Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı çok kıskanç ve şüpheli davranışlar sergiliyorsunuz. Kıskançlığınız ve süpheciliğiniz yüzünden sevgiliniz sizden uzaklaşmak üzere. Ona baskı yapmaktan vazgeçmelisiniz.

Bugün işinizle ilgili konularda hareketlenme ve yoğunlaşma olacak. Ruhsal yönden biraz kuruntulu ve düşünceli olacaksınız. Fakatarkadaşlarınızın ilgisi ve sıcak davranışları sizi rahatlatacak. Karar veremediğiniz konuları da sonraki günlere erteleyeceksiniz.

Bugün parasal konularda şanslı olabileceğiniz bir gün. Beklemediğiniz maddi kazanımlar elde edebilirsiniz. Uzun süredir ertelediğiniz parasal problemlerinizi bugün halledeceksiniz.

Dostunuz olarak gördüğünüz yakın çevrenizden biri, size düşmanca davranabilir. İnsanlara çok güvenmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir takım huzursuzluklar yaşayacağınız bir gündesiniz. Sizce olumsuz görülen her şeye düşünmeden tepki göstereceksiniz. Davranışlarınız yakınlarınıza biraz kötü tesir edecek, onları darıltabilirsiniz. Uzun süredir görüşemediğiniz bir dostunuzla karşılaşacaksınız. Havanız yerinde olmadığından ona da gereken ilgiyi gösteremeyeceksiniz.

8 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 8 Mayıs saat 01:52-5 Haziran saat 15:33 tarihlerinde Venüs-Yengeç burcunda seyrini sürdürecek. Gerek ikili ilişkilerde gerek ailevi konularda muhafaza etme olgusu öne çıkıyor. Ailemizi koruma altına alma, tek yaşıyorsak bir aile olma isteği, yuvamız içerisindeki huzur ve güvenliğimiz, çocuklarımız varsa onlarla ilgili meseleler ön planda olacaktır. Tutarsız ve dengesiz ilişkiler, maddi sıkıntıların yaşanabileceği kişiler ailemizden birisi dahi olsa gözden geçirmeliyiz. Bu süreçte yuvanız  içinde birlik ve beraberlik olgusu kıymetlidir. Saygı-sevgi ve güven üçlüsünün hem evliliklerde hem aile içinde hem de değerleriniz anlamında önemi çok açık ve net bir şekilde bellidir. Finansal, ilişki ve ailevi konularda ve geçmiş tecrübeler gözden geçirilerek geleceğin teminat altına alınması yönünde hareket edilmesi yararlı olur. Saat 05:43 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, fikirlerimizi güçlü bir şekilde ifade ederken, farklı düşüncede olan kişilerle anlaşmak adına dinlemeyi de bilmenin önemini vurguluyor. Özellikle eşimiz, sevgilimiz, ortaklaşayaptığımız insanlarla aramızdaki problemleri bu şekilde giderebiliriz. Gelişim yolumuz da bu noktalara dikkat etmekten geçiyor. Bu görünüm sayesinde ikili ilişkilerde doğru bir analizde bulunmamız kolaylaşıyor. Sahip olunca mı azalıyor değeri,  bir şeylerin Yoksa kaybedince mi anlıyoruz kıymetini,bir şeylerin…… Venüs-Yengeç burcu seyir dönemini, sevginin kıymetini ve  değerlerimizin önemini bilerek güven içinde geçirmemiz dileğimle,  

8 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz fakat bugün maddesel sorunlarınız, sevdiklerinizin önüne geçebilir. Geri plana attığınız kişiler için, suçluluk duymanıza neden yok. Özgürlüğünüzü istediğiniz gibi kullandığınız zaman, enerjinizin güçlendiğini hissediyorsunuz.

8 Mayıs 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olayların ortasında kaldığınızı hissederseniz, daha da fazla büyütmemeniz gerekiyor. Zira, sizin için önemli plan, iş, proje, sağlık veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda ilerleme sağlamanız bu garip durumlardan uzak kalmanıza bağlı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yarın Merkür ve Neptün arasında oluşacak olumsuz açı nedeniyle, iki üç gün için kafamız biraz bulanık olabilir, olayları net şekilde görmekte zorlanabiliriz veya yanıltıcı kişilerin veya yanıltıcı etkilerin gölgesinde yanlış adımlar atmaya ya da yanlış kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Dolayısıyla, karar almak ya da detay gerektiren çalışmalar yapmak için uygun günler olmayabilir. Bugün Yengeç burcuna geçen ve 5 Haziran'a kadar bu burçta kalacak olan Venüs ise, yaklaşık iki ay boyunca ev, aile, duyarlılık ve duygusallık başlıklı konularda tatmin olma isteğimizin artacağını, aile ilişkilerimizi ya da yaşadığımız yeri paylaştığımız diğer kişilerle bağlarımızı kevvetlendirebileceğimizi veya gayrimenkullerle ilgili ya evimizi ilgilendiren konularda bazı yenilikler yapma ya da girişimlerde bulunma arzumuzun artacağını gösteriyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Üstlerinden alacağınız desteklerle uğraştığınız işlerde yüksek motivasyon hissedeceksiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için doğru adımları atabilirsiniz. Ailenizle ilgili sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz zamanlar var. Annenizle ilgili hassasiyet içeren konular gündeme gelebilir.

8 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz bir insan sizden yardım isteyebilir. Bu kişi ile geçmişte yaşadıklarınızı göz önüne alarak hareket etmeniz en sağlıklısı olacaktır.

8 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindegörüşmeleri yapabilir,hayatınızdaki çalışmalarınıza ağırlık verebilirsiniz. Sağlık durumunuz ve ilişkilerinizle ilgili geçici kaygılara açık olduğunuz bugün, kendinizi korkuyla değil, sevgiyle ifade etmeye daha çok ihtiyacınızın olduğu bir zaman dilimindesiniz.

8 Mayıs 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizde ısrarcı olacağınız bir gündesiniz. Doğal yapınızda olan ağzınızın sıkılığı bugün daha da artacak. Öfkelendiğiniz şeyleri unutmaya çalışmalısınız aksi takdirde kötü şeyler yaşanabilir. Partnerinize karşı düşkünlüğünüz artacak. Midenizi yormayın ve bir rejim uygulamasına geçmeye çalışın. Bünyenize dikkat etmelisiniz.

8 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun olan duygularınız bugün iyice hareketlenebilirler. Bu durum, sizi güzel olan şeylere yöneltecektir. İlişkilerinizde bir uyum havası yakalayabilirseniz, günün nitelikleri sayesinde kendinizi mutlu ve güvende hissedebilirsiniz.

8 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 18' 52" R
Ay
Terazi
29° 07' 21" R
Merkür
Boğa
06° 57' 21"
Venüs
Boğa
26° 19' 43"
Mars
Koç
15° 28' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 55"
Satürn
Balık
18° 08' 15"
Uranüs
Boğa
23° 32' 15"
Neptün
Balık
29° 26' 59"
Plüton
Kova
02° 01' 41"
Chiron
Koç
21° 44' 59"
Lilith
Başak
25° 37' 10"
True Node
Koç
14° 55' 37"
Son Güncelleme : 20/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>