Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda yeni bir döneme biraz isteksizce giriyorsunuz. Yeniliğe mi, yoksa onun dostluğuna mı daha çok ihtiyaç duyuyorsunuz, buna karar veremiyorsunuz. Onu artık bir sevgiliden çok, bir dost gibi görmeğe başladığınızı fark ettiniz.

Birarkadaşlığını dostluğa götürme çabalarınız var. Hafta başından itibaren sıkıntılarınızı atacaksınız. Çelişkili baktığınız bir konu daha uzun süre sizi düşündürmeye devam edecek.

Bugün içinizdeki coşkuyla fazla harcama yapmamaya çalışmalısınız. Maddi durumu biraz rayına soktunuz. Bütçenize ummadığınız girdiler oldu. Bu kısmen de olsa sizi biraz toparladı.

Bazen isabetli tahminler yapamıyorsunuz. Zor bir ihtimal olarak gördüğünüz bir sıkıntının tedbirini almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta içinde alacağınız bir haber, bazı arkadaş ilişkilerinizi askıya almanıza neden olabilecek. Tam bilgi sahibi olmadığınız bir meseleyi boşuna kuruyorsunuz. Bugünü son saniyesine kadar yaşamak istiyorsunuz. Hareketli, gezmeyi çok seven birisiniz. Bu yanınızı yeterince tatmin edememekten şikayetçisiniz. Hafta sonlarını elinizden geldiğince bu tatmin için kullanmaya çabalıyorsunuz.

29 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 01:34 Ay-Mars olumlu görünümü, çalışma hayatınızla ilgili konularda size kuvvet sunuyor. Ayrıca ailevi ve günlük yaşantınızı titiz ve dikkatli bir şekilde düzenlemenizde yardımcı oluyor. Saat 05:26 Ay-Pluto kavuşumu, sorumluluklarımızı işaret ediyor. Toplumsal ilişkilerde sabırlı ve disiplinli olmak gerekiyor. Evet, siz önemlisiniz ancak diğerlerinin de önemli olduğu bilinciyle hareket etmekte fayda var. Gün boyunca gülümseme yüzünüzden eksik olmasın. Her şey içinizden geldiği gibi, gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

29 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatındaki gelişmelerin gündemini oluşturduğu bir gün seni bekliyor. Bugün performansınla ön plana çıkacaksın.

29 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza katılan yeni dostlarla güzel paylaşımlarınız olabilir. Güven duygusunu sorgulamayacağınız istisnai bir gün.

29 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yenilemek durumunda kalabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. Yeni sorumluluklar almak durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizin sağlam olması için çaba sarf edeceksiniz. Gün içinde kendi gücünüzü ortaya koymak isteyebilirsiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararsızlık ve belirsizlik yüzünden keyifsiz olabilirsiniz. Fakat güne istekli başlayacaksınız. Özellikle yapmanız gereken işlere dikkatinizi odaklayabilirsiniz ve böylece karmaşık duygu ve düşüncelerden uzaklaşabilirsiniz. Üstelik yaşam enerjiniz ve isteğiniz yüksek olduğu için sorunlar ile başa çıkabilirsiniz. Gün içinde karşılaştığınız kişiler ve olaylar sizi heyecanlandıracak.

29 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,hayatınızda oldukça aktif olacaksınız. Kararlar alırken güçlü kişiliğinizle hareket edecek, buna destek olarak da etrafınızdakilerden yardım görebileceksiniz. Ufak tefek işleri atlamamaya, minik detayları küçümsememeye özen gösterin.

29 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat edecek. İşe kolayca odaklanabilecek. Haftanın özetine hemen hakim olabileceksiniz. Yöneticilerinizin haklı takdirini kazanırsınız. Çok çalışmanın karşılığı alınır. Terfi etmek vedeğiştirmek için de önünüze fırsatlar çıkar. Değerlendirme zamanı. Dönüşüm size iyilik getirsin.

29 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın.

29 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 05' 09" R
Ay
Başak
19° 09' 32"
Merkür
Boğa
02° 18' 24"
Venüs
Boğa
22° 12' 13"
Mars
Koç
12° 55' 38"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 27"
Satürn
Balık
17° 55' 11"
Uranüs
Boğa
23° 20' 36"
Neptün
Balık
29° 22' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 12"
Chiron
Koç
21° 35' 00"
Lilith
Başak
25° 14' 52"
True Node
Koç
14° 54' 27"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>