Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz, artık bağlılığınızdan kuşkuya düştüğünü, ilişkinizden eski tadı almadığınızı düşünüyor ve bu düşüncesini çok belli ediyor. İlişkinizdeki iyi niyetiniz, tek başına çözüm üretemiyor.

Aşırı koşuşturmanız, işin gereğinin dışında, bazı sorunlarınızı unutma çabası olarak da değerlendiriliyor. Birkaç gün içinde önünüzde yeni açılımlar şekillenebilir.

Gelecekle ilgili beklentilerinize yapmayı düşündüğünüz harcamaları bir süre dondurmanız yararlı olabilir. Paranızı iyi kullanma eğilimleri gösteriyorsunuz.

İnsanlara fazladan sorumluluklar yüklememelisiniz. Geçici olarak bir yakınınıza bıraktığınız malınızın, onda kalacağı süreyi çoktan doldurduğunu biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiç sorumlu olmadığınız bir problemin tam ortasındasınız. Bu problemde size yüklenilen sorumluluğu kabullenmeseniz de, meselenin çözümüne kadar problemin bir parçası olacaksınız. Alacağınız bir telefon bütün gününüzü meşgul edebilir. Sıkıntıları daha kapsamlı ele almanız gerektiğini öğreneceksiniz Bugün akşama doğru küçük bir sevinciniz var.

30 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 02:53 Ay-Pluto görünümü, duygularınızı ve duruma göre öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz. Saat 04:17 Ay-Kuzey düğüm görünümü, duyguların doğal akışını sağlıyor. Kişi kendini aşkta ve hayatın genelinde doyumlu hissediyor. Neysem oyum, ne hissedersem onu yaşarım diyerek kişisel anlamda gelişiyor, canlanıyor. Saat 14:13 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında, bir yandan isteklerimize kavuşmak, diğer yandan bunun pek kolay olmadığını anılıyoruz. Kaba davranmak, sabırsızlık veya ben böyle istiyorum demek, ilişkilerde problem yaratabilir. Yeri geldiğinde birbirinizin fikrini almakta yarar var. Saat 15:16 Ay-Uranüs kavuşumu, ani bir çıkışla düşüncelerinizi ifade etmenin, değişim ve yeniliklere duyulan ihtiyacın göstergesidir. Özel yeteneklerinizi, parlak fikirlerinizi ortaya koymaktan zevk alırsınız. Saat 19:50 Ay-Satürn görünümü, size kararlılık ve odaklanma gücü verir. Böylece, daha gayretli olursunuz. Saat 21:37-23:38 arasında Ay boşlukta kalacak. Bu zaman dilimi içinde şöyle bir durup ortama, meselelere bir göz atınız. Dikkati elden bırakmayınız. Saat 23:38 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, güven önemlidir. Düşüncelerimizi onaylamalarını ve kararlarımızı kabul etmelerini bekleriz. Güvenli bir ortam oluşturmak adına düşünürüz. Eğer hoşnut olmadığımız bir durum varsa fedakarlıkta bulunmak yerine, herkesin payına düşeni yapması gerekir diye içimizden geçiririz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Derin nüfuslu insanlardan destek görebilirsin. Ayın detaycı konumda olması ilişkini kendi istediğin gibi yönetmeni tetikliyor.

30 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mesleki anlamda yenilenmek için teklifleri değerlendirerek kariyer hayatınızda sizin için farklı bir atılım yapabilirsiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi büyütmek için mücadele verebilirsiniz. Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Ticari konular gündeminizi etkileyebilir. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı çevrelerden kişilerle tanışabilir ve yabancı ülkeden gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden faydalanacaksınız. Güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Evinizde rahat vakit geçirmek isteseniz de içinizden yükselen enerji sizi evinizin dışına çıkartacak.

30 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi özgürce ifade etmek istiyorsunuz. Geleceğinize yönelik adımlarınız önemli olacak. Özgürlük duygunuz yüksek çalışabilir. İşlerinizi kendi yöntemlerinizle halledeceksiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatınızdaki ilişkileri mercek altına yatırıp gözden geçirseniz de, karar almakta zorlanabilir. Karşınızdakilerin fikirlerinden dolayı bocalayabilirsiniz. En doğrusu her şeyi zihninizin arkasına atıp günü kişisel enerjinizi yükseltmeye odaklayarak geçirmelisiniz. Aletli jimnastik, koşu size iyi gelir.

30 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken akşam saatleri görüşmelerle ve ciddi konularla hareketlenebilir. Ev ve aile konularında uzun vadeli, gerçekçi, somut adımlar atabilirsiniz. Ancak öğleden sonrayı biraz daha sakin ve serinkanlı geçirmeye çalışın, özellikle ilişkiler açısından.

30 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>