Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevdiğiniz kişinin ailesine karşı takındığınız olumsuz tavırlar nedeniyle sevdiğinizle aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Hatanızı telafi etmeye zaman bulamadan da kısa bir seyahate çıkmanız olası.

İş hayatınızda zorunlutoplantılarının yorgunluğunu taşıyacaksınız. Sizden küçük bir aile bireyi ile ilgiligörüşmeleri yapacaksınız.

Bir emlaka yatırım yapma konusunda hala tereddütlüsünüz. Bugün uzaktaki arkadaşınızdan maddi konularla ilgili güzel haberler alabileceğiniz gibi, elinize her an bir miktar para ulaşabilir.

Çevrenizdeki hayranlara kanıp, geçici aşklar peşinde koşarak elinizdeki gerçek mutluluğu kaçırmayın. Ağır yiyeceklerden uzak durun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınız güçlü. Ama bu, tek başına sizden kaynaklı değil, yakınlarınızın size karşı özel bir ilgileri olduğu görülüyor. Arkadaş ilişkilerinizde, çok az kişiyi ayrı tutarak, yanlış seçimler yaptığınız seklinde bir genelleme içindesiniz. Halbuki tek kişiye odaklı bir problem yaşıyorsunuz. Bu şekilde sık, sık yaptığınız pişmanlık gösterileri diğer arkadaşlarınıza karşı kırıcı olabilir.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:58 Ay-Merkür görünümü, iletişimi güçlendirici, fikirlerinizi özgür bir şekilde ifade etmenizi sağlıyor. Bilgilenme, yolculuk, uzaklarda bulunan kişilerle irtibat yönünde de gayet olumlu bir günü işaret ediyor. Saat 01:10 Ay-Neptün görünümü, ideallerimize göre yaşam özlemimizi vurguluyor. Ancak hayalperest olmamalıyız. Gerçekçi ve uygulanabilir olana dikkat edelim. Saat 09:46 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, çevrenizle aranızdaki her türlü ilişkide ve özel hayatınızla ilgili konularda geçmişten ziyade geleceği merkez almanın yararlı olacağını işaret ediyor. Sağlığınız, çalışma hayatınızla ilgili meselelerin gayet titiz ve dikkatli şekilde gözden geçirilmesinin faydalı olacağını vurguluyor.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün özgüvenli duruşunu gözler önüne sermen gerekebilir. Yapacağın görüşmelerde göstereceğin performans üstlerinin gözünden kaçmayacak. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, yatırımlarını ve maddi gelirini artırmak isteyebilirsin. Yeni bir ilişkiye başlamak üzereysen ve bugün buluşacaksan, olduğundan daha sade görünmende fayda var. Ailene karşı kendini ispat etmek isteyişin, cesur kararlar alamana neden olabilir. Kilo problemi yaşayan bir Koç burcuysan, işlenmiş gıdalardan uzak durabilirsin.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal hayatınızda yaşadığınız ve çözümlü bir türlü bulamadığınız duygusal çalkantılar bugün itibariyle kendi içinize dönmenize sebebiyet verebilir.Ailenizle ortak gerçekleştirmek istediğiniz ideallerinizle ve amaçlarınızla ilgili pratik çözüm önerilerini gündeme alabilirsiniz.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Ruhsal olarak daha fazla anlama ve öğrenme isteği içinde olabilirsiniz. Kararsızlık içinde yeni ufuklara açılma isteği içine girebilirsiniz. İlişkilerinizde çift taraflı durumlar yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için yakın çevrenizle ve ya arkadaşlarınız ile bir araya gelebilirsiniz.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeye bir bahane bulup sert rüzgarlar estirebilirsiniz. İlgilenmeniz gereken daha ciddi konular varken gereksiz yere kırıcı olmamalısınız.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

3 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maceracı ruh haliniz eğlenceli konular üzerine yoğunlaşacak.Yalnız kafanıza buyruk davranışlarınız yakın çevrenizle bazı anlaşmazlıklara neden olabilir.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kadınlardan destek ve yardım görürsünüz. Yoğuntemponuzda size nefes aldıracak yardımlar sizi mutlu eder. Kardeşinizle kurduğunuz diyalog sayesinde pek çok konuyu çözümlersiniz.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim yeteneğiniz güçlenebilir ve çevrenizle daha güçlü bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi, içinizdekileri, fikir ve düşüncelerinizi ifade etmeye yönelebilirsiniz. Sessiz veya tepkisiz kalmak, bugün size çok zor gelebilir.

3 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>