Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal paylaşımlarınızda hassas olabilir, sevdiğiniz insanlar tarafından anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. Aşkta acele kararlar alma isteği var olan dengeleri bozabilir. Yine de aşkta hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Duygularınızı kontrol etmekte zorlanacağınız bugün, planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Hisseli paralarda hareketlenmeler var. Uzaklardan beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Çalışmalarınızı hızlandırmak zorunda kalmanız sizi strese sokabilir.

Her konuda kararlılık ve istikrâr gösterebileceğiniz bir gün. Kişisel kazancınızı arttırıcı yönde hareket edebilir ama hızlı sonuçlar alamayabilirsiniz. Gün, yatırımlar açısından hoşnut kalmayacağınız sonuçlar getirebilir.

Bir süredir yaşanan anlaşmazlılardan kuracağınız sağlıklı iletişimle kurtulmanız olasıdır. Sağlığınız ve işlerinizin yolunda gitmesi için moralinizi yüksek tutun. Beklenilen haberlerin olumlu nitelik taşıması size destek verecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün Ay, size idealleriniz konusunda gerekli cesareti verirken fazla enerjinizi olumlu bir şekilde dengelemeniz konusunda uyarıyor. Paylaşımlarınız ve kaynaklarınız konusunda kararlar alabilirsiniz. Heves dolu ve canlısınız ama düşüncelerinizi pratiğe aktarmakta güçlük çekebilirsiniz. Akşam saatlerinde işle ilgili sorumluluklar ön plana geçebilir.

10 Ekim 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni gün, kararlılık etkisi veren Boğa burcunun güçlü ışığı altında başlıyor. Bu ışık öncelikle ailemiz başta olmak üzerehayatımızla ilgili meseleler üzerinde de sağlam ve istikrarlı şekilde ilerlememiz adına bize güç katıyor. Saat 09:36 Ay-Pluto görünümü,  her durumu derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlayacak. Kafamızın içindekileri uygulamak için tüm ihtimallerin ele alınması gerekiyor.  Hani derler ya, kaçışımız yok diye. Aynen öyle. Saat 14:38 Ay- Chiron olumlu görünümü,  yüreğinizin derinliklerinde sadece size ait özel duyguların gündeme gelmesini sağlayıcıdır. Hayata bakış açımız çok önemli. Bazen en sevdiğimiz şeylerden vazgeçebiliyoruz. Kimi zaman da tutunuyoruz bir şeylere. Burada önemli olan bizim kendimize verdiğimiz değer. Çünkü biz yoksak, hiçbir sorunun bir anlamı kalmıyor. 10 Ekim(saat 20:27)-25 Ekim(saat 22:16) tarihlerinde Terazi burcuna gerileyecek Merkür bir yere yerleşmek, birisiyle beraber olmak, yolculuklar, arkadaşlıklar, bilgilenmek, güzel ile çirkin arasındaki ayrımı belirlemek, algılamak hepsi önemli. Ancak her şeyin bir ölçüsü, ayarı olmalı. İşte siz, bu tarihler arasında bütün bunları gözden geçireceksiniz. Bir kapıdan geçmek gibi. Bir köprüden karşı kıyıya ulaşmak gibi. Kısaca ayağımıza gelene, karşımıza çıkana iyice bakmak lazım. İnsanlarla olan ilişkiler, seviyeli dostluklar, bilgi ve tecrübeleri insanlara sunmanız yönünde şu anki duruma mutlaka bakılmalıdır. Çevre değişimi, akademik uzmanlık, ticaret, yüksek eğitim, yurt dışı ile alakalı konular yeniden incelenmelidir. Saat 20:48 Ay-Jüpiter görünümü, evimizde huzur, ilişkimizde aşkla buluşma arzumuzu vurguluyor. Sevilmek, kıymetli bulunmak, zorlanmamak istiyoruz. Bu  dönemde uzlaştırıcı, uyumlu ve bilinçli  bir şekilde ilişkilerimizi gözden geçirmemiz dileğimle,

10 Ekim 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi gücünüzün farkındasınız ve bu özelliğinizi daha da katlayacak ilişkilere ihtiyaç duyuyorsunuz. Gizli gücünüzün farkında oluşunuzla, aynı paralellikte gelişen olaylara yaklaşım tarzınız, size farklı bir güven duygusu veriyor. Ay, idealleriniz konusunda unuttuğunuz değer yargıları tekrar gündeme getirecek.

10 Ekim 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Az rastlanır türde veya tesadüfen ortaya çıkabilecek bazı bilgiler söz konusu olabilir. Gerçeklerle yüzleşmeniz devam eden veya başlamak üzere olan bazı projelerin,birliklerini, ilişkilerin ya da görevlerin oluru, verimliliği veya uygulanabilirliği üzerine tekrar düşünmenizi gerektirebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda elimizdeki verilere, sunumumuza veya teknolojik donanımıza güvenerek karşımızdaki kişileri ikna edeceğimizden emin olabiliriz. Ancak durum bu değil, zira karşımızdaki kişiler hala gerçekleri öğrenme veya daha farklı şeyler duyma niyetinde olabilir ve hararetle kendi tezlerini savunabilirler.

10 Ekim 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi güvende hissetmek ve maddi konularda istikrar sağlamak ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Uzun vadeli kalıcı yatırımlara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde geçmişe yönelik bazı ailevi konular tekrar gündeme gelebilir. Aile büyüklerinizle fikir alışverişi yapmanız mümkün gözüküyor. Sağduyulu olmaya özen gösterin.

10 Ekim 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLENİZ yada akrabalarınızın arasında sizinle ilgili olmayan konularda sıkıntılar varsa devreye girmek için şimdi tam zamanı.

10 Ekim 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

10 Ekim 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 24" R
Ay
Terazi
05° 09' 30"
Merkür
Boğa
04° 07' 44"
Venüs
Boğa
23° 52' 09"
Mars
Koç
13° 57' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 37"
Satürn
Balık
18° 00' 34"
Uranüs
Boğa
23° 25' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 04"
Lilith
Başak
25° 23' 52"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>