Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutsuz ve umutsuzsunuz. Bugün ondan bir haber alabilirsiniz. Onu bir türlü unutamayışınız, aşka hiç benzemeyen sıradan ilişkilerin ötesine geçmenizi engelliyor.

İşi sorunlarınızı işyerinizde bırakıp ağız tadıyla tatil geçirmekte zorluk çekiyorsunuz. Yakınlarınız sizi bu konuda sürekli uyarıyorlar. İşin yoğunluğunun ve bu işe mecbur oluşunuzun üzerinizde oluşturduğu ağır baskıyı bu gün de hissedeceksiniz. .

Çok yoğun bir tempoyla çalışırken bile parasızlık çekmeyi anlamakta güçlük çekiyorsunuz. Fakat önümüzdeki günlerde çok belirgin bir düzelme olabilir. Bugünlerde yaşadığınız ve eziklik hissettiğiniz bir para konusu aklınızdan çıkmıyor.

Uzaktan sorunları anlayamıyor ve sıcak ilişki kurmakta zorlanıyorsunuz Aile bireylerinden birisiyle daha yakın ilişkiler içinde olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sizin için ilerde çok anlam taşıyacak birisiyle tanışabilirsiniz. Bu tanışma size de, tanıştığınız insana da ilk başta pek çekici gelmeyecek. Çoğu zaman basit sıradan şeylere takılıp kalabiliyorsunuz. Detaylar sizin için başlı başına bir sorun haline geliyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bunu iyice ortaya çıkartacak teyit edecek ve yaşayacağınız kısa bir pişmanlıktan sonra kendinizle hesaplaşacak, bu zaafınıza kızacaksınız.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat  02:51 Ay-Mars görünüm etkisinde  Çarşamba günümüzü karşılıyoruz. Bu enerji hem maddi-manevi, hem çalışma hayatımızı, sağlığımızı ilgilendiren konular üzerinde de etkili olduğunu görüyoruz. Bu meselelere titizlikle bakmak durumunda kalıyoruz ve mutlaka  işlerimizi düzenlememiz gerekiyor. Sağlam işlere, uzun vadeli projelere, kendimize özen göstermek için sağlığımıza dikkat etmemiz gerekiyor.Saat 10:15 Ay-Neptün görünümü, maddi-manevi konularda güven hissi verici  hem de farkındalık gücünüzü yükseltici, aşka adanmışlığın, tüm benliğinizle kendinizle ve dünya ile kucaklaşmanın işaretçisidir. Saat 15:16 Ay-Jüpiter görünümü, paramıza sahip çıkmamızı ve buna uygun şekilde hareket etmemizi sağlayıcıdır. Detaylı düşünürüz, mantığımızı öne alırız ve işimize sahip çıkarız. Sağlığımızı önemseriz.Saat 17:39 Güneş-Merkür kavuşumu, geçtiğimiz 2 Eylül ve civarı günlerde ilişkiniz,ortaklığınızla alakalı konularda yaşanmış veya düşünülmüş konulara bir daha tarafsız şekilde bakabilmenin önemini vurguluyor. Kesip atmıyoruz, durumları bilinçli şekilde gözden geçiriyoruz. Bu ilişkide paylaşım önemli, sevgi alışverişi önemli, iki tarafın da birbirine yönelişindeki açıklık ve netlik önemli. Bunlar var mı, bunlarda sorun yaşanıyor mu diye bir daha ele alalım. İlişkisi yeni başlayanlar için bir tek sözüm var. Karşınızdaki kişiyle fikir alışverişlerinde bulunarak, onunla aranızdaki farklılıkları anlamaya çalışınız. Saat 18:54 Ay-Pluto görünümü, başarının ancak sabretmekle ve zaman faktörünü göz önüne alarak düşünmekle mümkün  olacağını söylüyor. Saygın, stil sahibi, zirvede olan kişilere gizli bir hayranlık duyarsınız. Bulunduğunuz konumda yükselmeyi hedeflersiniz. Hafife alınmaktan pek hoşlanmazsınız.Gününüz esenlik, mutluluk, başarıyla dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

30 Eylül 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artık size hitap etmeyen veya mevcut durum itibariyle yolunda gitmeyen şeylerle, gelecek vaat eden ya da yolunda gidenler arasındaki farkı görmenizi sağlayacak gelişmeler söz konusu olabilir. Gerçekleri görmeye çalışmakta fayda var.

