Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanla ilişkileriniz olumsuz ilerlemekte. Onunla aranızdaki sorunlara çözüm aramak yerine kafanızı meşgul edecek başkaarayışları içerisindesiniz.

Bugün üretebileceğiniz pratik fikirleri uygulamanız halinde,başarılı çalışmalarda bulunmanız mümkün olabilir. Ancak kişisel sorunlar yüzünden başka işlere yönelerek veya karamsarlığa kapılarak işlerinizi aksatmanızda söz konusu.

Zihinsel faaliyetleriniz yönünden oldukça aktifsiniz. Parasal konulara ilişkin yeni girişimlerde bulunacaksınız. Çok ilginç bir teklif alacak ve hemen harekete geçeceksiniz. Bu arada kendiniz için alış veriş yapmayı da ihmal etmeyeceksiniz.

İşinizle ilgili yeni projeler peşindesiniz. Bu yüzden bazıgörüşmelerine katılabilir ve olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Yalnız fazla maddeci olmamaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün rutin işlerinizden sonra bazı aile veya arkadaş ziyaretleri yapmayı planladınız ama ev halkındaki sorunlar sizi eve bağlayacak. Bazı gelişmeleri sevindirici bulurken, hiç ummadığınız bir insanın sert çıkışları da canınızı sıkacak. Partnerinizle verilen sözlerin yerine getirilmemesi ile ilgili aranızda bir güvensizlik ortamı doğabilir. Gereksiz tartışmalardan kaçınmalısınız.

6 Ağustos 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz Ay-Oğlak burcu seyriyle başlıyor. Yaşamınızı yakından ilgilendiren her konuda, öncelikle dikkat etmeniz gereken nokta sorumluluklarınızın farkında olmaktır. Eyleme geçmeden önce sonuçların nereye varacağını iyi hesap etmeniz lazımdır. Saat 12:21-15:15 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Önemli girişim ve ilk adım niteliği taşıyan kararları bu saat dilimi içinde mutlaka gözden geçirelim. Ani kararlar vermeyelim. Çünkü sonuçsuz kalma veya arzuladığınız şekilde gelişmeme ihtimali bulunmakta. Boşluk süresince yarım kalan işlerinizi yapabilir, düzenlemeniz gerekenleri halledebilir ve durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Saat 15:15 itibariyle Ay-Kova burcu seyir etkinliği, yeniliklere hevesle atılmanın göstergesidir. Arkadaşlık ilişkileriniz, yakın çevrenizle olan temaslarınız yoğunlaşır. İletişimin her alanında ön saflarda yer alabilirsiniz. Dostlarınızla yakından ilgilenebilir, işlerinizi çabucak halledebilirsiniz. Farklı bilgiler edinmek, bağımsız hareket etmek hoşunuza gideceğinden, etrafınızdakileri kısıtlamak istemezsiniz. Ne istediğinizin bilincinde olarak seçimlerde bulunabilirsiniz. Huzurlu ve gönlünüzce dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

6 Ağustos 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün değişik fikirler içinde bocalayacaksın. Hakim olmakta zorlandığın konular olabilir. Bu durum öfkelenme sebep olacak.

6 Ağustos 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişmekten ve değişiklikten korkma. İlk değişimini bugün gerçekleştir.

6 Ağustos 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde sizi uğraştıran ve zihinsel açıdan gerginlik yaratan koşullar içinde olabilirsiniz. Yapacağınız işlerin iyi bir planını yapmalısınız.

6 Ağustos 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKIN ilişkilerinizde fazla sahiplenici davranmanız nedeniyle çevrenizdeki kişilerin tepkisini üzerinize çekebilirsiniz.

6 Ağustos 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

6 Ağustos 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde ani duygusal çıkışlarla dikkat çekebilirsiniz. Sıra dışı tarzınızı ortaya koyabileceğiniz bir gün. Öğleden sonradan itibaren sosyal ortamınız canlanıp renkleniyor.

6 Ağustos 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün tüm enerjinizi toplasanız da yaptığınız hiçbir şeyden tam randıman alamazsınız. Zira ikilemlerin fazla olduğu bir gün olacak. Ayrıca öğle saatlerinde Ay'ın boşlukta kalması yeniliklere başlamanın uygun olmadığına işaret ediyor. Tam bir pazar gününün ruhuyla kendinizi dinlenmeye adayın. Böylece parlak fikirlerinizi zihninizde rahatça olgunlaştırabilirsiniz. Dostlarla anıları yad etmek için kaçırılmaz bir hafta sonu!

6 Ağustos 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

6 Ağustos 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 55" R
Ay
Balık
14° 20' 09"
Merkür
Koç
18° 38' 30"
Venüs
Boğa
05° 18' 13"
Mars
Koç
02° 24' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 27"
Satürn
Balık
16° 52' 36"
Uranüs
Boğa
22° 32' 51"
Neptün
Balık
29° 00' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 16"
Lilith
Başak
23° 43' 31"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>