Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunları çevrenizdeki insanlara belli etmemeye çalışacaksınız. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Daha çok platonik duygular yaşamaya eğilimli olacaksınız ve duygularınızı kendinize saklayacaksınız.

İş yaşamınızda kendinizi isteksiz hissedeceğiniz ve ihmalkarlıklar içine girebileceğiniz bir gündesiniz. Daha çok eski işlerinizi tamamlamak konusunda çalışacaksınız ve küçük sorunlarla karşılaşabileceksiniz. Birlikte çalıştığınız insanlara güven duymak sizin için kolay olmayacaktır. Yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Maddi konularda bazı kısıtlamalar altında kalacağınız ve güvensizlikler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Geleceğe yönelik beklentileriniz genel anlamda karamsar olacaktır ve çeşitli şüpheler duyabilirsiniz. Bugün harcamalarınızda dikkatli davranacaksınız ve sizi sıkacak masraflardan kaçınacaksınız.

Genel anlamda dinlenmeniz ve kendinizi yormamanız gereken bir gündesiniz. Bazı konularda kısıtlamalar yaşayabilirsiniz ancak bunlar geçici olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yararınıza gördüğünüz gelişmeler, bugünlerde yön değiştirebilir. Daha isabetli tespitlerle yeni yönelimlere girebilirsiniz. Tavırsız kaldığınız bir konu, bugün içersinde yine gündeminize gelecek. Önümüzdeki günlerde biraz daha programlı yaşam için birtakım çabalar size yarar getirebilir. Ev düzeninde birtakım değişiklikler için bir miktar paraya ihtiyacınız olacak.

4 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:47 Ay-Terazi geçiş etkinliğinde Pazar günümüz başlayacak. Uyum ve paylaşımın ilişkilerde önemini işaret ediyor. Bu pek işimize gelmeyebilir. Bildiğimiz gibi hareket etmek isteyebiliriz. Ancak başkalarının sesine kulak vermemiz, anlaşmaya çalışmamız yararlı olabilir. En azından huzursuz olmak istemiyorsak bunu yapmalıyız. Saat 02:46 Güneş-Kuzey düğüm karşıtlığı, hedefe yönelik, kendinizden emin bir şekilde ilerlemenin önemini vurguluyor. Birilerine uymaya, size dayatılanları kabul etmeye çalışmakla ilerlemeniz mümkün olmaz. Bir amacınız olmalı. Bunu gerçekleştirmek için mücadele etmelisiniz. Toplumdan uzaklaşmadan ancak kişiliğinizden de ödün vermeden yol alırsanız başarılı olursunuz. Kendinizi ifade edin. Ne yapıyorsanız aşkla yapın. Birileri beğensin diye değil. Siz keyif alıyor musunuz, kendinizi mutlu hissediyor musunuz önemli olan budur. Saat 09:07 Venüs-Jüpiter görünümü, ne kadar özgür olmak istesek de, finansal anlamda dikkat etme zorunluluğu bizi rahatsız edebilir. Dışa karşı belli etmeyiz, belki durumumuz bilinsin istemeyiz. Ancak çok iyi biliyoruz ki, çok fazla iyimser davranamayız. Şuradan şu gelir, buradan bu gelir diyemeyiz. Hele bir gelsin, hele elimize geçsin ondan sonra rahat edeceğimizi bilmeliyiz. Bu görünüm bir meydan okumadır. İnsanın içinde bulunduğu koşullara isyanıdır. Parasal veya ilişkileri anlamında rahat etmek, sıkıntıya gelememek halidir. Doğal olarak motivasyonu düşürebilir. Ancak birkaç gün etkili bir enerjidir. Abartıya kaçmadan, bilinçli şekilde hareket etmemiz gerekir. Saat 09:50 Ay-Satürn görünümü, ilişkimizle ilgili konularda zorlanmaya neden olabilir. Başkalarını anlayışla karşılamak kolay değildir. Saat 10:11 Ay-Mars görünümü, ilişki ve ortaklıklarda verilecek kararların ciddi manada gözden geçirilmesini sağlıyor. Saat 11:29 Ay-Merkür görünümü, hem özel hem de toplumsal ilişkilerimizde iletişimi bilhassa önemseyelim. Yenilikleri mercek altına alarak gözden geçirelim. Mutlu Pazarlar dileğimle,

4 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ilişkilerinizin, birlikteliğinizin ön planda olduğu bir gün. Maddi konularda temkinli davranmayı ihmal etmeyin, farkında olmadan aşırı cömert davranabilirsiniz.

4 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde baskı ve kıskançlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalabilir, bu konuları tekrar yaşıyor olmaktan bıkkınlık duyabilirsiniz. İlişkilere dair manevi anlamda mesafelere karşılık sizde inceldiği yerden kopmalı mı acaba? sorularını sıkça kendinize sorabilir, buna dair bir çelişki içinde kalabilirsiniz. Öğleden sonra sosyal çevrenizle geçireceğiniz vakit size çok iyi gelecek, sizi oldukça rahatlatacaktır.

4 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın yapacak çokbulabilirsiniz. Bu arada başkalarına hizmet etmek ve çaba içerisinde olmak da gerekebilir.

4 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün önemli hayat dersleri alarak hiç bir şeyin sizin mutluğunuzdan daha değerli olmadığı anlamanızı sağlayacak. Kendinize değer vermenin başkalarının değil kendinizin doğruları ile ilerlemenin mükafatını almaya başlıyorsunuz. İşinizle ilgili konularda da şanslı etkiler söz konusu. Bekar Koç'lar sizlerde bugün yeni bir ilişkiye adım atmak yerine önceliğihayatınıza vermelisiniz.

4 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

4 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal ortamlarda işbirlikçi yapınızla hareket edebilirsiniz. Özel konularda sevdiğiniz insana karşı sabırsız ve anlayışsız yaklaşabilirsiniz

4 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki gergin görünüm sevgiye daha çok ihtiyaç duymanıza neden olacak. Size sevgisini cömertçe sunanların farkına varacaksınız. Hayatta her şeyin menfaate dayanamadığını anlama zamanı. Duygusal konular gündeminizi meşgul eder.

4 Şubat 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mesleki yaşamınız ve kariyeriniz bugünkü öncelikleriniz olacaktır. Artan yaratıcılığınızı bu alanlarda sonuna kadar kullanabilir, önünüze çıkan engelleri sıradışı yollar ile aşabilir, belki de şimdiye dek yaptığınız en etkin hamleleri gerçekleştirebilirsiniz. Planlarınız üzerinde fikirler eşsiz olabilir.

4 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 49' 28" R
Ay
Terazi
10° 31' 04"
Merkür
Boğa
04° 45' 11"
Venüs
Boğa
24° 25' 28"
Mars
Koç
14° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 00"
Satürn
Balık
18° 02' 20"
Uranüs
Boğa
23° 26' 53"
Neptün
Balık
29° 24' 54"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 25"
Lilith
Başak
25° 26' 52"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>