29 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hangi konuların akışkan şekilde yürüdüğü ve hangi konularda tıkanıklık olduğu veya faydalı ya da faydasız şeyler gece ve gündüz kadar net şekilde ortaya çıkabilir. Ancak, bu gerçekleri ortaya koymak bazı kişilerin yanlışlarını ya da bazı projelerin hatalarını gündeme getirebileceği için tehdit unsuru olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, yetenekler, evimiz, güvenliğimiz, ülkemiz, huzurumuz, zevklerimiz ve konforumuz ön plana alacağımız konular olabilir iki gün için. Ortaya çıkabilecek bilgiler, haberler veya yapılabilecek açıklamalar ön planda. Öz güvenimiz, enerjimiz ve cesaretimiz yüksek. Hızla belli girişimlerde bulunabiliriz. Özellikle akşam saatlerinde, kendimizi en iyi şekilde ifade etme şansımız var. Ancak, artan öz güven ve cesaret gereğinden fazla açık konuşmamıza neden olabilir. Bugünlerde, tutulmanın etkileri sebebiyle yaşanan gelişmeler veya olaylar, bazı planların, işlerin, ilişkilerin ya da düzenlemelerin eksik yönlerini görmemizi, yanlışlarını bulmamızı sağlıyor. Kontrolümüz dışında gelişmeler karşısında neler yapabileceğimizi öğreniyoruz. Neyin işe yarayıp neyin yaramadığı açıkça ortada. Ortam değişiklik gerektiriyor. Değişikliklere uyum sağlama yeteneğimizi geliştirmemiz, bugün ve yarın olduğu gibi gelecekte de bize pek çok alanda çok şey sağlayacağa benziyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kazançlarınızla ilgili konularda daha fazla düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek sizi rahatlatacaktır. Sabah saatlerinde hayaller içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda akıcı koşullar söz konusu. Gün içinde kendi fikirlerinizi yaymak için çaba gösterebilirsiniz.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PLANLI şekilde davrandığınızda olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. İş hayatınızda gücünüzün desteklenmesini bekliyorsunuz.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aileniz ve iki ilişkilerinizi ilgilendiren alanda yeni kararlar alabilir, duygusal olarak geçici bir yalnızlık hissedebilirsiniz. Finansal konularda yeni kararlar almanızı desteklemeyen bugün, yalnız vakit geçirmek ve yaşamınızdaki olayları sorgulamak açısından ideal bir zamandasınız.

30 Eylül 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda çözüm üretmek için mantıklı yaklaşımlarınız devrede olabilir. Önceden sıkıntı yaşadığınız konuları gözden geçirebilirsiniz. Maddi konularda harekete geçebilirsiniz.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi koşullarınızı arttırmaya yönelik adımlar atabilir, paranızı değerlendirebilir, daha fazla para kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilir, yeniteklifleri alabilir veya terfi, maaş zammı gibi konular ön plana çıkabilir. Hayatınızın odak noktası bir süreliğine parayla ilişkiler olacaktır.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

30 Eylül 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 03' 28" R
Ay
Balık
17° 57' 21"
Merkür
Koç
18° 47' 55"
Venüs
Boğa
05° 36' 41"
Mars
Koç
02° 36' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 57"
Satürn
Balık
16° 53' 52"
Uranüs
Boğa
22° 33' 43"
Neptün
Balık
29° 01' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 05"
Lilith
Başak
23° 45' 11"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>