskli kişi yer ve hareketlerden uzak durmakta, ufak tefek sakarlık ve kazalara karşı tedbirli olmakta fayda var.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ticari konularda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ancak yeni fikirlerinizi hayata geçirmekten ziyade eldeki işlerinizi tamamlamaya öncelik vermelisiniz. Sözleşme ve yazışmalarla ilgili çalışmalarınız ara ara öne çıkabilir. Bu alanlarda dikkatli ve özenli olmaya gayret edin. Telefon ve ziyaretler açısından yoğun bir trafiğiniz olacak.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN kendiniz ve sevdikleriniz için iyi dileklerde bulunun. Dilek kapınız açık olacak. Ama bu dilekleri asla beddua ile karıştırmayın.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

23 Temmuz 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 03' 42" R
Ay
Oğlak
20° 11' 02"
Merkür
Koç
16° 45' 28"
Venüs
Boğa
00° 32' 17"
Mars
Balık
29° 26' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 11"
Satürn
Balık
16° 32' 33"
Uranüs
Boğa
22° 19' 33"
Neptün
Balık
28° 53' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 16"
Lilith
Başak
23° 17' 46"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>