Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz sizden bir adım önde görünüyor. Hiçbir şey eskisi gibi kıpır, kıpır değilse de, o ilişkinizin hakkını vermesini iyi biliyor. Tat alabilmeniz için ona ayak uydurmanız bile kafi gelebilir.

Bugün kısa bir toplantı sizi uyarabilir. İş yaşamınızda genel olarak beğeniliyor olsanız da bazı olaylarda takındığınız tavır, işyerinizde size karşı bir antipati oluşturabiliyor.

Eli sıkı, paragöz biri olarak tanınmaktan çok korkuyorsunuz. Parasını idareli kullananlardan değilsiniz, ama bu anlamda ciddi çabalarınız var. Bu çabalarınızın da yanlış değerlendirilmesinden korkuyorsunuz.

Beğenmediğiniz birinden uzak durmanız size yeterli gelmiyor. Bazı arkadaşlarınızın o kişiyle görüşmesi sizi rahatsız ediyor. Bunun abartılı bir bakış olduğunu kavramanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim konularında hızlı ve aceleci yaklaşımlar gün boyu dikkat çekici olabilir. Ancak tepkileri göz önüne alarak biraz daha temkinli yaklaşmanızda fayda var. Ayrıca bugün yapacağınız görüşme ve ziyaretlerle ilgili aksamalara da dikkat etmelisiniz.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 00:08-09:43 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, finansal işbirliklerimizi gözden geçirelim. Kişisel gelişimimize önem verelim. Dış dünya ile bağlantılarımızı güçlü tutalım. Aceleyle, duyarlılıklar kararlar vermeyelim. Saat 09:43 itibariyle etkili olacak Ay-Koç geçişi altında, isteklerimizi rahatlıkla ifade etmek isteyeceğiz. İçimizdeki çocuk canlanmış ve hızlı bir şekilde hayata katılmıştır bile. Etrafımızdaki insanlarla temas edebilir, her durumu lehimize olacak şekilde ele alabiliriz. Saat 20:43 Ay-Mars karşıt görünüm altında, kimseyi idare etmek, anlayış göstermek istemezsiniz. Günü gönlünüzce geçirmekten yanasınızdır. Sadece olumsuz yönde ele almayalım. Böyle bir görünüm, bazı Kovalar için yeni bir tanışmanın, buluşmanın, bir kısa gezinin veya arkadaşlarınızla bir araya gelmenin işaretçisi de olabilir.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kolay işler yapmak dışında çalışma arkadaşlarınla birlikte mevcut sorumluluklarını düzenliyorsun.

31 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevrenizde ya daortamınızda bazı can sıkıcı olayları yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Bunu büyütmemekte fayda var.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda daha yoğun süreçler yaşayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Destek almanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Yakın çevrenizde yaşanan durumlardan rahatsız olabilirsiniz. Bazı konularda çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda sizden daha tecrübeli kişilerden yardım alabilirsiniz.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi altına girmesi güç yükler altına soktunuz ama her işinizi de yoluna koymayı başardınız. Kendinize küçük bir ödül vermelisiniz. Bol bol dinlenin.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim konularında hızlı ve aceleci yaklaşımlar gün boyu dikkat çekici olabilir. Ancak tepkileri göz önüne alarak biraz daha temkinli yaklaşmanızda fayda var. Ayrıca bugün yapacağınız görüşme ve ziyaretlerle ilgili aksamalara da dikkat etmelisiniz.

1 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son derece duyarlı ve biraz da alıngan olabileceğiniz bir gün. İsteklerinizi ortaya koyarken çekingen bir tavır içine girebilirsiniz. Endişelerinizi ortaya koymak size zor gelebilir ve tabii bütün bunların sonucunda karamsar duygular içine girebilirsiniz. Moralinizi yükseltin ve olumlu olun.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat ederken, gündelik işlerinizi halletmek için oradan oraya koşturacaksınız. Kardeş ve yakın akrabalarla hızlı bir konu gündeme gelir. Herkes sizden çözüm bulmanızı bekleyecektir. Arabanızı tamire götürmek için uygun bir gün. Mahalledeki esnafla sohbet etmek size hayatın akışı ile ilgili fikir verir.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın.

1 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>