Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Sevdiğiniz insana karşı ani tepkiler verebilirsiniz ve oldukça açık konuşmayı tercih edeceksiniz. Duygularınızı içten bir şekilde yaşamayı tercih edeceksiniz ve davranışlarınızda spontan olacaksınız. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabileceği gibi duygusal iniş çıkışlarda yaşayabilirsiniz. Bugün duygusal konularda yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız.

İş hayatınızda bazı iniş çıkışlar olabilir veortamınızdaki hareketlilik artabilir. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz durumunda verimli sonuçlara ulaşabileceksiniz. Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Bugün ani girişimlerde bulunmaktan ve sabırsız yaklaşımlardan uzak durmanız sizin için daha doğru olacaktır. İş yaşamınızda dikkatli hareket etmeniz gereken bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve üzerinde fazla düşünmeden masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi olanaklarınızı fazla zorlamamalısınız.

Aşk hayatınızda küçük bazı gerilimler olabilir,olayları fazla büyütmemeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabrınızı sınadığınızı düşünüp ilgisiz kalmaya çalıştığınız konu, yanlış donelerle sizi yanıltabilir. Mutlu olmanız gereken bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içindeki ortak sorunlar, ortak sevinçler yabana atılır zenginlikler gibi görünmüyor. Yakında alacağınız bir haber bazı dengeleri alt üst edebilir. Birtakım köklü değişiklik istekleri içine girebilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne pozitif başlıyorsunuz. Yüzünüzü güldürecek güzel haberler alabilirsiniz. Bugünün ayrı bir özelliği ise Merkür'ün Güneş'in kalbinde olması. Sabah 05:51'de netleşse de tüm gün Ay'ın da desteğiyle dilekleriniz kabul olabilir. Şanslı bir gündesiniz. Eğitim hayatınıza yoğunlaşacağınız bir gün olabilir. Yurt dışı bağlantılı işleriniz veya başvurularınız gündeminizde olabilir. Akşam saatlerine yaklaşırken sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Sevgiler, Astromeri

30 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Prensipli davranışlarınla takdir toplayacaksın!Pratik bir gün seni bekliyor. Uzun süredir ertelediğin bir tedavi, spora başlama kararı ya da diyet programı varsa bugün harekete geçebilirsin. İş yaşamında ön plana çıktığın bir gün. Çalışmak konusundaki prensipli tutumun bugün takdir görebilir. Bugün şanslı günündesin. Gerçekleştirmek istediğin bazı konularda aceleci olmamalı, biraz daha zamana bırakmalısın. Gün içinde kafandaki soru işaretlerini paylaşıp danışacağın bir yakınından, konu hakkında olumlu tepkiler alacaksın. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin bazı sorunları karşısında çözümsüz kaldığını hissedeceksin. Akşam saatlerinde beklenmedik olaylarla karşılaşabileceğini işaret ediyor. Yakın çevrendeki kişilere karşı eleştirilerinin dozunu iyi ayarlamanda fayda var.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İki seçenek arasında duygusal git geller yaşamanız mümkün olabilir. Bunlar aynı zamanda aklınızda geçmiş hesaplaşmalarla alakalı da olabilir.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Karar almak için öğleden sonrayı beklemeniz daha uygun olabilir. Gün içinde yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yaratıcı işler yapabilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapıcı eleştrilerde bulunmanızda sakınca yok. Algılarınız son derece açık. Fikrinizi tartışma noktasına getirmekten kaçının.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde ortak maddi konularda, para vekonularında halletmeniz gereken işler olabilir. Akşam saatlerinde ise bulunduğunuz ortamın dışına çıkarak özgürleşmek isteyebilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ruhunuz canlı ve dinamik bir yapıda gününüzü etkileyecek. Öğle saatlerine kadar iniş çıkışlar yaşasanız da iyimserlik ön planda olur. Yurt dışı konuları, seyahatler, tatil programları ve uluslararası ticarette yenilikler kapınızı çalar. Sizin bitmek bilmeyen enerjiniz arkadaşlarınızla program yaparak harcamanız da yarar var.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para ile ilgili olan işleriniz ve maddi yönü bulunan her türlü konu bugün kafanızı kurcalayabilir. Çevrenizdeki insanlara veya uzmanlara danışarak bir hareket tarzı belirlemek isteyebilirsiniz. Ancak iletişim sorunlu olacaktır, bu yüzden de yaptığınız görüşmelerden verim alamayabilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>