Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ve sevgi konusundaki girişimlerinizin sonuçlarını bu gün görebilirsiniz. Günün ilk yarısında bazı konularda kısıtlayıcı şartlarla karşılaşmanız mümkün. Bununla birlikte öğleden sonra ilişkinize yoğun bir hareket ve iletişim getirmekte.

Ay, ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeleri gündeme getiriyor. Ortağınızla organize çalışmalara katılabilir, arkadaş toplantılarında yer almaktan hoşlanabilirsiniz. İşbirlikleri ve ortaklıklar için hevesli olmanız mümkün.

Maddi konuların bu bugün ön planda olacak. Çok kazanma ama çabuk tüketebilme eğiliminde olabilirsiniz. Parasal konularda arzu ettiğiniz gelişmeleri yakalayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Kişisel kaynaklarınızı yerinde ve verimli bir biçimde kullanmaya özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her anlamda yeniliğe çok hazırsınız. Yeni olduğu için daha değersiz bir şeyi tercih edebiliyorsunuz. Ölçülü mesafeli ilişkiler size göre değil. İnsanlarla dokunmadan konuşamıyorsunuz. Tartışmaları tırmandırma huyunuz var. Sempatikliğiniz sorun çıkmasını önlüyor. Ama, tartışmaktan kaçınılan biri olmaktan kurtulamıyorsunuz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:21 Merkür-Chiron görünüm etkisinde güne adım atarken, girişimde bulunma cesareti kazanıyoruz. Şimdi öğrenmek, cesaretle ilerlemek ve güçlenmek mümkündür. Kendimizi yeniden keşfetmemizi sağlayan bu görünüm, hızlı hareket etmenin, bilgilenmenin, bildiklerimizi başkalarına ifade etmenin, başarılı olmanın işaretçisidir. Sorunları çözebilir, kendi yaramızı kendimiz iyileştirebiliriz. Saat 12:26 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. İşimiz, görevimiz, toplumsal rolümüz ne ise, ona göre hareket etmek durumundayız. Kısacası pek özgür değiliz. Sorumluluklarımızı görmezden gelemeyiz. Bu zorunluluk kimi zaman rahatsız edici olabilir. Ancak sesimizi yükseltmemiz, isyan bayrağını dikmemiz pek kolay değildir. Sonuçta bitirilmesi gereken işler kendini bir şekilde hatırlatacaktır. Saat 14:02 Ay-Uranüs görünümü,ve maddi konularda farkındalık yaratıyor. Hangihangi alan bize kazandırır, hangi yenilik başarı sağlar bunlar üzerinde duruyoruz. Saat 16:15 Ay-Chiron görünümü, karamsar düşünmenin bir faydası olmadığını, insanın pekala her sorunun üstesinden gelebileceğini işaret ediyor. Evet sorumluluklarımız var, ancak altından kalmayacağımız bir şey yok. Yeter ki, kendimize inanalım, hayattan kopmayalım.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinle yüzleşmek için zamanın var. Politik olmak yerine daha net olacaksın. Dağınıklık, bugün seni biraz zorlayabilir.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle beraber yürüttüğünüz ortak bir işiniz de bugün olumlu bir sonuçlanma gözüküyor. Fakat yine de işin sonunu çok iyi düşünerek karar vermelisiniz. Zira bugün yapmam dediğiniz şeyleri yarın yapmak zorunda kalabilirsiniz. Kariyer hayatınıza ise yeniden şekil vermek için yakın çevrenizdeki kişilerden ideal fikirler olabilirsiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda daha çok sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak sizin için önemli olacak. Kariyer alanınızda kendinizi en üst seviyeye çıkartmak için var gücünüzle çalışıyorsunuz. Çalışmalarınızın başarılı olarak tamamlanması, emeklerinizin karşılığını almanız, üstlerinizden aldığınızın övgüler motivasyonunuzu üst düzeye çıkartıyor.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizin ihtiyaçlarını karşılamakla ilgileneceğiniz bir gün sizi bekliyor. Özellikle yaşlı akrabalarınız için ufak tefek tamirat veya alışveriş işleri yapabilirsiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin tam olduğu ve sahip olduğunuz maddi manevi değerlere teşekkür edeceğiniz bugün, sosyal ortamlarda yer alarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağı için ilişkilerinizde ılımlı davranmanız yararlı olacaktır. Mutlu seneler.

31 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgürlük hissiyle hareket edeceksiniz. Uzak çevrelerden alacağınız haberler sizi hareketlendirebilir. İş hayatınızda da olayları biraz hafife alırsanız sizden mutlusu olmayacak.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısını ailenize ve sevdiklerinize ayırın. Zira sizi çok özledikleri için bundan mutlu olurlar. Sizin tarafınızdan korunup, kollandıklarını hissetmek onlara huzur verir. Evdeki ihtiyaçlar için alışverişe çıkıp, sonrasında keyifli bir yemek sohbeti yapabilirsiniz. Biraz sakinlik ve durağanlık sizin canlı temponuza iyi gelir.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

31 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 57' 53" R
Ay
Terazi
12° 15' 15"
Merkür
Boğa
04° 57' 23"
Venüs
Boğa
24° 36' 13"
Mars
Koç
14° 24' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 04"
Satürn
Balık
18° 02' 54"
Uranüs
Boğa
23° 27' 23"
Neptün
Balık
29° 25' 06"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 51"
Lilith
Başak
25° 27' 50"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>