Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda büyük hareketlenmeler olacak bugün. Sevgilinizle ilişkinizde kontrolü ele geçirmek isteyeceksiniz ve bunu başaracaksınız da. Fakat bu tip davranışlarınız onu sizden uzaklaştırıyor. Bunu bilmelisiniz.

Son günlerdeyerinizde çok tembelsiniz ve işlerinizin çoğunu aksattınız. Bu gidişle tatile çıkmak için fırsat bulamayacaksınız.

Parasal konularda son derece kontrollü gidiyorsunuz fakat para harcamaya meyilli olduğunuz bu günlerde dikkatli olmalısınız ve kendinize harcamalar konusunda hakim olmalısınız. Bugün bir alım satım işiniz olabilir.

Son zamanlarda çok kilo aldınız ve kendinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz. Dengeli beslenme ve sağlık konularına biraz daha dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak huzursuz bir gün geçireceksiniz. Gün içinde yakınlarınızdan birisinin davranışı sizi sinirlendirebilir. Zaten bir olay yüzünden sinirlisiniz. Kimseyle dalaşmamaya dikkat etmelisiniz. Aniden alacağınız bir haber duygularınızı karıştırabilir. Biraz kendinize düşünme süresi verin. Akşama konuklarınız olabilir.

27 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 27 Temmuz saat 23:22 Kova burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, her ne kadar hedeflerin tekrar gözden geçirilmesi, objektif düşünülmesi, belirsizliklerin kafamızı karıştırmasına izin verilmemesi anlamı taşısa da, bu pek kolay değil. Çünkü Mars geri hareketi iki ayrı burçta etkili olurken zaten kariyer, toplumsal yaşam, mesleki konular da gündem maddemizde yer alıyor. Tabii ki Koçlar için parasal kazanç da çok önemli. Hani bir yol, bir çözüm aranıyorsa bunun en önemli nedeni, para olgusudur. Uranüs-Boğa burcunda ileri-geri hareketleriyle zaten finansal konulara yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor. Piyasanın durumu, yaşadığımız toplum, kazanç-kayıp bileşkesinin önemini anlamamız gerekiyor. Bu Tutulma, kazanç sağlamayan, zamanımızı boş yere alan ve bizi bir yaprak misali sürükleyen her şeye ikaz ışığı yakmasıdır. Tutulma dön ve bak, ya sen eleyeceksin bunları ya da ben görmeni sağlayacağım yanlışları diyor. Demek ki, inatla sürdürdüğümüz ve bir türlü kabullenmediğimiz gerçekleri görmek zorundayız. Bu sayede toplumsal ilişkiler, ekip çalışmaları, dostluklar, hedef ve geleceğe yönelik düzenlemeler gerekiyor. Biz ne kadar kendimize odaklansak da, gelişen durumlar bize yarayacak faydalı bitişlerin ardından başlayacak yeni başlangıçların habercisi oluyor. Gönülden sevgilerimle,

27 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay Tutulması gerçekleşiyor ve iletişim gezegeni Merkür geri hareketine başlıyor. Yeni projelerini paylaşarak çevrenin desteğini alabilirsin. Becerikliliğin ve hırslı yapınla birçok işin altından kalkman takdir toplayacak. Gün içerisinde uzun zamandır merakla beklediğin bir haber alacaksın. Evli bir Koç burcuysan, bugün ona imalı ve esprili bir dile yaklaşabilirsin. Aslında buna sebep olan son zamanlarda yaşadığınız fikir ayrılıkları olabilir. Sözlerinde aşırıya kaçmamanda fayda var. Evlilik hazırlığı yapan bir Koç burcuysan, her kafadan bir ses çıkması seni biraz yorabilir. Kilo problemin varsa, özellikle abur cubur tüketiminden uzaklaşmalısın.

27 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha fazla partneriniz ya da eşinizle olan ilişkilerinizde farklı bir yol izleyerek değişik planlar kurma yoluna gidebilir sıkılmış olduğunuz bazı şeyleri değiştirmek ya da düzene sokmak niyetinde davranabilirsiniz.

27 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mesleki konularda yeni açılımlar yaşamanız mümkün. Bu konu sizi hırslandırır. Daha üst basamaklara çıkmak için heyecan duymanız olası. Üstlerinizle bir araya gelebilirakışıyla ilgili planlar yapabilirsiniz. Babanızla ilgili gergin durumlar söz konusu olabilir.

27 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN nerede lüzumsuzvarsa sizi bulacak sanki. Sizin için enerji ve vakit kaybı sayılır hepsi. Gereksiz şeylere değil sizden ilgi bekleyenlere zamanınızı harcayın.

27 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aşk hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, evlenme teklifi alabilir, romantik bir tatile çıkabilirsiniz. Bu süreçte çocuk sahibi olabilir, sahne işlerinizde başarılı olarak, yaptığınız işlerle daha fazla tanınabilir, son derece keyifli bir hafta geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde yeni aya kare yapan Mars, sizi güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız konusunda uyarırken, Venüs ve merkür'ün Satürnle olan uyumlu açısı, ev sahibi, çocuk sahibi olma konusunda size şans vermeye, ilişkilerinizde kalıcı değerler yaratma yolunda adımlar atmanıza ve sevgi dolu yeni ilişkiler geliştirmenize destek olmaya hafta boyunca devam ediyor olacak.

27 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tam Ay tutulması sosyal çevrenizle yaşadığınız olayları hızlandırılmış bir şekilde karşınıza getirebilir. Arkadaşlarınızla aranızda önemli konular dönebilir, geçmiş hesaplaşmalar ortaya çıkabilir. Ya da onların hayatındaki duygusal bir mesele sizi de etkileyebilir. Yaşayacağınız olaylar sizi sinirli ve agresif kılacak sevgili Koçlar. Bu dönemde özel hayatınıza ve sevdiklerinize daha fazla önem vermelisiniz o zaman daha rahat atlatacağınız bir döngü yaşayacaksınız.

27 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugüne Kova burcundaki Ay Tutulması damgasını vuruyor. Geçtiğimiz Şubat'ta hayatınızdaki konuların tamamlanmasını yaşarsınız. Gerek özel hayat gerekse kariyerinizdeki ilişkilerin nasıl şekilleneceği önem kazanır. İş hayatınızda kararlı duruşunuzla risklerin üzerine gitmekten korkmazsınız.

27 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

27 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 46' 41" R
Ay
Başak
15° 23' 14"
Merkür
Boğa
01° 53' 17"
Venüs
Boğa
21° 48' 39"
Mars
Koç
12° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 56"
Satürn
Balık
17° 53' 54"
Uranüs
Boğa
23° 19' 30"
Neptün
Balık
29° 21' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 02"
Lilith
Başak
25° 12' 44"
True Node
Koç
14° 53' 57"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>