Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün ne istediğinizi kendinizde bilmiyorsunuz. Bir duygu seline kapılıp gidiyorsunuz. Duygularınızı frenlemeli ve bir yola koymalısınız. Atak davranışlarınız karşınızdaki insanı şaşırtıyor. İsteklerinizin hemen gerçekleşmesini istiyorsunuz. Kendinizi sevgilinizin sahibi gibi görmek istiyorsunuz veya öyle bir izlenim veriyorsunuz.

İş yaşamınızda çok istekli ve enerji dolusunuz. Yaptığınızsizin kişiliğinize uygun olduktan sonra ,elinizden dünya olsa kurtulmaz. İşinize yöneldiğinizde gösterdiğiniz sabrı arkadaş ilişkilerinde gösteremiyorsunuz.

Bu günlerde elinize geçen aylara göre biraz daha fazla para geçecek ve bir kısım borçlarınızı kapatabileceksiniz.

İnsanlarla ilişkilerinizde daha sosyal olmalısınız. Çok fazla içinize kapanık ve soğuksunuz. Elinize geçen paranın bir kısmını kenara ayırmaya özen gösterin

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünü biraz farklı bir dinginlikle geçirdiğiniz için bugüne çok enerjik başlayacaksınız. İş yaşamanız da, özel yaşamınız da oldukça hareketli. Enerjiniz çevrenizdekileri de olumlu etkileyecek. Şansla ilgili düşünceleriniz, bazı şeyleri kabullenmekten kaçış gibi. Sizi şansınıza küstüren olayların nedenlerinde biraz da kendi eksikliklerinizi aramalısınız.

25 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay Akrep burcundaki hareketine devam ediyor. Ay'ın gün içerisinde kurduğu olumlu kontaklar sonucu maddi durumunuzla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Miras konunuz gündemdeyse lehinize olan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kredi başvurunuz onaylanabilir. Saat 15:13 itibariyle Ay boşluğa giriyor. Ertesi güne kadar da boşlukta olmaya devam edecek. Para transferleriniz havada kalabilir. İnternet alışverişleri için de bu saat öncesini tercih etmeniz uygun olacaktır. Sevgiler, Astromeri

25 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelecekle ilgili planlarını değiştiriyorsun!Bugün işine karşı daha tedbirli olmanda yarar var. İşyerindeki rekabetten dolayı bazı kişilere işle ilgili düşüncelerini aktarırken bir kez daha düşünmelisin. Gün içerisinde yakın gördüğün arkadaşınla ilgili alacağın haber biraz canını sıkabilir. Ona yardımcı olmak için imkânlarını zorlayabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Koç burcuysan, aile büyüklerinin müdahale içinde olması karşısında ne yapacağını şaşırabilirsin. Önce sakince yalnız kalıp düşünmeye ne dersin? Daha akılcı adımlar atman gerektiğini sen de biliyorsun. Ailenin önerilerini dikkate almadan yaptığın hareketlerde pişmanlık yaşayabilirsin. Bugün aynı zamanda geçmişte yaşadıklarını hatırlayarak, gelecekle ilgili planlarını değiştirebilirsin.

25 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi içinizde gerilim yaratan konular var. Öncelikle başkalarını düşünmeden ve başkaları için hareket etmeden, onları düşünmeniz ve o konuları çözümlemeniz gerekiyor. Siz iyi olmadan başkalarına da iyi gelemezsiniz, bunu unutmayın. Biriken işlerinizi düzenleyebilirsiniz. 

25 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kriz yaratabilecek durumlara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde ani tepkiler verebilirsiniz. Finansal alanda karar verirken dikkatli olmalısınız. Çıkabilecek krizlere karşı olgun davranmanız gereken zamanlar olabilir. Duygusal yönden bağlacı koşullar söz konusu. Yenilenme içine girebilirsiniz.

25 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Net açılımlar yaparak işinizi idame ettiriyorsunuz. Tarzını net ortaya koyan burç olarak etrafınızdakilerin işlerini kolaylaştırıyorsunuz.

25 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınızla ilgili hızlı kararlar alabilirsiniz. Acele işe şeytan karışır derler. Kararlarınızı uygulamak için kendinize bir iki gün müsaade etmeyi tercih edebilirsiniz. Ailevi konularda şanslı bir gün. Evinizle ilgili gerçekleştirmek istediğiniz konular varsa bugünü değerlendirebilirsiniz.

25 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişten gelen hesaplaşmalar, yarım kalmış işlerle dalmadan, kendinizi geliştirecek fikirlere odaklanın. Öneri kabul etmeden ilerlerseniz riskli kararlar ve büyük harcamalar olası.

25 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü Ay Akrep burcundaki yolculuğuna devam ediyor. Para konularında kriz gündeme gelebilir. Beklediğiniz yüklü ödemelerde aksaklık ve gecikme yaşayabilirsiniz. Libidonuzun yükseldiği süreçte partnerinizle tutkuyu paylaşmak önemli. Aşırı kıskançlıklar ve şüpheden kaçınmalısınız. Sosyal sorumluluk projelerine aktif katılabileceğiniz bir gün sizi bekliyor.

25 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eviniz ve ailenizle ilgili konularda iyimser olacaksınız. Bu durum, kararlılıkla hareket etmenizi sağlayacaktır. Ancak, iyimserliği abartmamalı, gerçekçiliğinizi korumalısınız. Fazla riskli girişmler, herhangi bir fayda sağlamayacaktır.

25 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 42' 02" R
Ay
Terazi
21° 24' 24" R
Merkür
Boğa
06° 02' 11"
Venüs
Boğa
25° 32' 38"
Mars
Koç
14° 59' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 38' 53"
Satürn
Balık
18° 05' 50"
Uranüs
Boğa
23° 30' 02"
Neptün
Balık
29° 26' 08"
Plüton
Kova
02° 01' 60"
Chiron
Koç
21° 43' 07"
Lilith
Başak
25° 32' 56"
True Node
Koç
14° 56' 33"
Son Güncelleme : 20/05/2024 08:31

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>