Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizin bu kadar uzayabileceğini siz de ummuyordunuz, o da. İkili ilişkide aradıklarınızı yeterince bulmuş görünüyorsunuz.. İlişkinize sizin kadar özen gösteren ortak sırdaşlarınız var. Şanslısınız.

Size karşı ikili bir ittifak var. Bir yere vardıramayacaklar gibi görünüyor ama sizi oldukça tedirgin ediyor. Bunun dışında sizi çok mutlu edecek bir gelişme için sadece şansa ihtiyacınız var.

Elde avuçta bir şeyler olmalıydı diye hayıflanıyorsunuz. Ama sizin durumunuzda biliyorsunuz ki kolay değil bu. Geçen ay elinize geldiği gbi giden toplu parayı da kenara koyma durumunuz yoktu. Bugünlerde sıkıntılısınız.

Ufak tefek şikayetleriniz var. Hepsini bir araya topladığınızda ciddi bir sağlık sorununuz var sanıyorsunuz. Bu sağlıklıyken hasta gibi dolanmanıza neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. İç dünyanızda bazı çelişkiler ve karamsarlık oluşabilir. Harekete geçmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz ancak bunun için gereken gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. Sizi kızdıracak gelişmelere karşı hissettiklerinizi kendinize saklama eğiliminde olacaksınız. Duygusal olarak çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunları çevrenizdeki insanlara belli etmemeye çalışacaksınız. Küçük de olsa bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz ve girişimde bulunmaya uygun bir gün olmayacaktır.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:40  Merkür-Pluto  mücadeleci görünüm etkisi altında Çarşamba gününe adım atıyoruz. Bu enerji,  beklenmedik durumlar yaşama riskinizi işaret ediyor. Ortağınız veya hiç ummadığınız bir kişi, desteğini geriye çekebilir. Böyle bir halde oyunu kuralına göre oynayarak geri adım atmanız gerekebilir. Bu görünüm,  tatlı dil ve işbirliğinde bulunmanın önemli olduğunu işaret ediyor. Saat 02:33 Ay-Koç burcu geçişi, sizler için gayet olumludur. Hem sosyal hayatta aktif hareket edebilirsiniz hem de çevreniz üzerinde etkinliğinizi sürdürürsünüz. Saat 13:50 Venüs-Neptün karşıtlığının  hangi alanlarda etkili olduğunu birlikte analiz edelim. Venüs-Başak burcunda ilerlemekte. Bu geçiş, ilişkimizin cinsel boyutunu hem sağlık hem de psikolojik anlamda gözden geçirmemiz açısından önemlidir. Bazen sağlık-iş-parasal sorunlar veyahut ilişkimiz olmaması nedeniyle cinsel anlamda sıkıntılar yaşayabiliriz. Bazen de, önümüze gelenle ilişki kurarak yanlış bir aşkın elinde sancılar çekeriz. Onun için şöyle bir kendinizi gözden geçiriniz. Sadeceanlamında değil, partnerinizle aranızdaki paylaşımların da gözden geçirilmesi lazım. Siz kimlerle hangi nedenle bağlantı kuruyorsunuz? Bağlantıda olduğunuz insanlarla aranızdaki işbirliği ne durumda bunları mutlaka ele almalısınız. Böylece yanlış kişilerin, tercihlerin kurbanı olmaz, paranıza sahip çıkar ve ilerisi adına doğru kararlar alabilirsiniz. Saat 20:32 Ay-Pluto görünüm etkisi altında,  özel hayatımızla ilgili sırları, yaşadıklarımızı kimsenin bilmesini istemeyiz. Her ne kadar dışarıyla haşır neşir olsak da, nasıl konuşmamız gerektiğini iyi biliriz. Baskı kurmaya çalışanlara pek pabuç bırakmayız. Saat 21:37 Merkür-Jüpiter olumlu görünümü, ilişkide her iki tarafın da görüşlerini nazik bir şekilde dile getirmesini sağlıyor. Bu yeni bir tanışmaya da vesile olabilir. Yolculuk, eğitim, kişisel gelişim, kitap okuma, görüşmeler yönünde de yararlıdır. Günün güzellikleri bizlerden yana olsun. Gerçek sevgiye her dem selam olsun. Kalben en güzel dileklerimle,  

10 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın konumundan dolayı ortaya çıkan tavırlarınızda, kendinizi haklı çıkarmak adına bir çok neden buluyorsunuz. Bugün, çevrenizden çok çabuk etkilenecek ve onların fikirlerini benimseyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle oluşturduğunuz güç birliği ileri vadede başarınızın içinde önemli bir adım oluşturacak.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özellikle maddi konularda hassasiyetlerin ortaya çıkabileceği günlerdesiniz. Beş gün boyunca, alacak verecek dengesini iyi kurmanız bu anlamdaki ilişkilerde yaşanabilecek gerginlikleri doğru yönetmeniz gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, Balık burcunda meydana gelen dolunay bazılarımızı hassaslaştırabilir. Söylenen cümleler yaraları kanatabilir, yaralayıcı olabilir, geçmişte yaşananların hatırlanmasına neden olabilir veya diyalogları gerebilir. Önemli konuları konuşurken yanlış anlaşılmamaya özellikle dikkat etmekte fayda var. Zaten tünelin sonundaki ışık kendini göstermeye başlıyor. Günün ilerleyen saatlerinden itibaren, umutlu olmak için daha fazla sebebimiz olacaktır.

9 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli ve paylaşımlarınızın bol olacağı bir gündesiniz. Gün içinde sık sık dışarı çıkacak ve yakın çevrenizdeki tanıdıklarınızla bir araya geleceksiniz. Öte yandan ticari uğraşlarınızda rekabet ve mücadele gerektiren koşullar içine girebilirsiniz. Ortaklaşa konularda daha pratik ve anlayışlı olmanız avantaj sağlayacak.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YATIRIM, miras yada alacak gibi konularda beklentisi olan Kovalar iyi gelişmelerle karşı karşıyasınız. Maddi yönden oldukça şanslısınız.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

10 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 46' 29" R
Ay
Başak
27° 36' 05"
Merkür
Boğa
03° 15' 36"
Venüs
Boğa
23° 05' 01"
Mars
Koç
13° 28' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 58' 03"
Uranüs
Boğa
23° 23' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 10"
Lilith
Başak
25° 19' 37"
True Node
Koç
14° 55' 33"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>