Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün kafanızın karışıklığı devam etse de partneriniz sayesinde kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz ve günlük yaşamınızdan zevk almaya başlayacaksınız. Partnerinizin size olan desteği, ilgisi ona olan sevginizi günden güne arttırıyor.

İşinizle ilgili verimsiz ve ilgisiz bir hafta geçirdiniz. Streslerinizden kurtulup bir an evvel işinize dönmeli bu günlerin verimsizliğini telafi etmelisiniz. Bu verimsizliğiniz amirleriniz tarafından fark edilmiş durumda. Bir an evvel kendinizi toplamalısınız.

Parasal olarak hiçbir sıkıntınız yok. Bugünlerde harcamalarınızı bir hayli azalttınız. Birikmiş paralarınızı akılcı yatırımlarda kullanmak ya da paranıza para katmak gibi fikirler bugün aklınızdan bile geçmeyecek.

İnsanlarla konuşmaya ihtiyacınız var. Her ne kadar konuşmak istemeseniz de sorunlarınızın üstesinden gelmeniz için bunun gerekli olduğunu bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük yaşamınızda bugünlerde durgun ve verimsiz günler yaşıyorsunuz. İlginizi ailenize yönelttiniz. Onların sorunları yüzünden dış dünya ile bağlantınızı kopardınız. Bir an evvel eski enerji dolu halinize dönmelisiniz. Bu içine kapanık haliniz dostlarınız tarafından da fark edilmiş durumda. Sizin bu hallerinize bir çare bulmak , sizinle konuşmak istiyorlar.

3 Mart 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:36 Ay-Venüs olumlu görünüm etkisi altında Salı gününe adım atacağız. Yeniliklere hevesli olmamızı sağlayan bu enerji, aşk-çocuklar ve yaşamın tüm güzelliklerini kucaklama arzumuzu yükseltecek. Takdir edilmek, isteklerimizi elde etmek, prestij kazanmak, sorunlarımızı çözmek anlamında bize kuvvet olacak. Böyle olumlu niyetlerle  günü karşılayacağız. Bu görünüm, ilişkinizle alakalı konularda da dengelerin yerli yerine oturtulması yönünde yardımcı olacaktır. Saat 06:46 Ay-Uranüs olumlu görünümü yenilikçi görüşlerinizle, pozitif halinizle etrafınıza örnek olursunuz.  Dünyaya meydan okuyabilecek kadar güven duygunuz yükselir. Arkadaşlarınızla konuşmak, sohbet etmek, yazışmak hoşunuza gidebilir.Saat 06:51 Ay-Jüpiter kavuşumu,  güven duygumuzu, yaşam sevincimizi yükseltiyor. Etrafımızdaki dünya ile öylesine kuvvetli bir ilişki kuruyoruz ki, yan yana geldiğimiz insanlar bizimle olmaktan keyif duyuyorlar. İşte bu görünüm, bu doğal ifadenin dışa yansıması olarak gayet olumludur.Saat 10:47-4 Mart saat 13:57 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Geleceğinizi yakından ilgilendiren konularda, bir şey olmaz diye yürürlüğe koyduğunuz bir iş, bir karar veya fırsatı tüm olasılıklarıyla ele alınız. Saat 14:25 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, bir yanıyla aşkta aktif ve oldukça coşkulu olmanızı sağlıyor diğer taraftan cesaretle kendinizi ifade etmeniz ve kararlarınızı özgür bir şekilde verebilmeniz için sizi destekliyor. Bu gayet hızlandırıcı, aşkı sizlere getirici, pozitif düşünmeyi sağlayıcı ve kendinizden emin olmanızı teşvik edici bir enerjidir. Seyahatler, eğitimdenhayatına kadar başkalarından göreceğiniz destekler anlamında da gayet heveslendirici bir kuvvettir. Fırsatlar aşkta, çocuklarınızla ilgili konularda veya bu meselelerde, kişisel atılımlarda bulunmanız yönünde karşınıza çıkabilir. Mevcut aşk hayatınızda güzel gelişmelerin startıdır. Yenilikçi görüşlerinizle, yeteneklerinizle, güven duygunuzla ilerleyebilirsiniz. Sanatsal alanda veya ilgi duyduğunuz konularda öne çıkabilirsiniz. Birilerinin baskısı altında kalmadan, kendi bildiğiniz yolda ilerleyebilirsiniz. Önünüzdeki zorlukları ister aşk ister özel isterseniz hayati anlamda kolaylıkla aşabilecek ve hedefinize ulaşabilecek şekilde aşabilirsiniz. Karşınıza çıkan sürpriz biri,  sürpriz gelişmeler ve fırsatlar sayesinde yeniden hayata güçlü bir şekilde merhaba diyebilirsiniz.  Hangi konuda kendinizi özgür hissetmek istiyorsanız, bu görünüm o konuda sizi ödüllendirecektir.Güzelliklerin sizin için  her dem varolmasını sağlayan fırsatlarla karşılaşmanız dileğimle,

3 Mart 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevresel ilişkilerinizin detaylarına takılabilirsiniz. Duygusal davranmak yerine akılcı düşünürseniz, her şeyin hızlı ilerlediğini göreceksiniz. Görüşme içinde olduğunuz kişilerin size şaşırtıcı davranacaklarını unutmamalısınız. İkilem yaşamak yerine taviz vermeyecek bir yöntemle yaklaşırsanız, olayların size döneceğini göreceksiniz.

3 Mart 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda ilerlemek için elinizdeki verileri, kaynakları veya olanakları bir kez daha gözden geçirebilirsiniz. Aklınızdaki proje veya hedefleriniz size çok şey katabilir. Dolayısıyla, seçeneklerinizi hızla ele almanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay'ın Satürn ve Mars'la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Mart 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

3 Mart 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kulağınıza gelecek birkaç dedikodu canınızı sıksada önemsemeyin. Meyve veren ağaç taşlanır. Bunlar hep olacaktır, kafanıza takmayın.

3 Mart 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinize dinlenmek için vakit ayırabilir, zamanınızı ruhunuza iyi gelecek kişisel gelişim, enerji, meditasyon çalışmaları ile geçirebilir, ailenizle birlikte zaman geçirerek, bağlarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. 18.00 sonrasında çok daha yüksek bir enerjiye sahip olacak, motivasyonunuzu ikili ilişkilerinize yönelteceksiniz.

2 Mart 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenize karşı bir çeşit güvensizlikle dolu olmanız ve içine girdiğiniz ortamlarda rahat edememeniz, ilişkilerinizde sıcak bir hava oluşmasını engelleyebilir. Bu kadar karamsar olmamalı, olumlu tarafları da görebilmek için biraz gerçekçi olmalısınız.

3 Mart 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 53' 46" R
Ay
Balık
15° 32' 28"
Merkür
Koç
18° 41' 37"
Venüs
Boğa
05° 24' 22"
Mars
Koç
02° 28' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 53' 02"
Uranüs
Boğa
22° 33' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 32"
Lilith
Başak
23° 44' 04"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>