Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnsanlara bu konuda pek güvenli yaklaşmıyorsunuz. Bu güne kadar hep biçimini, süresini kendinizin belirlediği ilişkiler yaşadınız. Aşk banko bir oyun değildir. Beraberlik sırasındaki şaşkınlıklar, bazı düş kırıklıkları hemen valiz toplamayı gerektirmeyebilir.

Kronikleştiğini düşündüğünüz bir takım problemli ilişkileriniz var. Bu ilişkiler sizin için fazla bir anlam taşımıyor olmalı ki, düzeltmek için bir çaba içine girmiyorsunuz. İnceldiği yerden kopmasını bekliyorsunuz. Amayaşamında insanlar belli ortak değerlerin, ortak bir hayat görüşünün etrafında toplanmıyorlar. Ortak bir çıkarın beraberliği bu. Emek paylaşımı dışında bir paylaşım çok gerekli olmayabilir.

Paranın sizin için bir araç olduğundan eminsiniz. Ama bazı davranışlarınız oluyor ki, onun sizin için amaç olduğu izlenimi veriyorsunuz. Sizin için söylenen hesabını çok iyi bilir yakıştırması, size de pek övgü gibi gelmiyor.

Bir kalabalıkla paylaştığınız bir sıkıntının içindesiniz. Sıkıntı üzüntüye dönüşebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Huzurlu bir hayat istiyorsunuz. Basit, anlaşılır görülen bu isteği elde etmenin ne kadar güç olduğunu biliyorsunuz. Bu yüzden hayata sağlam kementler atıyorsunuz. Yani huzur bozucu bir gerginlikle huzuru arıyorsunuz. Hayatın matrak taraflarını kaçırıyorsunuz. Hayat biter kavga bitmez. Bir sakinleştirici alıp hayatı bir daha tanımlayın. Aldığınız bir kararı uygulamak üzeresiniz. Karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz.

28 Ağustos 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 01:29 Venüs-Jüpiter kavuşumu, ihtiyaçlarımıza, gereksinimlerimize göre ilişkileri ele alma halidir. İş ortamından, ev yaşantısına kadar her alanda mantık süzgecinden geçirilen ve tam not alan kişiler, ortamlar ve  durumlar önemsenir. Öyle sıcacık değilizdir. Çabucak kapılmayız bir şeylere. İnceleriz, anlamaya çalışırız. Aynı şekilde insanlar da bizi inceleyip, gözlemde bulunurlar. Çevremizin temizliği, düzeni, verimliliği bizim için kıymetlidir. işimizi seçeriz, insanları inceleriz, üstümüze başımıza ve başkalarının da aynı şekilde duruşuna, tavırlarına  dikkat ederiz. Anlayacağınız, ince eleriz sık dokuruz. Yaş tahtaya ayak basmayız. Destek oluruz biz de birilerine, isteriz ki onlar da aynı niyetle yaklaşsınlar bize. bir sağlık sorunu bugünlerde şifa bulabilir, birtamamına erebilir, bir problem mantıklı şekilde çözümlenebilir. saat 04:42 Ay-Kuzey düğüm görünümü,ve aile hayatımızla ilgili konularda seçici, detayların farkında ve gelişim anlamında karar vermemizi, artık geçmişi değil, geleceği düşünmenin faydalı olacağını gösteriyor. Saat 08:39 Ay-Pluto karşıtlığı, tüm  kararların derinlikli gözden ve gerçeklerin göz ardı edilmemesi  lazım. Geçmişin etkisinde kalmamak, geleceği önemsemekte fayda var. Mutlu ve keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,  

28 Ağustos 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. . Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Başarı grafiğinizle ilgili, tablonun yükselmesi söz konusu.

28 Ağustos 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu günlerde, farklı davetler veya teklifler söz konusu olabilir. Ayın bu son günlerinde yeni kültürler, yeni mutfaklar, felsefeler tanımak, yeni şeyler öğrenmek veya seyahatlere çıkmak arzunuz artabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile, millet, ülke başlıklı konular ön planda bu hafta sonu. Duygusallık ve duyarlılık artıyor. Her ne kadar hafta başında yazdığımız açıların etkisi sürse de, Ay'ın olumlu görünümleri, ikili ilişkilerimizde vebirliklerimizde uyumu daha rahat yakalayabileceğimiz, olumlu görüşmeler yapabileceğimiz bir günde olduğumuzu gösteriyor. Özellikle Cumartesiyi Pazar sabahına bağlayan saatlerde sevgi temalı ilişkiler veya aşk hayatı açısından oldukça güzel ve yeni şanslara işaret eden etkiler var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle sabah saatlerinde duygusal nedenler yüzünden bazı çekişmeler, huzursuzluklar gündeme gelebilir. Ailevi konularda daha objektif olmaya bakın.

28 Ağustos 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileyle yaşadığınız sorunlar sakinleşecek. Güven duygularınızı gözden geçirip, ne yapacağınıza kesin karar vermelisiniz. İşlerinizdeki boş vermişlik sizi zora sokabilir

28 Ağustos 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

28 Ağustos 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu pazar işinize olan aşkınız artacağı gibi günlük rutin düzeninizde de birtakım keyifler ortaya çıkabilir. Yemeye, içmeye olan meylinizin yüksek olacağı bir gün yaşayacaksınız. Bir yandan da sağlığınızda güzel haberler devrede.

28 Ağustos 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz ve akrabalarınız ile bir arada olmak, eski günleri anmak ve nostalji yaşamak isteyebilirsiniz. Ev işleriyle ilgilenmek, yemek pişirmek, ebeveyninize sevgi göstermek arzusu taşıyabilirsiniz.Bugün fikirleriniz ve mecburiyetler arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bilhassa işle ilgili sosyal hayatınızda çok uyumlu diyaloglara girişebilirsiniz. Evinizle ilgili işlere girişebilirsiniz. Tadilat ve boyama işleri için uygun bir cumartesi günü deneyimleyebilirsiniz. Ebeveyninizin de ihtiyaç duyduğu ev işlerini halledebilirsiniz.

28 Ağustos 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

28 Ağustos 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 48' 28"
Ay
Kova
14° 53' 51"
Merkür
Koç
17° 30' 12"
Venüs
Boğa
02° 45' 15"
Mars
Koç
00° 49' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 23"
Satürn
Balık
16° 41' 60"
Uranüs
Boğa
22° 25' 43"
Neptün
Balık
28° 57' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 20"
Lilith
Başak
23° 29' 45"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>