Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutsuz ve umutsuzsunuz. Bugün ondan bir haber alabilirsiniz. Onu bir türlü unutamayışınız, aşka hiç benzemeyen sıradan ilişkilerin ötesine geçmenizi engelliyor.

İşi sorunlarınızı işyerinizde bırakıp ağız tadıyla tatil geçirmekte zorluk çekiyorsunuz. Yakınlarınız sizi bu konuda sürekli uyarıyorlar. İşin yoğunluğunun ve bu işe mecbur oluşunuzun üzerinizde oluşturduğu ağır baskıyı bu gün de hissedeceksiniz. .

Çok yoğun bir tempoyla çalışırken bile parasızlık çekmeyi anlamakta güçlük çekiyorsunuz. Fakat önümüzdeki günlerde çok belirgin bir düzelme olabilir. Bugünlerde yaşadığınız ve eziklik hissettiğiniz bir para konusu aklınızdan çıkmıyor.

Uzaktan sorunları anlayamıyor ve sıcak ilişki kurmakta zorlanıyorsunuz Aile bireylerinden birisiyle daha yakın ilişkiler içinde olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sizin için ilerde çok anlam taşıyacak birisiyle tanışabilirsiniz. Bu tanışma size de, tanıştığınız insana da ilk başta pek çekici gelmeyecek. Çoğu zaman basit sıradan şeylere takılıp kalabiliyorsunuz. Detaylar sizin için başlı başına bir sorun haline geliyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bunu iyice ortaya çıkartacak teyit edecek ve yaşayacağınız kısa bir pişmanlıktan sonra kendinizle hesaplaşacak, bu zaafınıza kızacaksınız.

30 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 02:16 Ay-Mars görünümü, güven duygunuzun yüksekliğini gösterdiği için, yeniliklere hevesli ve kendinizden emin bir şekilde adım atacağınızı işaret ediyor. Bir projede yer alabilirsiniz. Bir görüşmeye çağırılırsınız. Bir dostunuzdan destek görebilirsiniz. Saat 04:34 Ay-Güneş arasındaki olumlu etkileşim sayesinde partnerimizle diyalog kurmamız kolaylaşıyor. En azından o farklı düşünse bile, biz ne istediğimizi bu ilişkiden ne beklediğimizi ona rahatlıkla ifade edebiliriz. Saat 17:58 Ay-Neptün arasındaki zorlu görünüm, başkalarıyla koordine halinde yapacağınız işlerle ilgili mevzularda dikkatli olmayı gerektiricidir. Saat 18:38 - 1 Ekim saat 21:00 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Harcamalara dikkat edelim. Bizi mutlu edecek güzelliklere sahip olmak isteyeceğiz. Bu isterseniz karşı cins olsun isterseniz hayatın zevk veren tüm olguları fark etmeyecektir. Size kendinizi iyi hissettirene yöneleceksiniz. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

30 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hedeflerin doğrultusunda hareket edeceksin. Gün içinde yaşayacağın aksilikler canının sıkılmasına neden olabilir. Hayatındaki dağınık alanları toparlarken eski anılara denk gelmen seni geçmişe götürebilir. Tüm bunlara rağmen havanın tadını çıkarmak isteyeceğin bir gün. Yeni umutlar ve yeni heyecanlar duyacaksın içinde. Eğitim, stil değişikliği, zorda kalana destek olmak gibi konularda karar vermen özellikle öğleden sonra daha da kolay olacak. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, hoşlandığın kişiye açılman an meselesi! Bir yakınının sağlık sorununa çözüm yolunun bulunması, ailecek sevindirecek. Ailene sevgini gösterme konusunda oldukça cömert davranacağın bir gün.

30 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizin sizden gizlediği bazı şeyleri öğrenebilir ve dostluk sınırları karşısında şüpheye düşebilirsiniz. Ancak buna saygı duyarak herkesin bir özeli olabileceğini de aklınızdan çıkarmayın.

30 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket, ziyaret ve pek çok konuda değişiklik getiriyor. Zihinsel açıdan kendinizi daha iyi ifade edebilir, etkin olabilirsiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cesaretiniz ve başkalarının etkisi altında kalmadan ilerlemeniz başarının doruklarına çıkaracak sizi.

30 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde maddi konuların baskısını daha çok hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise daha rahat olabilecek bir gündem var, komşu, kardeş veya akrabalarınızla iletişime geçebilirsiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu nerede olduğunuz önemli değil, aklınız. seyahat planlarında olacaktır. Sabah saatlerinde başlayan faliyet ihtiyacı giderilmezse, oturduğunuz yerden harcama yaparak faliyet içinde olursunuz. Evde ufak tadilat işleri yapmak zihni rahatlatır.

30 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay İkizler burcunda ilerliyor. Demek ki zihninizde fikirler havada uçuşacak. Hepsini aynı anda gerçekleştirmeye çalışmayın. Harekete geçmeden önce kafanızda bir sıralama yapın. Gün içinde birden çok yere gidebilir, birden çok insanla karşılaşabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarla hızlı bir iletişim içinde olabilirsiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

30 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 46' 12" R
Ay
Aslan
20° 33' 11" R
Merkür
Koç
29° 15' 43"
Venüs
Boğa
19° 14' 53"
Mars
Koç
11° 05' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 26"
Satürn
Balık
17° 45' 16"
Uranüs
Boğa
23° 12' 14"
Neptün
Balık
29° 18' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 40"
Lilith
Başak
24° 58' 53"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>