Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın yaptığı rahat etkiler aşkta hoş ve sürpriz sayılabilecek gelişmeler getiriyor. Yalnız, içinizde duyacağınız heyecanla aşırıya kaçabilir, enerjinizi dengelemede güçlük çekebilirsiniz.

Meslek yaşamınızda karşılaştığınız gecikmelerden ve iletişim problemlerinden kurtulabileceğiniz bir gün. Organize faaliyetlerden büyük zevk alabileceğiniz bu devrede,amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz.

Maddi ataklarınızda dikkatli olmanız gereken bir gün. Yakın çevrenizle olan iletişimin boyutları beklenmedik bir şekilde değişime uğrayabilir. Ticari ilişkilerinizden kazançlı çıkmanız mümkün.

Görüşlerinize karşı çıkanlarla yapacağınız tartışmalarda huzursuz olabilirsiniz. Eğer dikkatli davranırsanız yapıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşantınızda aktif olmak ve göz önünde bulunmak isteyebileceğiniz bir gün. Sezgilerinzin yüksek oluşu, başarıya nerede ulaşabileceğinizi görmenize yardımcı olabilir. Yabancı ortamlarla iletişiminizin yoğun olabileceği bugün, sürpriz ziyaretlere açıksınız. Sağlığınızla ilgili bir takım sorunları halletmek için harekete geçebileceğiniz görülüyor.

25 Mart 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Çarşamba günümüz saat 05:57 Ay-Neptün görünümüyle başlıyor, bazen etrafımızla iletişimde bulunurken, kimi zaman içe yöneleceğiz. Bu gelgitli ruh hali çelişkili düşünmemize neden olabilir. Mantığımızı mı kullanalım, duygularımızla hareket edelim bilemeyebiliriz. Böyle durumlarda verilecek bir karar yanlış olabilir. Saat 14:17 Ay-Jüpiter görünümü, günün bu saatlerini eğlenceli kılıyor. Hem yazışırız, konuşuruz hem de dilediğimiz gibi kendimizi ifade ederiz. İçimizdeki coşku bizi heveslendirir. Aşk hayatımız canlanır. Kısa sürse de, bu saatlerde keyfimiz yerindedir ve zamanı en aktif şekilde değerlendiririz. Güzel haberler alırız. Saat 19:29 Ay-Uranüs olumlu görünümü,  zihinsel açıdan çabuk öğrenmenizi, kolayca bağlantı kurmanızı, uygun sözcükler kullanarak güçlü bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlar. Özgür yaklaşımlar içinde, hareket etmeniz kolaylaşır. Saat 21:25 Güneş-Satürn görünümü, kişisel anlamda merkezinizde yer alan tüm meseleleri güçlü ve kendinizden emin bir şekilde gözden geçirmenizde faydalıdır. Satürn geri hareket döneminde olduğumuz için, doğaldır ki, geçmiş meseleler üzerinde de duracağız ve bugüne dek yaşadığımız tecrübeleri şimdi iç dünyamızın derinliklerinde ele alacağız. Eğitim, ticaret, uzak şehir veya ülkelerle alakalı işlerimiz de dahil olmak üzere,  hayatı ele alış biçimimiz tümüyle sağlamlık, yapılandırma, köklendirme olgularına dayanacak. Henüz nasıl adım atacağımız, nasıl bir yönde ilerleyeceğimiz konusunda kararsızsak, şimdi tekrar bir duruma, olasılıklara göz gezdireceğiz. Belki hemen sonuç almamız mümkün değil. Ancak ilerisi adına umudumuz yükselecek, artı ve eksileri daha net görerek, uzun vadeli şekilde yolumuzu çizebileceğiz. Kısaca şimdi plan yapma, eksiklerimizi tamamlama, yeniden zamanlama yönünde bu görünüm faydalı olacak diyebiliriz. Günün her birimizin hayatında olumlu gelişmeleri başlatıcı olması dileğimle,

25 Mart 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde sizi her konuda destek verecek dostlarınız olmasına rağmen yalnızlık duygusundan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Mizacınızın zor yanlarını ortaya koymaktan çekinmiyor ve bu konuda biraz cesur davranıyorsunuz. Bugün, tartışma ortamlarından uzak kalmayı deneyin.

25 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gereken bir gündesiniz. Yapılması gereken işler esnasında çok fazla eleştirel ya da şikayetçi tavırda olmamakta fayda var. Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı hayatınızın önemli alanlarında ilerlemeniz için istekliliğinizi arttırmakla kalmayıp, bu işler için gerekli planları yapmanızı sağlayacaktır. Önemsediğimiz konularda çalışmalarda bulunabileceğimiz, iletişimimizin(görüşme, buluşma, yazışma, toplantı v.b) artabileceği, uzun vadeli adımları destekleyen, ilerlememizin önünde kısmen daha az pürüzle karşılaşacağımız ve zihinsel anlamda hızlı olduğumuz birkaç günlük süreçteyiz. Otorite konumundaki kişilerce(yönetici, baba, öğretmen v.b) desteklenebilir veya bu tür kişilerle görüşme olanağı bulabiliriz. Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Mart 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

25 Mart 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Haberleşme trafiğiniz yoğun. Odaklandığınız konu ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Katılacağınız toplantılarda fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

25 Mart 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız ve kurumlarla ilişkileriniz ön plana çıkarken, ikili ilişkilerde agresyon, güç mücadeleleri ve manipulasyon gibi davranışlar karşılaşabileceğiniz için, sakinliğinizi koruyup olayları gözlemlemeniz ve konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

25 Mart 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda bir çeşit gerilim yaşayacağınız bir gün geçirmeniz olasıdır. Bu gerilime neden olan, sizi sıkan şeyleri yakınlarınıza açmak isteyebilirsiniz. Bunların, ailenin kullandığı maddi kaynaklarla alakalı olması, kuvvetli bir olasılıktır.

25 Mart 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 16" R
Ay
Oğlak
11° 47' 30"
Merkür
Koç
16° 33' 17"
Venüs
Koç
29° 46' 05"
Mars
Balık
28° 57' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 27"
Satürn
Balık
16° 29' 13"
Uranüs
Boğa
22° 17' 24"
Neptün
Balık
28° 52' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 08"
Lilith
Başak
23° 13' 37"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>