Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin duygusal yoğunluğunuz bir şeylerin yaşanması için yeterli değil. Onun düşünmek için koşullarıyla hesaplaşması gerekiyor. Israrcılığınız ilişkiyi başlarken bitirebilir.

İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde biraz azaltacak. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız.

Geçici sıkıntılarınız var. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak. Ödemelerinizin sıkıntısını fazla erken yaşamaya başlıyor, abartıyorsunuz.

Sabırla sonucu beklemelisiniz. Size gösterilen ilginin nedeni sandığınız gibi görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda bazı sıkıntılar yaşayabileceğiniz etkilerin altında olduğunuzdan bu konudaki tüm girişimlerinizde dikkatli olmalısınız. Sevdiğiniz kişiyle bazı fikir ayrılıkları ve sorunlar gündeme gelebilir. Karşınıza çıkacak insanlarla aranızda çeşitli fikir ayrılıkları ve sorunlar gündeme gelebilir. Ancak zihinsel olarak oldukça verimli olmanız ve ve hızlı bir şekilde düşünebilmeniz sizi bir çok sorundan kurtaracaktır. Eski bir işinizi sonuçlandırabilirsiniz.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar gününe,  saat 00:39 Ay-Yengeç burcu seyriyle uyanıyoruz. İç dünyamızın derinliklerinde güvence arzumuz gayet yüksek. Bize kendimizi iyi hissettiren insanlarla bir arada olmak isteyeceğiz. Huzur arayacağız. Ailemizi, sevdiklerimizi, değerlerimizi korumaktan yana olacağız. Bastığımız yerin güvenliği, nefes aldığımız ortamın eminliği bizim için gayet önemli olacak. Saat 00:46 Ay-Venüs olumlu görünümü, ister ailenizle yaşayan genç biri,  ister evli barklı  veya kendi düzenini yalnız sürdürmekte olan biri olun  farketmez. Hem  yuvanız sınırları içindeki güvenliğinizi  hem de bağımlısı olduğunuz kişilerle olan sevgi alış verişinizi yücelticidir. Saat 13:37 Ay-Neptün olumlu görünümü, özel duygular ve hassasiyetler oluşturabilir. Kişi huzurlu ve mutlu yaşamak ister. Sevdikleri yanında olsun ister. Hissettiklerini kimseyle paylaşmak istemez. Çünkü onlar kendine ait ve gayet özenle sakladığı duygularıdır. Pazar günümüzün arzu ettiğimiz gibi huzur içinde geçmesi dileğimle,

6 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerimizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. .Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Eğitiminizle ilgili statü isteği içinde olmalısınız. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek, felsefi yaklaşımlarınız olacaktır.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli iş, anlaşma veya düzenlemeler istediğiniz verimlilikte veya istediğiniz yöne ilerlemiyor olabilir. Ancak, olaylar arzuladığınız şekilde değişebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Son zamanlarda gereğinden fazla zaman alan ve enerji harcatan işleri bir kenara bırakmak veya bu alanlarda inisiyatif kullanmaktan vazgeçmek daha doğru olacaktır. Önümüzdeki iki hafta çok farklı konulara gebe. Dolayısıyla, daha geniş açıyla düşünmek, ileriye bakmak, ama geçmişte yaşanları baz alarak organize olmak gerekiyor. 1 Nisan' da yazdığımız olaylar da(internet sitemizden okuyabilirsiniz) tekrar gündeme gelebilir.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aklınızdakileri hayata geçirmek için yoğun bir çaba içindesiniz. Enerjiniz oldukça yüksek. Bu durum bazen kendinizi kontrol etmekte zorlanmanıza sebep olabilir. Sakinleşmek için zihninizi dengede tutmaya bakın. Gün içinde ev ve ailevi konular öne çıkabilir. Sağduyulu yaklaşımlarınız ailenizle ilişkilerinizi oldukça kuvvetlendirecek.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir gündesiniz. Olaylara detaylı ve duygusal yönle yaklaşıyorsunuz. Bundan dolayı canınız sıkılabilir. Fakat etrafınızda bulunanlara gereken desteği veriyorsunuz. Partnerinizle çekim gücünüz güçlü.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

7 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 17' 08" R
Ay
Aslan
26° 59' 18"
Merkür
Koç
29° 55' 06"
Venüs
Boğa
19° 54' 21"
Mars
Koç
11° 30' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 00"
Satürn
Balık
17° 47' 31"
Uranüs
Boğa
23° 14' 06"
Neptün
Balık
29° 19' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 19"
Lilith
Başak
25° 02' 26"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>