Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir başlangıç yapmak, geçmişin etkisinden tümüyle kurtulmak isteyeceksiniz. Zaman bulamayacak ve bu durumdan rahatsız olacaksınız. Taleplerde bulunmak için hiç de doğru bir günde değilsiniz.

Çalışmalarınızda dikkatli olmanız gereken bir devre başlıyor. Kimseye rekabete girmeyin. Sessizce çalışmaya özen gösterin. İkilemlerle dolu bir dönemdesiniz. Bu da başarınızı etkiliyor. Oysa başarı sizin ikiziniz gibidir. İçine düştüğünüz handikaptan kurtulmaya çalışın.

Ailenizden alacağınız maddi yardım ile bugün bir borcunuzu temizleyeceksiniz. Bugün şans oyunlarında şansınız yaver gitmeyebilir. Şans oyunlarından uzak durmalısınız

Bugün işlerinizi sabah saatlerinde bitirmelisiniz. Daha sonraki saatlerde beklenmedik gelişmeler veya haberlerledüzeninizde bir aksama yaşanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gizemli duygusallıklara açıksınız. Hassas ilişkilerde aşırılıklar, beklenmedik tepkileri getirebilir. Bir arkadaşınızın kişisel gibi gösterdiği probleminin altında size kadar uzanan bir yol var. Bugünleri kendiniz için değerlendirebilir ; iç hesaplaşmalara yol açan pişmanlıklardan, çözüm getirmeyen tartışmalardan uzaklaşabilirsiniz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 00:57 Ay-Pluto görünümü, sizin yolunuzu belirlemeniz ve bu yolda ilerlemeniz için olanaklar sunuyor. Derinlikli bir analizde bulunursak işimizde başarılı olmanın yollarını bulabiliriz. Saat 15:42-21:20 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Kendimizi baskı altına alınmış hissedebiliriz. Benim ne işim var burada, çok daha iyi imkanlar altında olmalıydım, bu yoğunluk ve bu problemler canımı sıkıyor diye içimizden geçirebiliriz. Bu durum huzursuzluk yaratabilir veya istemediğimiz durumlar nedeniyle kaçıp kurtulmak isteği duyabiliriz. Benim tavsiyem, elinizden geleni yapmanız daha fazla kendinize yüklenmemenizdir. Bazen akışa bırakmak gerekir. Saat 21:20 Ay-Terazi burcu geçişi, partnerimiz, ailemiz veya çevremizde bulunan kişilerle olan ilişkimizde uzlaşının önemini işaret ediyor. Bu pek işimize gelmeyebilir. Bildiğimiz gibi hareket etmek isteyebiliriz. Ancak başkalarının sesine kulak vermemiz, anlaşmaya çalışmamız yararlı olabilir. En azından huzursuz olmak istemiyorsak bunu yapmalıyız. Burada şu husus çok önemli. Bize karşı çıkan kişi veya kişilerin hayatımızdaki önemi nedir? Eğer partnerimizi seviyorsak, onu kaybetmek istemiyorsak tabii dikkat etmeliyiz. Ailemizden birisiyse, evde huzursuz olmamak için anlaşma yoluna gidebiliriz. Fakat çok samimi olmadığımız hatta hiç tanımadığımız birileri canımızı sıkıyorsa tabii ki kendimizi korumalıyız. Hayatın bize sunacaklarından şüpheye düşmeyelim. Çünkü her gecenin bir aydınlığı mutlaka vardır. Mutlu ve huzurlu bir gün dileğimle,

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylar bugün seni yorabilir. Eşin ya da sevgilin bugünün planını yaptıysa, ona yetişmeye çalışırken yorgun düşebilirsin.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda aileden destekli bazı durumlar size iyi gelebilir. Günlük sorumluluklarınız ve çalışma şartlarınız ile ilgili önemli bazı değişimler söz konusu olabilir.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün oldukça işiniz olabilir. Enerjinizi yapıcı işlere ayırmaya bakmalısınız.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşlerle ilgili yenilikler gündemde. Rutin işlerinize hız kazandırmak istiyorsunuz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çabuk harekete geçme isteğiniz beraberyaptığınız insanları yorsa bile pratik taraflarınız sayesinde işlerinizi çok çabuk toparlayacaksınız. Kendinizi değiştirmek istiyorsunuz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünkü enerjiler bugün de aynı etkiyle devam ediyor. Bugün sağlıkla ilgili evhamlı davranmaya eğilimli olabilirsiniz. İşinizle ilgili bitirilmesi gereken konuları temizleyebilirsiniz. Sağlık konusunda gereksiz endişelere kapılabilirsiniz. Tüm hizmet alanınızdaki birikmiş işlerinizi toparlayıp sonlandırmak için planlama yapabilirsiniz. Detaycı, titiz ve kılı kırk yaran bir tavırla ilerleyebilirsiniz. Evcil hayvanlarınızın sağlık kontrollerini yaptırabilirsiniz. Gündelik işlerinizi hafta sonu gelmeden temizlemek birincil amacınız olacaktır.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Süpriz gelişmeler olabilir. Birkaç işi birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zaman zaman karamsarlığa kapılsanız da sizi üzen ve düşündüren olaylar iyi bir şekilde noktalanacak. Dostlarınızdan yardım göreceksiniz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 50' 16" R
Ay
Terazi
10° 40' 59"
Merkür
Boğa
04° 46' 20"
Venüs
Boğa
24° 26' 29"
Mars
Koç
14° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 12"
Satürn
Balık
18° 02' 23"
Uranüs
Boğa
23° 26' 56"
Neptün
Balık
29° 24' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 28"
Lilith
Başak
25° 26' 58"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>