Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Nedense ilişkinizde, kararlarda ilk kişi olmak gibi bir isteğiniz var. Eşitlikçi karakteriniz, aşk yaşamınızda biraz zaaf gösteriyor. İlişkinizdeki hoşluk yakın çevrenizin dilinde.

Saptadığınız aksaklıkları yoluna koyma çabanız yeterli olamıyor. Sorunu hafta başında yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz. Bazı yanlış tespitlerin sizde bir yetersizlik duygusu yaratmasına izin vermemelisiniz.

Paranın kontrolünde ve denetiminde fazlasıyla yetkinsiniz. Yaşamı birlikte paylaştığınız bireylerin gereksiz harcamalarını yok edemeseniz de asgariye indirebilirsiniz.

Sorun çözmedeki yaklaşımınız, tartışılmaz bir arabulucu gibi bilinmenize neden oluyor. İlgisiz kalmaya çalışarak uzak durduğunuz bir uzlaşmazlık, şu günlerde sizin acil müdahalenizi gerektirebilir, hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ya da yarın, birtakım işlerin tartışılacağı bir kalabalık içinde olacaksınız. Bu toplantıda atacağınız bir adım, çok önemli. Sinirlerinizi geren şiddetli bir ısrar karşısında direncinizi yitirmek üzere gibisiniz. Karşınızda, sizin konuyla ilgili kararsızlık yaşadığınızdan emin biri var. Bu yüzden kırıcı olmadan ikna yolunu seçmeniz gerekiyor.

29 Aralık 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 29 Aralık saat 09:53 Oğlak burcunda doğacak Yeniay, Merkür geri hareketiyle aynı zamana denk geldiği için, tabii ki daha önce başlanmış işlerin bitirilmesi, eksiklerin tamamlanması yönünde olumludur. Uzun zamandırprobleminiz varsa, başvuruda bulanma, özgeçmiş hazırlanması, görüşmelerde bulunulur. Ancak geri dönmeleri veya işe başlanırsa alışma süreci olarak sabırlı olmak gerekir. Benim bu Yeniayda size en önemli tavsiyem kariyer hayatınız başta olmak üzere ailevi ilişkiler, sizden yaşça büyük kişilerle bağlantınızda sorumluluk bilinciyle hareket etmenizdir. Üstünüze düşen görevleri tabii ki yapmalısınız. Bu her şeyden önce kendinize olan saygınız gereği olumludur. Bu Yeniayda,tercihlerinizi yaparken, dikkatli düşünmek, ne istediğinizi bilerek hareket etmek yerinde olur. Bir şeyleri fazla hassasiyet içinde ele almamalı, tutarlı olmalısınız. Kendinizle çelişmemelisiniz. Ben bu yolda ilerlemek istiyorum ve bu yolun gereği olan sorumluluklarıma sahip çıkıyorum demeniz, daha güçlü şekilde karar vermenizde veya kararlarınızı gözden geçirmenizde faydalı olur. Zaten Merkür gerileme hareketi de bu anlamda bir mola ve düşünme sürecidir. Gerçekçi ve uygulanması mümkün olan hayaller kurmalıyız. Daha önce verilmiş kararlarımızı tekrar ele almalı, bir daha düşünmeliyiz. Bu yeniden bir şeyleri derlemek, toparlamak ve düzenlemek için etkili bir Yeniay. Önümüzdeki bir aylık süreç, bizim için en doğru olanı karşımıza getirecektir. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

29 Aralık 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatınla ilgili sürprizler olabilir. Yakınındaki kişilerle arandaki sorunların gerçek sebebini başkasından öğrenebilirsin.

29 Aralık 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade ederken dürüst olmalısınız. Bu sayede daha çok kazanımız olabilir. Yeni yıl sizin için bir yenilenme ve tazelenme yılı olabilir. Özellikle imajınızda... Beklenmedik sertlikte eleştiriler alabilirsiniz. Bu nedenle daha mütevazı olmalısınız. İşleri boşlamayın. Günün Atmosferi:OĞLAK BURCUNDA YENİ AY

29 Aralık 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularda yaralanmalar olabilir. Yeni konular daha fazla gündeminize girmeye başlayabilir. İşlerinizi netleştirmek için elinizden geleni yapacaksınız. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Kendinizi göz önünde tutmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Teknik konularda sıkıntılar oluşabilir.

29 Aralık 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev yaşamında aksilikler üst üste gelebilir. Yanlışlıklara tahammülü olamayan sizler bugün gergin ve sinirli olabilirsiniz. Mutluluğunuz adına biraz çaba sarf etmelisiniz.

29 Aralık 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

29 Aralık 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kariyerinizde istediğiniz gücü ortaya koyabileceksiniz. Önceden konuşulmuş işler için fırsatlar sizi daha çok destekleyecek.

29 Aralık 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunun sevgiden kısıtlanmış hali bugün de devam ederken kısmetli birisiyle sorumluluk gerektiren bir ortaklığa başlamak isteyebilirsiniz.Kendi burcunuzda ilerleyen Uranüs bilhassa zihinsel hayranlık duyduğunuz birisine yönelebilir. Ancak birdenbire başlayacak olan bu söz konusu ortaklık hevesi kısa süreli olabilir. Üstelik Ay’ın Oğlak burcundaki etkisizliğini de göz önünde bulundurursak ortaklık veya partnerlik ilişkisinde şu ara yol alabilmek pek olumlu gözükmemektedir.

29 Aralık 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

29 Aralık 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 03" R
Ay
Terazi
08° 47' 02"
Merkür
Boğa
04° 33' 02"
Venüs
Boğa
24° 14' 42"
Mars
Koç
14° 11' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 56"
Satürn
Balık
18° 01' 46"
Uranüs
Boğa
23° 26' 22"
Neptün
Balık
29° 24' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 39' 59"
Lilith
Başak
25° 25' 54"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>