Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınız şu sıralar çalkantılarla dolu. Sevgilinize biraz daha ilgi göstermelisiniz. Ona karşı ilgisiz olduğunuzu düşünüyor olabilir. Onun sizi ne kadar sevdiğini düşünün biraz.

Şu sıralar işinizi fazlasıyla önemsiyorsunuz ve özel hayatınızı çok fazla geri plana attınız. Böyle devam ederseniz yakınlarınızın sizden uzaklaşmalarına sebep olacaksınız.

Paraya hiç önem vermediğiniz gibi parayı elinizde tutmayı da bilmiyorsunuz. Biraz daha tutumlu davranmalısınız.

Yakında hayatınıza yeni riskler girebilir ama siz bunları göğüslemeye hazırsınız. Yine de dikkatli olun işin içinden çıkamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zor bir gün geçireceksiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanacak ve gereksiz yere agresif tavırlar sergileyeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili bir sorun özellikle kafanızı meşgul edecek ve siz de dikkat dalgınlığına sebep olacak. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla buluşabilir ve onların yanındayken eski keyfinize kavuşabilirsiniz.

7 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 16:39 olana dek Ay, Yay burcunun son derecelerinde boşlukta kalacak. Bu zaman diliminde, kendi  görüşleriniz doğrultusunda hareket ederken, abartılı davranmamakta fayda var.  Yaşamınızla alakalı her türlü meselede dikkatli olmanız,  ani kararlar vermemeniz lazımdır. Yapılması gereken, hoşgörülü, ılımlı, olgun tavırlar içinde hareket etmek,  yenilik olarak düşündüğünüz konuları lütfen bir daha gözden geçiriniz. Saat  15:13 Mars-Neptün olumlu görünümü yüksek bir hayal gücü ve her alanda kazanma arzusu veren etkili bir enerjidir. Hazza ulaşmak, güçlü olmak, çıkarlarınızı korumak istersiniz. Fiziksel ve duygusal enerjileriniz yükselir. Bilinmeyenlere merakınız artar ve sezgileriniz bir ışık gibi sizi aydınlatır. Amacınız ne ise, onun üzerine giderek elde etmek istersiniz. Ancak boşluk etkisini göz ardı etmeden yeri geldiğinde sağduyulu davranmayı da bilelim. Saat 16:39 Ay-Oğlak burcu etkisi devreye girdiğinde, ailemiz-iş hayatımız-sorumluluklarımızı konusunda bilinçli davranmamız gerekecektir. Uzun vadeli amaçlarımızı tekrar gözden geçirmekte yarar var. Günümüz  güzellikler, huzur ve mutluluk içinde geçsin. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

7 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayal gücünüzü istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz. Pratik davranışlarınızla bir çok kişinin önüne geçebilirsiniz. Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Uğraşı verdiğiniz konularla ilgili öne çıkma telaşı içinde olacaksınız. Çevrenize kendinizi sevdireceksiniz.

7 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgilinizin cinsel konulardaki yaklaşımları bu aralarda her zamankinden daha farklı. Ona biraz zaman verirseniz, her şeyin eskisi gibi olduğunu göreceksiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Adımlarınızı doğru atmanız ve planlarınızı detaylı şekilde ele almanız durumunda çok uzun zamandır beklediğiniz hamleyi yapma ya da soru işaretlerini giderme veya olaylara çözüm getirme şansınız olabilir. Bu esnada yol üzerinde, sürpriz gelişmeler yaşanırsa veya birkaç değişiklik yapılması gerekirse, bu durum sadece en iyi sonucun ortaya çıkması için olacaktır. Unutmamanızda fayda var. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

7 Ağustos 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Meraklı ve hareketli bir gününüzdesiniz. Yerinizde duramıyorsunuz. Hayatınıza yeni ve farklı alanlar katmak isteyeceksiniz. Eğitim, araştırma â€' geliştirme konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Kişisel gelişiminize faydalı olacak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Yurtdışıyla ilgili işleriniz için olumlu enerjiler gözüküyor.

7 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FARKLI olmaya çalışın bugün. Hangi konu olduğunu seçmek size kalmış. Farklı olduğunuz bu konu sayesinde hayranlarınız artabilir.

7 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

7 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 12' 10" R
Ay
Akrep
10° 26' 22" R
Merkür
Boğa
08° 18' 54"
Venüs
Boğa
27° 27' 51"
Mars
Koç
16° 10' 38"
Jüpiter
Boğa
29° 00' 59"
Satürn
Balık
18° 11' 41"
Uranüs
Boğa
23° 35' 27"
Neptün
Balık
29° 28' 11"
Plüton
Kova
02° 01' 13"
Chiron
Koç
21° 47' 41"
Lilith
Başak
25° 43' 19"
True Node
Koç
14° 52' 51"
Son Güncelleme : 21/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>