Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok yorulacağınız bir beraberliğe doğru hızla ilerliyorsunuz. Karşı taraf daha gerçekçi. sizin kadar iyimser görünmüyor. Kişilik uyuşmazlığı gibi değil de, koşulların tam hazır olmadığı yönünde kaygıları var. Aceleci davranmayıp yeniden düşünmeye değer.

Bir haber alıp çok ilgilenecek ve buna yoğunlaşacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan birinin bir aile sorunu bu günlerdeyaşamınızı epeyce meşgul edecek gibi görünüyor.

Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz. Sizden borç alabilmek için bir banker olmak gerekiyor. Alırken de öylesiniz. Ancak sıfırlanma durumunda böyle bir yola başvuracağınızı söylüyorsunuz. Ama şu anda kafanızdaki bir plan için dış yardıma muhtaçsınız. Plan gerçekçi ve de vazgeçilmez gözüküyor.

Dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var ve siz ona karşı hazırlıklı görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı sonuçlar beklediğiniz gibi çıkmadı. Elimden geleni yaptım, diye bir avuntunuz var. Aile içinde biriyle birtakım problemler yaşıyorsunuz. Bu problemlerin önü alınamayacak yerlere varmasından çekiniyorsunuz. Bunun kuruntu olduğunu düşünenler haklı çıkacak.

29 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:37 Ay-Satürn görünüm etkisinde bir yandan sorumluluklar ağır basıyor, diğer taraftan arzularımıza uygun hareket etmek istiyoruz. Ancak öncelikli işlerimize ağırlık vermemizde yarar var. Sağduyulu ve olgun davranmalıyız. Saat 03:40 Ay-Kuzey düğüm görünümü, duyguların doğal akışını sağlıyor. Kişi kendini aşkta ve hayatın genelinde doyumlu hissediyor. Neysem oyum, ne hissedersem onu yaşarım diyerek kişisel anlamda gelişiyor, canlanıyor.

29 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Bugün şikâyetçi olduğun her ne varsa hepsinden kurtulmaya kararlısın. Çalışan bir Koç burcuysan,ortamındaki gruplaşma seni rahatsız edebilir. İlişkilerinde kurmaya çalıştığın denge seni biraz yorabilir. Özellikle karakteri zor ve sınırları net olan insanlara derdini anlatmakta zorlanabilirsin. Gün içerisinde kariyerindeki gelişmeler, kendine olan güvenini tazeleyecek. Evlilik hazırlığı yapan bir Koç burcuysan, ufak tefek detaylar seni biraz yorabilir. Gün içerisinde tanışacağın kişilerle uzun dostlukların temelini atabilirsin. Akşamüzeri anne ailesinden bir akrabanla görüşebilirsin Fazla kafeinli içecekler tüketmen uyku problemi yaşamana neden olabilir. Dikkat etmende fayda var.

29 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün beklediğiniz iletişimleri kurmakta zorlanmayacağınız bir gün. Olayları kontrol ederek ve iletişimlerde samimi bir dil kullanarak beklentilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

29 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapmak için heyecan duymanız olası. Kararlı ve hırslı tavrınızla yapmış olduğunuz planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda hırslı ve atak olacağınız zamanlar içerisindesiniz. Kendinizi daha rahat hissedebilir, keyifli anları sevdiklerinizle paylaşırsınız.

29 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZLE yüzleşerek hayatınızda doğru bir süreç başlatacağınızın işaretini veriyorsunuz. Aşk yaşamınızı canlandıracaksınız. Sevgiye hasret kaldığınız için bu iyi gelecek.

29 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay akşam saatlerinde burcunuza ilerleyene kadar biraz daha sabırlı davranmanız gerekebilir. Gökyüzündeki toprak ve su elementlerinin hakimiyeti aksiyona ve düşünmeye çok imkan tanımasa da duygulara odaklanma ve duygusal stabilite yaratma imkanı sunuyor.

29 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gün içinde seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde değişik ve farklı şansları karşınıza getirebilir. Sizi değiştiren, eğlenceli kılan konulara ve insanlara meyilli olabilirsiniz. Canınızın istediğini yapacaksınız.

29 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay burcunuzda ilerliyor. Sizi adeta kış uykusundan uyandıracak. Son derece aktif, ilgiyi üzerinize çekecek bir gündesiniz.Yüksek enerjinizle istediğiniz herkesin dikkatini çekersiniz. Tehlikeli sporlardan kaçının. Migren gibi kronik baş ağrısı yaşam kalitenizi düşürebilir. İkili ilişkilerde hızlı kararlar alıp hemen uygulamaya başlarsınız. Getireceği sonuçları gözden geçirin.

29 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

29 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 03' 14" R
Ay
Terazi
25° 50' 19" R
Merkür
Boğa
06° 33' 49"
Venüs
Boğa
25° 59' 44"
Mars
Koç
15° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 05"
Satürn
Balık
18° 07' 14"
Uranüs
Boğa
23° 31' 19"
Neptün
Balık
29° 26' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 12"
Lilith
Başak
25° 35' 22"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>