Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu tanıdığınız için kendinizi çok şanslı sayıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilginizle yaklaşıp ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz. Uzun bir flört yaşayıp tadını çıkartmak istiyorsunuz.

İşinizdeki bir aksamanın kötü niyetten değil, bir çalışanın sağlık sorunundan kaynaklandığının farkındasınız. Bu yüzden sorumlu olan kişiyi hoş görme yolunu seçeceksiniz.

Bugün geçmişteki bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Bu zararı kurtarmanız biliyorsunuz ki, biraz zor. Size akıl veren arkadaşınıza bu nedenle çok kızgınsınız.

Uzakça bir akrabanızın sizin yakın ilginize ihtiyacı var. Bu yakınlaşmayı sağladığınızda duyduğu bu ihtiyacın ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkinize yeni bir yön çizme isteği içinde olabilirsiniz. Şu ana kadar yaşadığınız gidişat gözünüze hoş görünmeyecek ve partnerinizden aslında oldukça makul isteklerde bulunacaksınız. Bu konuda kararlığınızı sürdürmelisiniz. Önünüzde hayatınızı olumlu yönde değiştirebileceğiniz birçok fırsat belirebilir.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 00:43 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, çalışma hayatınızda hoşgörünün önemini vurguladığı gibi, planlı hareket etmenin, endişeden uzak durmanın, her şeyi düzgün yapayım derken zaman kaybetmemenin de önemini vurguluyor. İnceleyeceğiz ancak aksaklıkları da gözden geçireceğiz. Saat 01:27 Ay-Mars görünümü, sabah saatlerinde de etkili olacağından, işlerimizi titizlikle ve ciddiyetle yapmamızı sağlayıcıdır. Saat 11:46 Ay-Venüs görünümü, çıkarlarımızı korumamızda, hesabımızı iyi yapmamızda olumludur. Saat 19:46 Ay-Neptün karşıtlığında, her durumu ayrıntılı bir şekilde ele alarak, gözlemleyerek, bu böyle olmalı, şu şöyle olmalı diyerek düzenlemek isteriz.  Fakat bir yandan da huzur arar, dinlenmek, sakinleşmek isteriz. Saat 22:13 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, ilişkide paylaşımın, ortaklaşa hareket etmenin, huzurlu beraberlik yaşamanın ve bu ilişkiyi geleceğe taşımanın önemi üzerinde duracağız. Saat 22:42 Ay-Satürn görünümü,veya özel hayatımızla ilgili bazı durumların bizi endişeye sürüklemesi halidir. Daha fazla meselelerin üzerinde dururuz. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

28 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Atak birisiniz. Ama bu özelliğinizi gereksiz kullandığınız da oluyor. Buna dikkat etmelisiniz. Bugüne aktardığınız bazı sorunlar vardı. Bugün onlara ayıracak zaman bulamayacaksınız. Bir yakın dostunuzla birbirinizden süratle uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor, ama artık dünyaya ayrı pencerelerden bakıyorsunuz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş tecrübelerinizden faydalanabilir ve bu tecrübeyi ilerlemenize ve büyümenize faydası olacak şekilde kullanabilirsiniz. Yaptığınız işe kendinizi verebilir ve ihtiyacı olanlara yardım edebilirsiniz. Bazı kişilere faydalı olmak size de iyi gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatleri sürprizlere veya farklı hoşluklara açık, yeni şeyler denemek isteyebiliriz, ama gün genelinde boşlukta olan Ay nedeniyle kararsızlıklar, belirsizlikler veya halsizlik türünde durumlar ön planda. Neyse ki, fırsatlara açık, iyimser akabileceğimiz, göreceli olarak şanslı günlerdeyiz. Ay boşlukta olsa da değerlendirelim. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Mars, Kasım ayının ikinci haftasına kadar başarıya odaklanacağımız, hedeflerimize ulaşabilmek için yüksek gayret göstereceğimiz motivasyonu yüksek bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindearkadaşlarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Birlikte sanatsal aktivitelerde bulunabilirsiniz. Önünüzü görmekte zorlandığınız zamanlar olabilir. İşlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili konularda sonlanmalar meydana gelebilir.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Araç... Bugün beklediğiniz bir takım işleriniz gecikebilir. Mali olarak arayış içine gireceğiniz kesin. Elinizde bir güvence olmadan yatırım yapmanız anlamsız olacak.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

28 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, üzerinizdeki etkilerle yapmanız gerekenler öne çıkabilir. Şartlar sizin elinizde olmadığında sabırsız yapınız devreye giriyor. Kendinizi hayatın akışına bırakmayı deneyin.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu Merkür gününde beden sağlığınıza ve gündelik işlerinize odaklı yaşayacaksınız. Ufak tefek sorunlara şifa arayabileceğiniz, varsa evcil hayvanlarınızla haşır neşir olabileceğiniz, çalışanlarınızın haklarını ve huzurunu düşünüp gözetebileceğiniz bir gün olacaktır. Sağlıklı yaşam amaçlı beden egzersizlerine vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Çarşamba gününüzü sağlıklı yaşam ve zinde bir bedene sahip olma amaçlı değerlendirebilir ve bu konuyla ilgili makaleler okuyabilirsiniz. Yaşam tarzınızı değiştirme girişiminde bulunmak için doğru zamandasınız.

28 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Yeni kişilerle tanışın. Katı kurallarınızı yumuşatın.

28 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 44' 40"
Ay
Kova
28° 30' 12"
Merkür
Koç
17° 59' 54"
Venüs
Boğa
03° 56' 36"
Mars
Koç
01° 33' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 56"
Satürn
Balık
16° 46' 59"
Uranüs
Boğa
22° 29' 02"
Neptün
Balık
28° 58' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 34"
Lilith
Başak
23° 36' 10"
True Node
Koç
15° 21' 15"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>