Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka karşı beslediğiniz güvensizliği aşmış görünüyorsunuz. İlişkinizin ilk başlarında kendinize yaşattığınız gerginliklerin yersizliği şimdi daha iyi netleşiyor.

Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halletmeye çalışacaksınız. İşyerinizdeki sorunlarınızı birilerine açmaya, haklı bazı nedenlerle cesaret edemiyorsunuz.

Yakında elinizden büyük miktarda bir para çıkabilir. Paranızı elde tutma yerine bir işte kullanma fikriniz var. Birikiminizin kenarda hareketsiz kalmasını istemiyorsunuz.

Sağlık konularında titiz olmanız gereken bir dönem. Fazla stres yaratan işlerden uzak durmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerdekiproblemlerinizin hala etkisi alında görünüyorsunuz. Bugün canınız hiç sorun yaşamak istemiyor. Bu yüzden size sorun olabilecek tartışmalardan, hatta size sorunlarını açabilecek insanlardan uzak duracaksınız. Aile ilişkilerinize gitgide özen gösteriyorsunuz. Bu şekilde hem sizi sevenleri mutlu edecek, hem de kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

1 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Düşük enerjili bir günde olmanıza rağmen özellikle günün ilk yarısı kendinizi enerjik ve mutlu hissedebilirsiniz. Güzel etkiler alıyor olacaksınız. Psikolojik olarak artık kendinizi rahat hissedeceksiniz. Öğleden sonraya baktığımızda Venüs-Uranüs zorlu açısı netlik kazanıyor. Hesapta olmayan ani olaylarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle sağlığınıza akşam saatlerinde çok dikkat edin. Riskli işlerden sakının. 19:45 olduğunda ise Venüs sizin burcunuza geçiş yapıyor. 26 Mart'a kadar adeta hayatınızda parladığınız bir döneme giriyorsunuz. Başarılarınızın karşılığını alabilirsiniz. Ayrıca fiziksel olarak da çekici olacağınız bir dönemdesiniz. Size bakan bir daha bakabilir. Yalnızsanız bu dönem aşkı bulabilirsiniz. İlişkiniz varsa partnerinizle daha tutkulu bir ilişki yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

1 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Huzursuzluklardan kurtulmak istiyorsun!Aşk gezegeni Venüs bugünden itibaren tam 25 gün burcunda hareket etmeye başlıyor ve ikili ilişkiler adına radikal kararlar almaya başlıyorsun. Özellikle sorunlu giden bir ilişkin varsa, artık sınırlarını net bir şekilde ortaya koymak isteyeceksin. Güzel bir ilişki olacaksa varım, demeden edemeyeceksin. Çünkü artık huzursuzluk istemiyorsun. Bugünkonusunda fazla detaycısın. Plancı kişiliğin bu kez yaptığın organizasyonda seni yanlış yollara çıkaracak. Yeni çevren ve yeni ilişkilerin konusunda çok eleştiri alıyorsun. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini ihmal etmemende fayda var.

1 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün olaylardan biraz uzak kalmanız size oldukça iyi gelecektir. Manevi yönünüzü güçlendirerek bakış açınızı iyileştirebilirsiniz. Bugün sadece kendinizi mutlu etmeye odaklanın.

1 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. İlişkide olduğunuz insanlara karşı kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. Öğle saatlerinde kendinizi daha fazla bulanık hissedebilirsiniz. Kabullenme içine gireceğiniz zamanlardasınız. Sizi hapseden kontrol dışı olaylardan rahatsızlık duyabilirsiniz. Akışta kalın.

1 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevenlerinize karşı egonuzu yöneltmeye başladığınızı fark ettiğiniz anda buna son vermez iseniz sert tepkiler sizi üzebilir.

1 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok dürtüsel hareket etmeye başladınız. Bu durumda sizi hata yapmaya sürükleyebilir. Hiçbir şey için, en azından bu dönem acele etmeniz gerekmiyor. Trafiğiniz yoğun olabilir. Yapılacaklar listenize sadık kalarak telaşsız bir şekilde devam edin. Kimse için fazladan yük almanıza değmez.

1 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kâşif kovalar proje üretmek için uygun zaman. Kaynaklarınızı verimli kullanıp iyi ifade ederseniz sonuç alabilirsiniz. Günü verimli geçirmek için faaliyet önemli.

1 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

26 Mart?a kadar burcunuza yerleşen Venüs, dikkatleri üzerinize toplayacak. Gerek aşk gereksede bereketli bir dönemden geçeceksiniz. Arkadaşlarınızla geçireceğiniz vakit çok önemli olur. Uluslararası alanda başarılı işlere ya da başlangıçlara imza atarsınız. Özgürlük her şeyden önemli.

1 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yönünüz körelebilir ve tüm vaktinizi yalnız kalacağınız bir ortamda, tamamen kendi içinizde geçirebilirsiniz. İnsanlar bu duruma anlam veremeyeceklerinden, sizi sorguya çekmeye kalkabilirler. Onlara fevrilikle yanıt vermeyin.

1 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 48" R
Ay
Terazi
04° 49' 45"
Merkür
Boğa
04° 05' 27"
Venüs
Boğa
23° 50' 06"
Mars
Koç
13° 56' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 13"
Satürn
Balık
18° 00' 28"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 60"
Lilith
Başak
25° 23' 41"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>