Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda her şey yolunda ve istediğiniz gibi. Arada sırada ufak sorunlar yaşasanız da sevgilinizle mesafeli ama samimi bir ilişkiniz var. Bugün cinsel isteklerinizi kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz.

Meslek yaşamınızda kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz. İşe yatkınlığınız ve enerjiniz ile zaten başarılı bir çalışma ortaya koyuyorsunuz. Biraz da özel hayatınızla ilgilenerek daha dengeli yaşamaya çalışmalısınız.

Yaptığınız yatırımların maddi karşılığını henüz alabilmiş değilsiniz. Bu yatırımları yapmanız konusunda size fikir veren dostlarınıza çok kızıyorsunuz. Bundan sonra parasal konularda sadece kendi fikirlerinize güvenmek gibi bir karar aldınız.

Ailenizle büyüklerinizle artık sık sık görüşemiyorsunuz. Onları özlediniz onlarda sizi. Arayıp sormanızda fayda var. Yoksa size kırılabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde küçük bir toplantı, beklemediğiniz ölçüde büyük anlamlar taşıyabilir. Bu toplantıda özgüveninizi diri tutmanız yararınıza olacak. Sağlam adımlar atmaya kararlı görünüyorsunuz. Bugünler istikrar günleriniz olabilir. Görev ve sorumluluk bilinciniz, yeni yükümlülükler üstlenmeye eğilimli. Bu yükümlülüklerin üzerine sağlam donelerle gitmeniz gerekecek.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Yengeç burcunda hareket ediyor. Ailevi konularınızın gündemde olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Ailede sağlık problemi olan kişiler varsa olumlu gelişmeler yaşanabilir. Evinizde de değişiklik yapma vaktinin geldiğini düşünebilirsiniz. Gün içinde Venüs ve Jüpiter arasındaki pozitif açıyla gönül ilişkinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çekici olduğunuz, dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bir gündesiniz. Dış görünüşünüzde de yapacağınız değişiklikler olumlu sonuçlanacaktır.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini güçlü ve dinç hissediyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Bugün güne motive olmuş bir şekilde uyanabilirsin. Eğer çalışıyorsanyerinde olan gelişmelerde öngörülerini göz ardı etme derim. Gökyüzü bugün sezgilerini kuvvetli olduğuna işaret ediyor. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Koç burcuysan, ona duyduğun özlem artabilir. Hatta gün içerisinde bu duygunun bir alışkanlık mı yoksa gerçek mi olduğunu bile sorgulayabilirsin. Yeme düzeninde değişiklik yapman biraz mutsuz olmana neden olabilir. Ayrıca eğer amatör olarak da olsa sporla uğraşan bir Koç burcu isen enerjini kullanmanın tam zamanı diyebilirim. Kendini bugün zinde hissedeceğine şüphen olmasın!

9 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konuların ön planda olabileceği bugün, ihtiyaçlarınızın gerektiği kadarını karşılamaya özen göstermelisiniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda, duygusal hassasiyet artabilir. İlişkilerinizde güven ihtiyacı duyabileceğiniz bir gündesiniz. Ailevi konular gündeme gelebilir. Kendi içinize dönüp günü daha sakin geçirmek isteyebilirsiniz. Geleceğinize odaklanıp, düşünmek için kendinize yeni imkânlar yaratacağınız zamanlar var.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda aranan kişi olacaksınız ancak uzun vadede bu sizi biraz bunaltabilir. Sosyal hayatınızda ne istediğinizi bildiğiniz için önünüz açık olacak.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç burçları için yine zorlu bir gün. Duygusal anlamda kayıplar söz konusu. Kendinizi kaybetmiş hissediyor olabilirsiniz. Ego savaşları söz konusu olabilir. Maddi anlamda ayaklarınızın yere sağlam basmasını istiyorsunuz. Bunun için de çok fazla hareket ediyor olabilirsiniz. Günlük rutinleriniz ek gelir sağlayabilir.

9 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu finansal konular üretim alanında yeni fikirler belirebilir. Telaş ve gerginlikten kaçınmak önemli, sert söylemler uzun vadeli sorunlar doğurabilir. Günü bir amaç doğrultusunda geçirmekte fayda var.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim aşk hayatınızda dingin bir döneme işaret ediyor. Ayrıca yurt dışı ilişkilerinizden fayda göreceğiniz bir dönemdesiniz. Medya planlama, web sitesi güncelleme, lansman faaliyetleri bu dönemde gündeme gelebilir. Akademik faaliyetlere başlamak, araştırmalar yapmak için uygun bir dönemdesiniz. aşk Burç burç yorumları günlük burç yorumları Jüpiter Perşembe Venüs

9 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 55' 47" R
Ay
Balık
16° 02' 38"
Merkür
Koç
18° 42' 55"
Venüs
Boğa
05° 26' 56"
Mars
Koç
02° 30' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 06"
Satürn
Balık
16° 53' 12"
Uranüs
Boğa
22° 33' 15"
Neptün
Balık
29° 00' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 39"
Lilith
Başak
23° 44' 18"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>