Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguları esas alıyor, ilişkide göremediğinize inanılan birçok şeyi ayrıntı olarak değerlendiriyorsunuz. Bugünlerde çevrenizi kuşatan aşk öğretilerine kulaklarınızı kapalı tutmalısınız.

Zaman içersinde ulaşmayı hedeflediğiniz köşe noktalar, daha planlı bir koşuşturmacayı gerektiriyor. Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an evvel yok etmelisiniz.

Bugünlerde abartılı, düşsel bulacağınız bazı para diyalogları ciddiye alınmaya deyebilir. Yapmak zorunda kalacağınız bazı masraflarla, bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak.

Son günlerdeki bedensel yorgunluklarınız tamamen zihinsel. Kendinizi yorgun ve halsiz hissetmenizin arkasında esas olarak, almakta zorlandığınız kararlar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yönlü kişiliğiniz yeni hareketlenmelere eğilimli. Hayatınızdaki önemli ilişkileri iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Bugün önceden aldığınız bir kararı uygulamak isteyeceksiniz. Gelecek planlarınızla ilgili olarak bir karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden kafanız biraz karışık. Güvensizlikler kararınızı geciktiriyor.

29 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 00:06  itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ayın ılımlı desteğiyle Pazar günümüzü karşılayacağız. Aşkı, tenimizde, yüreğimizde hissetmekten yanayız. Bu enerji altında ruhumuz huzur bulmak ister. Her türlü olumsuzluktan, tuhaflıktan uzak durmak isteriz. Saat 10:48 Ay-Venüs zorlu görünümü altında, moral gücümüzün yükselmesi için, işlerimizin düzgün bir şekilde gelişmesini, ilişkimizde partnerimizin bizimle aynı yolun yolcusu olması gerekir. Bu etki altında her durumu çelişkili bir şekilde ele alabiliriz.   Saat 15:12 itibariyle sondördün oluşacak. İletişimde bulunmak ve işlerinizi bir an önce bitirmek istersiniz. Ancak diğer yandan huzura, rahatlamaya, laftan sözden uzak durmaya ihtiyacınız vardır. Bu saatlerde benim tavsiyem, işlerinizi dikkatli bir şekilde yapmanız ancak kısa molalar vermeyi de ihmal etmemenizdir.  Saat 21:12 Ay-Neptün kavuşumu, ruhumuzu dinlendirici gayet hoş bir yansımadır. Yumuşacık bir enerjidir. Rüyalarımız, hislerimiz, hayatı algılayış biçimimiz sertlikten uzaktır. Kimseyi kırmak, gücendirmek, rahatsız etmek ve edilmek istemeyiz. Gönül can arar, sevdiğini arar, onunla buluşmak ister. Huzur ihtiyacı çok daha fazladır.Saat 23:45 Ay-Satürn görünümünde, ruh dünyamız gayet hassas ve hayatı uhrevi yönüyle ele aldığımız için mücadele etmek istemiyoruz. Ancak sorumluluklarımız var ve bunları yerine getirmek için, bilgilenmemiz, kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bu iki farklı ele alış biçimi, bizi duygusal anlamda zorluyor. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

29 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinizin duygularını yoğun hissettiğiniz için, onların isteklerini önceden sezebileceksiniz. Bugün, sabit düşünceler içinde hareket etmemeli ve zevklerinize esneklik kazandırmalısınız. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Bilgi kaynaklarınızı doğru kullanacağınız bir gün.

29 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili bazı başlıkları, evrakları ya da anlaşmaları gözden geçirebilir, yeni yöntem ve stratejiler belirleyebilirsiniz. Bağlayıcı sözler veya anlaşmalar maddi başlıklarda sizi olumlu etkileyebilir. Yeni ve etkileyici fikirleriniz var.

27 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan meşgul edebilecek ikilemler gündeme gelebilir. Önemli kararlar vermekten kaçınmanız daha iyi olacak.

29 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde oldukça yoğunsunuz. Kendinizi belli standartlara sokmak istiyorsunuz. Bu yüzden de çok çabalıyorsunuz. İstikrarlı olmaya çalışmalısınız. Sağlığınızı koruyun.

29 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

29 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyecek. Mümkün olduğunca geri planda durmalı ve önemli kararlardan kaçınmalısı- nız. Yakın çevre ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Kafanızda halledemediğiniz çok konu olabilir.

29 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hem ruh hem de beden sağlığınıza odaklanabilirsiniz. Bilinçaltı çalışmalarına katılmak için hala uygun bir günde bulunuyorsunuz.Sezgileriniz harekete geçebilecektir. Hızlı başlayıp hızlı gelişen ilişkilere çekilebilirsiniz. Özellikle insani tüm ilişkilerinizde kabullenici ve sağduyulu bir yapıya dönüşmeniz mümkündür. Maddi destek imkanı bulabileceğiniz bir konumdasınız.Genel olarak ise; Ay tüm gün Balık burcunda olacak. Balık burcunun duygulu, romantik, yumuşak atmosferini haftanın bu son gününde dinlenmek rahatlamak, kendi içinize dönmek, sevdiğinizle romantik saatler geçirmek için kullanabilirsiniz. Öğle saatlerinde özellikle Ay ile Venüs arasında kare açı olacağı için, sevdiğinizle veya yakınlarınızla bir arada olmak arzusu artar. Mümkün olduğunca gününüzden keyif almak isteği göze çarpar. Hoşnut kalma çabası ve tatmin olma dürtüsü öne çıkar. Sosyalleşme konuları artar ve belki biraz yeme, içme etkinliklerine katılabilirsiniz. Fakat abartmamaya özen gösterin.Akşam saatlerinde Ay/Neptün kavuşumu nedeniyle duygulu, romantik, sanatçı yanımızı daha fazla açığa çıkarabiliriz. Melankolik ve nostaljik olmak da olasıdır. Müzik, dinlemek, yavaş bir tempoda hareket etmek, hayallere dalmak için çok müsait bir halde, kendi ritminizi kendinizi belirlediğiniz bir akşam geçiriniz. Belki de biraz rahatlamak için iki tek atabilir, içinizdeki romantiği uyandıracak bir şeyler karalayabilirsiniz. Akşam konsere gitmek, romantik komedi filmleri izlemek ya da evde kendinize tatlı bir şeyler yapmak, kendinizi şımartmak içinde destekleyici olacaktır.

29 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin.

29 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 56" R
Ay
Balık
14° 50' 17"
Merkür
Koç
18° 39' 48"
Venüs
Boğa
05° 20' 47"
Mars
Koç
02° 26' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 56"
Satürn
Balık
16° 52' 47"
Uranüs
Boğa
22° 32' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 22"
Lilith
Başak
23° 43' 45"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>