Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla yakaladığınız uyum, şimdiye kadar yaşamadığınız bir heyecanı yaşatıyor size. Bu heyecanınız uzun süre sürecek gibi gözüküyor. Bu akşam size bir sürpriz yapabilir.

Size kendinizi kanıtlayacağınız fırsatlar verilmiyor. Yakınınızdaki bazı ilişkileri, bu fırsatları engelleme işinden ayrı tutmanız sizi yanılgılara götürebilir. Bugünlerde karşılaşacağınız bazı fırsatları yine yetersiz, sınırlı bulacaksınız.

Bir yakınınıza sürekli destek olmayı düşünüyorsunuz. Para durumunuz eskisinden daha iyiye gidiyor. Bu durum size yeni harcamalara kışkırtmamalı. Kısa vadede gerçekleştiremeyeceğiniz güzel niyetleriniz var.

Huzurunuzu bozacak ortamlardan bugünlerde uzak durmalısınız. Kulaklarınızı çevrenizde söylenen sözlere tıkamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birliktehayatınız ve kariyerinizle ilgili konularda üstlerinizden, otorite konumunda kişilerden ve yöneticilerinizden destek görebilirsiniz. Ortaya çıkardığınızve performansla itibar kazanabilirsiniz.

26 Aralık 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 03:27 burcunuzda ilerleyecek Ay, size cesaret verir. Üstünüzdeki tüm ağırlıkları ortadan kaldırır. Sizi her anlamda, her konuda ve alanda teşvik edicidir. Güvenli, kendine inanan bir kişi olarak kendinizi gayet olumlu şekilde dışa lanse edersiniz. Hemen ardından saat 12:20 itibariyle oluşacak ilkdördün, 18 Aralık tarihindeki Yeniaydan bu yana yaşananları veya kararlarınızı gözden geçirme anlamındadır. Kendiniz adına düşündükleriniz, dış dünyanın gerçekleriyle örtüşmüyorsa keyifsizlik verici olabilir. Bir yandan aktif olmak, kendiniz adına hareket etme arzunuz diğer taraftan sorumluluklar. Burada yapılması gereken eskilerin tabiriyle sapla samanı birbirine karıştırmamak. Yani siz bir toplumda yaşıyorsunuz, belli bir işiniz ve sorumluluklarınız var. Patronunuz veya büyükleriniz belli kurallar içinde hareket etmenizi ve başarıyla görevlerinizi yerine getirmenizi istiyorlar. Bu durumda siz, ben böyle yaşamak istemiyorum, şunlara uymak zorunda değilim deme hakkına tabii ki sahipsiniz. Fakat böyle bir bakış açısı baştasorunları olmak üzere gün boyu huzursuzluk duymanıza neden olabilir. Halbuki, mantıklı düzenlemelerde bulunmak, işinize sahip çıkmak, gereklerini yerine getirmek, sorumluluklarınızın farkında olmak günü gayet verimli bir şekilde değerlendirmenizi sağlayabilir. Yaşamınızı öyle bir düzenlemelisiniz ki, nehayatınız bireysel isteklerinizin önüne geçmeli, ne de isteklerinizhayatınızı sekteye uğratmalıdır. Bütün bunlara dikkat etmeniz halinde, 2 Ocak 2018 tarihindeki Dolunayda gerilim yaşamadan işlerinizi yoluna koyabilirsiniz.

26 Aralık 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karakterine uygun bir açık sözlülük bugün iletişim kuracağın kişilere de yansıyor. Ancak dozunu iyi ayarlamalısın.

26 Aralık 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali açıdan fayda sağlayacak bir gün. Para ile ilgili planları veya beklentileri gerçekleştirebileceksiniz. Beklenmedik bir sorun, yanlışlıkla dikkatsizlik, pervasızlık gibi bir kaza veya olaylara dikkat edin.

26 Aralık 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi kişisel hassasiyetleriniz nedeniyle kriz yaşayabilirsiniz. Finansal konularda tekrarlı işler olabilir. Bazı konularda kendinizi sınırlamak istemeyebilirsiniz. Nedenini bilmediğiniz durumlar tarafından sıkışıklık içinde olabilirsiniz. Sevineceğiniz haberler alabilirsiniz. Ticari konularla genişleme isteği olabilir.

26 Aralık 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ağırlıklarınızdan hafiflemiş olduğunuzu hissedeceğiniz keyifli bir gün karşılamakta sizleri. Maddi olarak oldukça şanslı bir gündesiniz. Biriken borçlarınızı ödeyerek birikim yapacağınız güzel bir dönemdesiniz. Özel yaşamınızda ise sosyal olmalı kendinize zaman ayırmalısınız. Eski arkadaşlarınız aracılığı ile aşk hayatınız hareketlenebilir.

26 Aralık 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aşk hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, evlenme teklifi alabilir, romantik bir tatile çıkabilirsiniz. Bu süreçte çocuk sahibi olabilir, sahne işlerinizde başarılı olarak, yaptığınız işlerle daha fazla tanınabilir, son derece keyifli bir hafta geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde yeni aya kare yapan Mars, sizi güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız konusunda uyarırken, Venüs ve merkür'ün Satürnle olan uyumlu açısı, ev sahibi, çocuk sahibi olma konusunda size şans vermeye, ilişkilerinizde kalıcı değerler yaratma yolunda adımlar atmanıza ve sevgi dolu yeni ilişkiler geliştirmenize destek olmaya hafta boyunca devam ediyor olacak.

26 Aralık 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar seyahat etmeyi seviyorsunuz ve geleceğinize yönelik adımlarınız sizin için önemli. İşlerinizi kendi yöntemlerinizle hallederek yolunuza devam edeceksiniz.

26 Aralık 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn'ün kavuşumu hayatınızdan bazı kişilerin çıkmasına neden olabilir. Olayları etraflıca incelemeden bu kadar radikal kararlar almaktan kaçının. Diğer yandan üstleneceğiniz yeni sorumluluklarla gündelik yaşamınızda köklü değişim meydana getirirsiniz. Çevre koşullarınızda farklılıklar gündeme gelebilir.

26 Aralık 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

26 Aralık 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 51" R
Ay
Terazi
26° 35' 43" R
Merkür
Boğa
06° 39' 14"
Venüs
Boğa
26° 04' 21"
Mars
Koç
15° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 58"
Satürn
Balık
18° 07' 28"
Uranüs
Boğa
23° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 23"
Lilith
Başak
25° 35' 47"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>