Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sizin için ön planda olan konuların başında sevgilinizle ilişkiniz geliyor. Sevdiğinizle duygusal konulara gereken önemi verebilirsiniz. Sezgileriniz artacak.

Bugünkonusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Enerjinizi yaratıcı konulara yönlendirebilirsiniz. Toplantılar ve zevkli yolculuklar gündeminizde yer alıyor. Başarılı birgünü geçirebileceğiniz söylenebilir.

Maddi konularda gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gün. Kaynaklarınız konusunda karar vermek ve akılcı yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Kafanızda pek olmayan alışverişler söz konusu olabilir.

Bugün alacağınız kararlarda dikkatli olmanız gerekiyor. Özellikle parasal konularda daha özenli ve dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakınlarınızla ve akrabalarınızla ilişkilerinizin güçlenebileceği gözleniyor. İletişimde yoğunluk yaşayabilir fakat bundan rahatsız olabilirsiniz. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi sizi rahatsız edebilir. Aileye ilişkin konularla uğraşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki hareketlenme olabilir.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız, saat 02:47 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ayın ılımlı ve sezgilerinizi  yükseltici enerji desteğiyle başlıyor.  Bir çok bilgi sanki bir şekilde size iletiliyor gibi gelebilir. Saat 05:44 Güneş-Chiron karşıt görünümü,  birileri tarafından kurtarılmayı beklemek yerine, işinize, kendinize ve sağlığınıza dikkat ederek hayatınızı olumlu yönde düzenlemeniz gerektiğini gösteriyor. Kendiniz için en doğrusunu yine siz bilirsiniz. Ancak kendinize gerçekçi bir şekilde bakmanızda yarar var. Eksiklerinizin ne olduğunu, nasıl yaşadığınızı, çalıştığınızı, neleri fazla dert ettiğinizi şöyle bir düşünün. İşte o zaman sizi rahatsız eden pürüzleri ayıklayarak her anlamda şifaya kavuşursunuz. Saat 07:38 Ay-Venüs karşıtlığında, bir yanımız içe yönelip huzur bulmaktan yana, diğer yanımız mecburiyetler dolu bir dünyada görevlerini yerine getirmekten yana. Hangisi daha huzur verirdi derseniz, tabii ki huzur tercihinden yanayız diyebilirim. Saat 12:09 Ay-Neptün kavuşumu, ruhumuzu dinlendirici gayet hoş bir yansımadır. Yumuşacık bir enerjidir. Rüyalarımız, hislerimiz, hayatı algılayış biçimimiz sertlikten uzaktır. Kimseyi kırmak, gücendirmek, rahatsız etmek ve edilmek istemeyiz. Duygularımızı içimize dönük bir şekilde gözden geçiririz. Hassaslaşırız. Sevgi ve şefkate daha fazla ihtiyaç duyarız.  Ay ve Neptünün yan yana gelişi ilham gücüdür, aşktır, can olmaktır. İnsan böyle bir enerji altında, rüyalarını gerçekleştirmek, huzura kavuşmak ister. Gönül can arar, sevdiğini arar, onunla buluşmak ister. Huzur duygusu bir hayli yükselir. Hisleri kağıda, söze dökmek kolaylaşır. Saat 20:17 Ay-Pluto görünümü,  her durumu uzun vadeli olacak şekilde düşüneceğiz. Hemhem de özel hayatınızı ilgilendiren konular üzerinde duracağız. Bu enerji bir çok açıdan güç aşılayıcıdır. Bir yanım sakla diyor kendini Sırlarını, hüzünlerini Görmesin hiç kimse nasıl acı çektiğini Diğer yanım bir çocuk kadar hevesli Yaşamak istiyor hayatın tüm güzelliklerini...... Hüzünleri yerine,  sevinçlerini yaşayacağımız bir Dünya diliyorum herkese.Kalben Sevgilerimle,

8 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar karşısında kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Bazen iyi niyetle konuştuğunuz halde, karşınızdaki kişilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün, maddesel konulara daha çok ağırlık vererek, yaşantınız rahatlatacak koşulları gözden geçirmelisiniz. Karışık duygular içindesiniz.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gücünüzü göstermek veya güçlü olabilmek için kendinizi zayıf duruma düşürebileceğiniz bir haftasonundasınız. Biraz rahatlamalı ve yavaş hareket etmelisiniz. Aksi takdirdebirliği yapmak kolay olmayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu(ağırlıklı olarak Pazar günü), bazı kişilere söylemek istediğiniz birkaç sözünüz olmasına ya da bazı konularda uyarmak istemenize rağmen, bugün fikir veya yorumlarınızı kendinize saklamanızda fayda var. Zira, fikirleriniz ne kadar ikna edici, mantıklı ve sebepli olsa da, konunun muhatabı kişiler açıklanamayacak veya anlamsız bir şekilde yorumunuza, bakış açınıza ya da önerilerinize kayıtsız kalabilir, sözlerinizden etkilenmeyebilirler. Gün geneli olumlu olmasına rağmen, akşam saatlerinde yeme içme de dahil her tür abartılı tavırdan ve aşırılıklardan kaçmakta fayda var.

7 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dolunay sayesinde içsel süreçleriniz daha öncelikli hale gelecek. Ne istediğinize ve nasıl ulaşabileceğinize dair soruların cevaplarını bulma gayreti önem kazanıyor. Çevrenizdekilerle paylaşımlarınızda daha dengeli olmanızı sağlayacak kararlar alabilirsiniz. Anlama ve kabullenmeye dair önemli adımlar gözüküyor.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAYALLERİNİZİN gerçekleşmesine az kalmışken pes eder gibisiniz. Bunca zaman beklediniz, amacınıza ulaşmak üzeresiniz.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

8 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 14' 23" R
Ay
Başak
21° 02' 38"
Merkür
Boğa
02° 31' 04"
Venüs
Boğa
22° 24' 01"
Mars
Koç
13° 02' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 43"
Satürn
Balık
17° 55' 50"
Uranüs
Boğa
23° 21' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 08"
Chiron
Koç
21° 35' 29"
Lilith
Başak
25° 15' 55"
True Node
Koç
14° 54' 42"
Son Güncelleme : 17/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>