Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin başka insanlarla yakın ilişkilere girmesi sizi çok rahatsız ediyor ve bu konuda çok sinirleniyorsunuz ve sürekli partnerinizle kavga ediyorsunuz. Gereksiz kıskançlıklarınızdan vazgeçmelisiniz.

İş yerinizde patron gibi hareket etmeye başladınız ve bu da diğerarkadaşlarınızın size karşı olumsuz düşünmelerine neden oluyor. Bu alışkınlıklarınızdan vazgeçmelisiniz.

Maddi konularda yanlış kararlar almak üzeresiniz. Bu yanlış kararlar sizin maddi kayıplara uğramanıza neden olabilir. Karar almadan önce dikkatlice düşünmelisiniz.

Bugün özellikle ulaşım sorunlarına dikkat etmelisiniz. Bu sorunlar bazı randevularınıza geç kalmanıza sebep olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerinizin gerçekleşeceğine inanmak size yeniden güç verecek, başaramayacağınızı sandığınız bir işe yeniden sarılacaksınız. Kendinizi iyi hissedebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Aile büyüklerinize düşüncelerinizi açıklarken, yanlış anlamalarına izin verecek şekilde davranmanız yüzünden incineceksiniz.

3 Aralık 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 07:15 itibariyle Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Fiziksel ve maddi anlamda güvencemizi önemseyeceğiz. Sakince düşüneceğiz ve dikkatli bir şekilde işlerimizi bitirmeye çalışacağız. Paranın güzelliklere sahip olmada, daha rahat yaşamımızdaki etkisinin farkında olacağız. Malum ayın başındayız. Çoğunluk olarak ihtiyaçların alımı nedeniyle kesenin ağzını açarız. Ancak böyle bir enerji altında aldığımızın kalitesi kadar ödediğimiz miktar da önemlidir. Sakin hareket ederiz. Ödemelerimizi yaparız. Bankalarla alakalı işlerimizi hallederiz. Öyle pek elimiz açık olmaz. Sıkışırız diye düşünüp, parayı döküp saçmayız. Gerekli olanı alır, israftan uzak dururuz. Güvenli bir ortam oluşturmak adına düşünürüz. Eğer hoşnut olmadığımız bir durum varsa fedakarlıkta bulunmak yerine, herkesin payına düşeni yapması gerekir diye içimizden geçiririz. Saat 15:49 Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi-manevi konularda güven hissi verici  hem de farkındalık gücünüzü yükseltici, aşka adanmışlığın, tüm benliğinizle kendinizle ve dünya ile kucaklaşmanın işaretçisidir. Kendimize ve hayata yakın, huzurlu bir gün geçirmemiz dileğimle,  

3 Aralık 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel olarak yapmak istediğiniz ve size manevi dinginlik sağlayacak bazı konular, günlük işlerinizde aksaklıklar yaratabilir. Yaşam koşullarınızda arzu etmediğiniz durumları değiştirebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için gerekli güce sahipsiniz.Bugün, Aile ile ilgili iç meselelerinize odaklanacaksınız.

3 Aralık 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızda size heyecan veren planlar, projeler veya amaçlarınız var. Ancak, bu konuları uygulamaya koymak için de zaman harcamanız veya uygulanabilir olup olmadıkları üzerine de düşünmeniz gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Ani tepkiler vermeye veya ani girişimlerde bulunmaya açık olduğumuz gündeyiz. Ancak, hareketlerimizin sonuçlarını da düşünmemiz gerekiyor. ÖRN.: Lüks bir araca veya havuzlu bir villaya sahip olmak tabii ki çok güzel, ama kredileri ödeyecek durumda mıyız? Bu soruyu imzayı atmadan önce soran kazanırken, imza sonrası düşünmeye başlayanları zor anlar bekleyebilir. Yani, aniden harekete geçmeden veya ani kararlar almadan önce detaylı düşünmeli! Aşırı iyimserlik hazırlıksız hareketleri körükleyebilir. Öğleden sonra ise, ilişkiler olumlu ve faydalı kişilerle diyaloglar, yardımlaşma temaları ya da destekçi duygular ya da kişiler gündeme gelebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

3 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para ve gelirlere dair konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Yatırımlarınız ve maddi kaynaklarınızda istikrar arayışı öne çıkıyor. Daha sağlam ve uzun vadeli kazançlar sağlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz. İş çevrenizde projeleriniz için destek bulmanız mümkün gözüküyor. Akılcı ve sabırlı yaklaşımlarda bulunmak faydalı olabilir.

3 Aralık 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN 24 saat yetmeyebilir size. Yapmanız gereken o kadar çok şey var ki... Sakin olup aciliyet sıralaması yapın ve bir an önce başlayın.

3 Aralık 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

3 Aralık 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 10' 27" R
Ay
Terazi
27° 21' 09" R
Merkür
Boğa
06° 44' 40"
Venüs
Boğa
26° 08' 58"
Mars
Koç
15° 21' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 51"
Satürn
Balık
18° 07' 42"
Uranüs
Boğa
23° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 47"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 34"
Lilith
Başak
25° 36' 12"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>