Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda oldukça mutlusunuz. Sevgilinizle ilişkinizi ailenizin de tasvip etmesi sizi oldukça sevindiriyor. Sevgilinizle son zamanlarda evlilik hayalleri kurmaya başladınız.

İş yaşantınızda sorunsuz bir gün sizi bekliyor. Bugün işlerinizi kolaylıkla halledebilecek ve kendinize vakit ayırabileceksiniz. Bugünyerinizden erken ayrılmanız muhtemel.

Parasal konularda artık akıllandığınızı hissediyorsunuz. Daha önceden yaptığınız lüzumsuz harcamaları artık yapmıyorsunuz. Bu yüzde yeterince paranız var ve ihtiyaçlarınızı rahatlıkla alabiliyorsunuz.

Son günlerde kendinizi çok ihmal ettiniz ve kilo almaya başladınız. Biraz daha dikkatli olun ve formunuzu korumaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde hayalciliğiniz üzerinizde. Bugün sık sık hayallere dalacak ve yapmanız gereken işleri unutacaksınız. Bugün özellikle dinlenmeye ve evde vakit geçirmeye çok ihtiyaç duyacaksınız. Ailenizden alacağınız bir haber bugün canınızı bir hayli sıkabilir. Bugün arkadaşlarınızla akşam saatlerinde bir araya gelebilir ve onlarla hoş zamanlar geçirebilirsiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 00:50 Ay-Jüpiter karşıtlığında bir yandan kazancımız ve sahip olduklarımızı önemserken, diğer yandan eşimizden, dostumuzdan, miras veya bankalar yoluyla kaynak elde etmeyi de isteyeceğiz. Huzursuz olmak istemiyoruz. Fakat kimsenin de hakkımıza göz dikmesine izin vermek niyetinde değiliz. Saat 03:48 Ay-Neptün görünümü, maddi-manevi konularda güven hissi verici hem de farkındalık gücünüzü yükseltici, aşka adanmışlığın, tüm benliğinizle kendinizle ve dünya ile kucaklaşmanın işaretçisidir. Saat 09:58 Ay-Merkür görünümü, parasal konularda sağlamlık ve güvenilirlik çerçevesinde düşünmenin, buna göre hareket etmenin önemini vurguluyor. Saat 10:03 Ay-Pluto görünümü, kazanç elde etmek amaçlı işlerimizi, kariyer hayatımızla ilgili konuları gözden geçireceğiz. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

5 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni beklenmedik gelişmelerle dolu bir gün bekliyor. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarının bir şekilde sana ulaşması, günün seyrini tam anlamıyla değiştirebilir. Bir anda arkadaşlarının yoğun ilgisi üzerinde toplanabilir. Ayrıca yeni arkadaşlar edinebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişinin seni yeterince anlamadığından dert yanabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Koç burcuysan, katılacağın davette tanışacağın kişiler, kafanda yeni fikirlerin oluşmasını sağlayacak. Ailenden uzakta yaşıyorsan, gün içerisinde sık sık onlarla iletişime geçerek özlemini biraz olsun giderebilirsin.

5 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkiler konularında geçmişten beri süregelen problemlerinize mantıklı ve pratik çözümler getirebilirsiniz. Gündelik yaşamanızda karşılaştığınız problemleri de aynı şekilde çözeceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Belki şartlar istediğiniz kadar hızlı ilerlemiyor olabilir. Ancak düşüncelerinizi somut hale getirebilecek olanaklar bulabilirsiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BELLİ tartışmaların içerisine girmemek için daha net sorular sormalısınız. Bazı konuları hafife almanız sahip olduğunuz şeyleri kaybetmeniz anlamına gelebilir.

5 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha önce bir türlü karar verip uygulayamadığınız konularla ilgili harekete geçseniz bile sonuç alamayabilirsiniz. Çünkü, bunun için uygun bir dönem değil. Bugün alacağınız bir haber, moralinizi yükseltecek, sabırlı olun.

5 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Keyif ve rahatlığın öne çıktığı bu günde, lüks ve konforun tadını çıkarmak isteyebilirsiniz. Rahat bir koltuk, güzel yemekler, kendinizi yormadan geçirebileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Alışveriş için de uygun bir gün olabilir. Uzun süredir aklınızda olan ancak almaya fırsat bulamadığınız eşya ve objeleri satın alabilirsiniz.

5 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün ile Jüpiter arasındaki olumlu açı sezgilerinizi açığa çıkaracak. Herkes hakkında düşündüğünüz fikirlerinizde yanılmadığınızı anlarsınız.Kimin gerçek dost olacağının ortaya çıkacağı bir gündesiniz. Az ama öz arkadaşlıklar size yetecektir. Zira her işi kendi başınıza halledebilme kapasiteniz oldukça yüksek.

5 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bugün sizin için olumlu anlaşmalar yapmak için en uygun zaman. Bu anlaşma sayesinde başarıya gideceksiniz. Para konusunda akılcı olmalısınız. Çünkü beklenmedik harcamalar çıkacak. Ama kısa yollardan kısmetleriniz var.

5 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 51"
Ay
Kova
23° 40' 50"
Merkür
Koç
17° 48' 60"
Venüs
Boğa
03° 31' 27"
Mars
Koç
01° 18' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 09"
Satürn
Balık
16° 45' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 52"
Neptün
Balık
28° 58' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 26"
Lilith
Başak
23° 33' 54"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>