Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Nedense ilişkinizde, kararlarda ilk kişi olmak gibi bir isteğiniz var. Eşitlikçi karakteriniz, aşk yaşamınızda biraz zaaf gösteriyor. İlişkinizdeki hoşluk yakın çevrenizin dilinde.

Saptadığınız aksaklıkları yoluna koyma çabanız yeterli olamıyor. Sorunu hafta başında yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz. Bazı yanlış tespitlerin sizde bir yetersizlik duygusu yaratmasına izin vermemelisiniz.

Paranın kontrolünde ve denetiminde fazlasıyla yetkinsiniz. Yaşamı birlikte paylaştığınız bireylerin gereksiz harcamalarını yok edemeseniz de asgariye indirebilirsiniz.

Sorun çözmedeki yaklaşımınız, tartışılmaz bir arabulucu gibi bilinmenize neden oluyor. İlgisiz kalmaya çalışarak uzak durduğunuz bir uzlaşmazlık, şu günlerde sizin acil müdahalenizi gerektirebilir, hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ya da yarın, birtakım işlerin tartışılacağı bir kalabalık içinde olacaksınız. Bu toplantıda atacağınız bir adım, çok önemli. Sinirlerinizi geren şiddetli bir ısrar karşısında direncinizi yitirmek üzere gibisiniz. Karşınızda, sizin konuyla ilgili kararsızlık yaşadığınızdan emin biri var. Bu yüzden kırıcı olmadan ikna yolunu seçmeniz gerekiyor.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:31 Venüs-Pluto görünümü, ilişkimizi, mali durumumuzu,hayatımızı derinlikli bir şekilde ele almak arzumuzun işaretçisi. Siz tutkulu bir aşkın, ayaklarınızın üzerinde kuvvetlice durmanın veanlamında güçlenmenin öneminin farkındasınız. Sıkıntılarınıza çare bulmak, değerli bulduğunuz her ne varsa onlara kavuşmak için desteğe ihtiyacınız var. Saat 08:41 Mars-Chiron kavuşum etkisinde elinizde olmayan nedenlerle veya yanlış seçimleriniz dolayısıyla yaşanmış geçmiş sorunlar üzerinde takılıp kalmayınız. Bunlar ruhunuzu kemirir ve sizi güçten düşürür. Kendinizi çaresiz, kısıtlanmış hissetmenize yol açar. Kişi kendi kendinin başına dert açtığının farkına bile varmaz. Onun için lütfen sakin olunuz ve endişelerinizin kurbanı olmayınız. Saat 12:34 Terazi burcunda oluşacak sondördün dış dünyadaki konumumuz, toplum içindeki tanınmışlığımız insanların bizi nasıl gördükleri sorusu bugün kafamızın içini kurcalayabilir. Başarılı olmalıyım, insanlar beni saymalı ve sevmeli, iyi bir statüde olmalıyım diye düşünebiliriz. Ancak hayat sadece dışarıdaki insanların bizi nasıl gördüğü veya canla başla çalışmaktan mı ibarettir. Tabii ki değil. İnsan omzuna yaslanabileceği ve onu gerçekten sevebilecek bir insana ihtiyaç duyabilir. İşte bugünkü sondördün beraberlik vehayatındaki baskıların göstergesidir. Saat 18:41 Ay-Satürn görünümü,hayatı ve ilişkide sorumlulukları vurguluyor. Saat 19:00 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkinizle ilgili sevindirici bir gelişmenin işaretçisidir. Bir kısa yolculuğa çıkmanızı ve keyifli zaman geçirmenizi sağlayıcıdır. Keyifli bir Cumartesi günü dileğimle,

29 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Etrafındakilerden yardım alıyorsun! Gezegenlerin seyri bugün snei biraz zorlayabilir. Ne yapacaktım stresi yaşarken, günün sonunda unuttuğun her şey bir bir aklına gelecek. Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Hayatında sorun teşkil eden konulara odaklandığın bir gün. Özellikle yaşam alanında yapmayı planladığın düzenlemeler konusunda etrafındaki insanlardan yardım alabilirsin. Kalabalıklara karıştığın bir gündesin! Şimdiye kadar görmediğin yerlerde dolaşmak sevdiklerine hediyeler almak sana iyi gelecektir. Aşkta heyecan duyacağın konular var. Ancak sakince hareket etmelisin. Organize olmak ve ekip yaratmak konusunda ise başarılar elde edebilirsin. Toplumsal duyarlılığın yüksek olacaktır. Son dakika çıkan işler yüzünden planların suya düşebilir. Program yapmaktan ziyade en hızlı ve pratik bir şekilde işlerini nasıl tamamlayacağına odaklanmanı tavsiye ederim.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde gerçekçi olmanız sizin bugün ruhsal durumunuzu daha iyi hissettirecektir. Kadın figürleri ile olan münakaşalara ve rekabete dikkat etmelisiniz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün beraberliklerinizde çok daha aktif olabilirsiniz. Ancak biraz daha dengeli ve sabırlı olmaya da çalışmalısınız.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değer verdiğiniz insanlar, değer verdiğiniz konularda duygusal anlamda arada kalma hissi yaşayabilirsiniz. Bu kararsızlıklar ve arada kalmalar sizi tedirgin edebilir. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Adım atmaktan çekinmeyin. Bir şey bozulacak diye sürekli kendinize yüklenmek sizi daha çok yıpratacaktır.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Detaylar, hesap işleri konusunda biraz daha dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. İş ve çalışma ortamınız veya gündelik yaşamınızla ilgili pek çok uğraş gündeme gelebilir. Yoğun bir gün geçirebilirsiniz, sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde işlerin akışı hızlanacaktır. Beklenen anlaşmalar gerçekleşebilir. Yenlenme ihtiyacınız artacak. Öğleden sonra aynı hızla ilerleme arzunuz engellenebilir. Sorumluluklar ağır basabilir.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Üzerinizde baskı yaratan unsurları bir kenara bırakıp dikkatinizi farklı konulara yöneltebilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkilerde daha sabırlı ve ilgili davranmanız gerekiyor.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

29 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>