Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size küçük bir armağanla geleceğini biliyorsunuz. Yeniden beraberlik kararınızın memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor. Anlamsız büyütülen problemlerden gerekli dersleri çıkarmış görünüyorsunuz.

Sizden daha yetkili biri tarafından bugün beklenmediğiniz bir şekilde övülebilirsiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. kendinizi dinlendirmeyi düşünmelisiniz.

Birkaç arkadaş bir para konuşması içindesiniz. Bir araya getirdiğiniz topluca parayı kullanacak yer arıyorsunuz. Bir sonuca bağlayabilirseniz, ucunda refah görünüyor.

Baskılandığınız hissi veren algılamalar içindesiniz. Ama bugünkü kararlarınızı bu baskıları dikkate almadan vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde çok önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Kafanızın karışık olduğu bir gününüzdesiniz, özel bir konuda size aktarılan bilgilerin doğruluğundan emin olmaya çalışıyorsunuz. Bir arkadaş topluluğu içinde büyük çelişkileriniz var. Topluluğun bireyleri sizin için ayrı bir değer taşıyor. Bu yüzden günlerdir bu çelişkilerle yoğruluyorsunuz.

6 Aralık 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 07:31 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ayın ılımlı ve sezgilerinizi yükseltici enerji desteğiyle bir çok soru cevap bulabilir. Arınmak ve geçmişe ait her türlü olumsuzluktan kurtulma arzunuz gayet yoğundur. Saat 16:27 Ay-Merkür görünümünde, duygularımız gayet yumuşak ve ılımlı, sezgilerimiz oldukça güçlü. Şöyle bir iç dünyamızın derinliklerine yolculuk yaptığımızda, huzurun, sevginin, fedakarlıkların hayatımızdaki yeri ve önemi üzerinde düşünüyoruz. Merkür Oğlak burcunda olduğu için, sağlamlık ve güven duygusu bizim için kıymetli. Bir yanımız her şeyi duyarlı bir şekilde mercek altına alıyor, diğer yanımız ayakta kalmalısın diyerek bizi güçlü olmaya çağırıyor. Saat 21:22 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, çalışma hayatımızı, sağlığımızı, günlük hayatımızı ilgilendiren konularda gelişimi önemsemeliyiz. Günlük düşünmemeli, bizzat geleceğimizi önemseyerek gerçekçi bir değerlendirmede bulunmalıyız. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

6 Aralık 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin rahatlığı için yapamayacağınız hiçbir şey yok. Sevdikleriniz söz konusu olduğu zaman, tüm zamanınızı onlara harcayabiliyorsunuz. Bugün evinizle ilgili değişimler söz konusu olacak. Yalnız yaşayanlar aile ortamını özleyerek, dostlarıyla iletişim kurma yoluna gideceklerdir. Ruh sağlığınızı destekleyici davranışlar içinde olacaksınız.

6 Aralık 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli başlı konularda daha sistemli olmalısınız. Öte yandan gereksiz hırslı ve aşırı ısrarcı olmamalısınız. Bu sizi büyük bir baskı altına alabilir. Yakın çevrenizin görüşlerine de açık olmalı ve gerekirse değerlendirmelisiniz. Böylelikle ulaşmak istediğiniz noktaya daha çabuk varabilirsiniz. Günün Atmosferi:Bazı şeyleri yeniden muhakeme etmemiz gerekebilir. Var olan sorunları masaya yatırıp çözmeye çalışmalıyız. Kendimize bir yapılacaklar listesi hazırlamalı ve ona bağlı kalmalıyız. Görüşmeler ve ziyaretler açısından pek olumlu bir gün değil. Önümüzdeki birkaç gün; söylediklerimizi uygulama zamanı. Yaşananların ardında gizli kalmış gerçekler olabilir.

6 Aralık 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan konular sizi zorlayabilir. Bilemediğiniz konulardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Endişeleriniz artabilir. Yabancılarla ilgili konularda dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerinizde daha yapıcı olabilirsiniz. Olayların yoluna girmesi için sabırlı olmalısınız. Konsantrasyonunuzu sorumlu olduğunuz işlere yönlendirmelisiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belli başlı konularda daha sistemli olmalısınız. Öte yandan gereksiz hırslı ve aşırı ısrarcı olmamalısınız. Bu sizi büyük bir baskı altına alabilir. Yakın çevrenizin görüşlerine de açık olmalı ve gerekirse değerlendirmelisiniz. Böylelikle ulaşmak istediğiniz noktaya daha çabuk varabilirsiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Aralık 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki insanlara işleri konusunda yardım etmek size mutluluk veriyor. Hayatınız için önemli kararlar almak arzusunda olabilirsiniz. Önemli parasal işlerinizi organize edebilirsiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Balık burcuna ilerleyen Ay, biraz daha rahat ve akışta kalabileceğinize işaret ediyor. Kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlara, ihmal, unutkanlık ve dalgınlıklara dikkat etmelisiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

6 Aralık 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 11' 26" R
Ay
Koç
05° 00' 35"
Merkür
Koç
19° 35' 03"
Venüs
Boğa
07° 03' 04"
Mars
Koç
03° 30' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 24"
Satürn
Balık
16° 59' 42"
Uranüs
Boğa
22° 37' 45"
Neptün
Balık
29° 03' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 58"
Lilith
Başak
23° 52' 57"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:53

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>