Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman kuşkuya düşüyorsunuz ama kuşkularınız yersiz. Gözü sizin dışınızdaki dünyalara kapalı. Uzun süredir sizden beklediği yakınlığı bugün hissettirmeniz için fırsatınız olabilir.

Bugünarkadaşlarınızla aranızda geleceğe yönelik konuşmalar geçebilir. Bu konuşmalardan umutlanabilirsiniz. Umutlarınızın önünde hiçbir engel görünmüyor. İşyerinizde keyifli, verimli ve çok koşuşturmalı bir gün geçireceksiniz.

Bugün bütçenizle ilgili endişe duyabilir, yeni çözümler aramaya çalışabilirsiniz. Harcamalarınızı azalttıkça azaltıyorsunuz, ama yakınlarınız sizin kadar dikkatli görünmüyorlar.

Yiyeceğinize, içeceğinize her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Hazımsızlığı giderici ilaçlara bağımlı yaşamanıza hiç gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşyerinizle ilgili bir hareketliliğiniz var. Ya ofise yeni bir eşya alma düşüncesi ya da küçük çaplı bir taşınma niyeti içindesiniz. Bu konuda vereceğiniz kararlardan daha sonra pişmanlık duymayacaksınız. Her alanda çok yapıcı ve pozitif olduğunuz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde başlayan iyimserliğiniz gün boyu sürecek. Öğlen yemeğinde verimli bir sohbet yapabilirsiniz.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 24 Ekim saat 19:45 Boğa burcunda oluşacak Dolunayın yöneticisi Venüs iki ayrı burçta geriliyor. Parasal konularda başkalarının hayatımızdaki yeri ve önemini maddi-manevi anlamda gözden geçireceğiz. Bu Dolunay, değerlerimizin farkına vardıracak bizi. Birilerinin desteğiyle ayakta kalan ve böyle yaşamayı tercih edenler için bu durum hoş olmasa gerek. Aynı şekilde biz de bunu dile getirebiliriz. Sözgelimi bir mirasın, bir paranın, malın mülkün, ortaklaşa bir şeylerin pay edilişinde uğradığımız haksızlıkları veya bekleyip de göremediklerimizi ifade ederiz. Bu Dolunay daha önce alınmış kredi borçları, ödenmemiş vergiler, dikkat edilmemiş hesapların gündeme gelmesidir. Ne alacağımızı vereceğimizi düşünürken, nerelerde yanlış yaptığımızı, parayı kazanma ve harcama alışkanlıklarımızı da gözden geçirelim. Kimlere güveniyoruz, kimlerle yola çıkıyoruz. Belki de yanlış seçimlerde bulunduk. Ayrıca sadece para değil, ilişkideki birlik ve bütünlüğün de ele alınması şartı. Çünkü Venüs Terazi burcuna gerileyecek. Evlilik, boşanma,ortaklığı gibi konulardaki sorunları veya kararlarımıza yeniden bakmak gerekiyor. Aralık ayına kadar bu konular gündemde yer alabilir. O tarih sonrası bir mirasın bölüşümü, beklenen bir paranın gelişi, yatırım ve bankalarla ilgili işler netlik kazanır. O tarihe kadar, dikkat etmemiz gereken nokta, riskli kararlardan kaçınmamızdır. Gönülden sevgilerimle,

24 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde Dolunay meydana gelecek. İşlerin birikmiş olsa da aklın başka yerlerde dolanıyor olacak. Kendi doğrularına olan inancın güçlenirken, hep aklında olan kararları hayata geçirebilirsin. Her ne kadar istemesen de aşk hayatın birkaç gün boyunca önem kazanacak. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, hayatının rengi olduğunu düşündüğün insanın dikkatini çekmek isteyebilirsin. Çocukları olan bir Koç burcuysan, onların gelişimini destekleyecek kursların araştırmasını yapabilirsin. Bir de ufak bir bavulu mutlaka yanında hazır tut. Çünkü kafana esip, o uzun zamandır gerçekleştirmeyi planladığın seyahate çıkabilirsin.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda şaşırtıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ekonomik anlamda elinizin güçlenebileceği bir zaman dilimi bu dolunay ile başlıyor. Fırsatlara yönelmeli ve mümkün olduğunca değerlendirmelisiniz.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerinde daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Yeni niyetler ortaya koyacağınız zamanlar var. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla toplanıp, keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zamankinden daha sabırsız davranabilirsiniz. Enerjinizi doğru değerlendirirseniz şans sizi bulacak

24 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş'in Akrep burcuna ilerlemesiyle birliktehayatınız ve maddi konularla ilgili kendinizi çok daha motive, azimli, hırslı hissedebilirsiniz. Karşınıza güçlü figürler çıkabilir, ancak siz de kendi ruhunuzda gücü hissedebilirsiniz.

24 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Esinlenen, hayal kuran Koçlar için bugün finansal konular önemli olacak. Bir süredir kaynaklarınızda değişimler söz konusu. Bugün finansal kaynakları artırmak için girişimlerde bulunabilirsiniz; büyük riskler almadan ilerleyin.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Boğa burcunda bir Dolunay meydana geliyor. Dolunay zamanları bir konu olgunlaşıp yüksek farkındalık düzeyine ulaşır. Siz de öz değerinizin farkına varıp, ne kadar güçlü olduğunuzu keşfedeceksiniz. Ortaklıklarınızın yürütülmesinde değişimler meydana gelir. Bir proje tamamlanıp size yüksek bir para kazandırır.

24 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İş hayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

24 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 27" R
Ay
Terazi
26° 30' 40" R
Merkür
Boğa
06° 38' 38"
Venüs
Boğa
26° 03' 50"
Mars
Koç
15° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 52"
Satürn
Balık
18° 07' 26"
Uranüs
Boğa
23° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 22"
Lilith
Başak
25° 35' 44"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>