Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bir yorgunluk içinde gibisiniz. İlişkinizin iki taraflı olarak sürekli sorgulanması gelecek günlerde bazı kararlar aldırabilir. İlişkinize dönük beklentilerinizde tatminsizlikleriniz var.

Bugünlerde ayağınızı sağlam basmalısınız. Sizi güç durumlara sokma niyetinde olan birileriyle mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Yakında eski birarkadaşınız tarafından aranacaksınız, sizden birtakım istekleri olabilir.

Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz. Hareket halindeki bir miktar toplu paranız riskli alanlardan korumak isteyeceksiniz. Bir satış işiniz olacak. Bu işin kovalaması tek başınıza size düşebilir.

Önümüzdeki günlerde kafanızı oldukça karıştıracak gelişmeler söz konusu olabilir. Birisiyle ilgili olarak yakın bir arkadaşınızdan bilgi almak isteyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçen günlerdeki, doğrudan sizinle ilgili bir yanlış değerlendirmenin hazımsızlığını üzerinizden atmaya çalışacaksınız. Kendinizden bile gizlemeye çalıştığınız genel bir güvensizlik yaşıyor gibisiniz. Bugünlerde kendinize yönelip birtakım yenilenmelere açık olmanızda yarar var. Bazı konulardaki değişmez düşünceleriniz saplantılara dönüşebilir

7 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 7 Haziran saat 01:15-21 Haziran saat 12:57 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, fikirlerinizi açık bir dille ifade edebilmede, işlerinizi zekice planlamada, yolculuk, iletişim, insanlarla kurulacak bağlantılarda size akılcı bir gözlem gücü sunuyor. İş görüşmeleri, toplantılar, internet üzerinden yapılacak işleri en kısa yoldan halletmeniz mümkündür. Saat 03:35-8 Haziran saat 01:59 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu uzun zaman dilimi içinde, olayları derinlemesine analiz ederiz. Birilerine güven duymak kolay değildir. Söylenen sözler, karşılaşılan insanlarla aranızda belli bir mesafe bırakmayı tercih edebilirsiniz. Saat 21:41 Ay-Kuzey düğüm görünümü, anne-aile veya kadınlarla ile ilgili sorunları işaret etmektedir. Sıkıntılarınızı ifade etmeye çalışırsınız. Ancak başkaları bunu anlamamakta ısrar ederler. Çünkü işlerine gelmez. Sevgi, barış, kardeşlik duygusunun tüm dünyada değerinin anlaşılacağı günlere. Canı gönülden sevgilerimle,

7 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne dinamik bir şekilde başlaman mümkün. Eğer sevmediğin ve kurtulmak istediğin alışkanlıkların varsa, bugünü değerlendir.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda aileden destekli bazı durumlar kararları etkileyecektir. Günlük sorumluluklarınız ve çalışma şartlarınız ile ilgili önemli bazı değişimler söz konusu olabilir.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda sizi sıkıntıya sokacak koşullar oluşabilir. Finansal işlerinizde ani değişiklikler gündeme gelebilir. Borç alacak işleri ile uğraşabilirsiniz. Ortaklı konularda stresli koşullar ortaya çıkabilir. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için mücadele vermeniz gerekebilir.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı hayal aleminde gibi yaşıyorsunuz. Artık gerçekleri görmelisiniz. İkili ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Samimi açıklamalarınız işe yarayacak.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

7 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün İkizler burcuna geçen Merkür, sizin çevre evinizde hareket etmeye başlayacak. Pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarında rahat hareket edeceksiniz. Akrabalarınızla iletişiminiz iyi olacak.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün astrolojinin marifet gezegeni Merkür, iki hafta boyunca kendi yönettiği burç olan İkizler burcuna geçiş yapıyor. Artık sık yolculuklara, hızlı kararlara, şekil değiştiren koşullara hazırlıklı olun. Tam size göre hızlı bir gün. Yeni insanlarla tanışabilir, kitle iletişim araçlarından yararlanarak sesinizi geniş kesimlere duyurabilirsiniz. Ani seyahat gündeme gelebilir.

7 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

7 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 52' 54" R
Ay
Terazi
23° 40' 26" R
Merkür
Boğa
06° 18' 21"
Venüs
Boğa
25° 46' 31"
Mars
Koç
15° 08' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 41' 33"
Satürn
Balık
18° 06' 33"
Uranüs
Boğa
23° 30' 41"
Neptün
Balık
29° 26' 23"
Plüton
Kova
02° 01' 54"
Chiron
Koç
21° 43' 40"
Lilith
Başak
25° 34' 11"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 20/05/2024 13:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>