Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha mutlu olacağınız, daha büyük coşku yaşayacağınız, daha fazla ortak yan taşıdığınız şeklindeki inançlarınızı, bugün geçmişin yanlış önsezileri şeklinde değerlendirmeniz, biraz acelecilik gibi görünüyor.

Yüklendiğiniz önemli sorumluluklarınız var. Söz ve karar yetkinizi sorumluluklarınızla denk düşürmeye çalışmalısınız. İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Yakında sizi sevindirecek gelişmeler olabilir.

Arkadaş ve yakınlarınıza da bazı destekleriniz olabiliyor. Arada bir çektiğiniz parasızlık ise, sizde büyük bir sıkıntıya neden olmuyor. Bütçe hesaplarınız oldukça gerçekçi.

Sizden gizli tutulmaya çalışılan bir sevinciniz var. Yakında bir şeyler döndüğünü hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir sağlık durumuyla ilgili çevrenizde duyulan endişeler, birkaç gün daha problem olarak yaşanabilir. Haftanın sonuna doğru bu konuda rahatlamalar görünüyor. Uzaklarda yaşayan bir arkadaşınızdan uzun zamandır haber alamayışınız sizi düşündürüyor. Onunla birlikte yapmayı planladığınız bazı şeylerden şu günlerde vazgeçebilirsiniz.

11 Aralık 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar gün boyu karşıt burcunuzda ilerleyecek Ay, aşk ve kendinizi ifade konularında aktif olmanızı sağlayacak enerjiler altındasınız. Bir yanınız sıcak ve cömert, sevgi dolu olmasına rağmen, bir yanınız yine de özgür kalmaktan yanadır. Dış dünyada güler yüzlü, neşeli ve ışık saçan görüntünüzle insanları kendinize çekebilirsiniz. Saat 06:16 Ay-Uranüs olumlu görünümünde, yenilikçi düşünürsünüz. Farklı olana yönelirsiniz. Yolculuklar, yeni insanlarla tanışmak, farklı projelere yönelmek mümkündür. Saat 20:20 Ay-Güneş görünümü, ilişkide her iki tarafın da egosunu güçlendiricidir. Sizler sıra dışı insanlarsınız ve de rastlanması öyle kolay biri değilsiniz. Doğal olarak kolayca elde edebileceğiniz biriyle olmanız da pek mümkün değil. Hatta bazen sizin istekleriniz ile karşı tarafın fikirleri birbiriyle uyuşmadığında o kişiyi daha fazla çekici bulabilirsiniz. Gün içindeki gelişmeler size hayırlı kapılar aralasın. Her şey umduğunuzdan çok daha olumlu yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

11 Aralık 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Büyük başarılara hazır olun. Yeni bir planlama içinde olacağınız gün içinde, gerekli dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız. Ailenizle birlikte ortak fikirler üretebileceğiniz bir performans geliştireceksiniz.

11 Aralık 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgili Kovalar, bugün bir kez daha bir konuya dikkat çekmem gerekiyor. . Her gün günlük burç yorumlarınızı okurken mutlaka ve mutlaka yükselen burcunuzun yorumunu ve tüm burçlar için gün genelini ele aldığım bölümü de okumanız gerekiyor. Aksi takdirde yorumlardan fayda sağlamak çok mümkün olmayacaktır. Teşekkürler zaman ayırdığınız için. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda sabrımız sınanıyor veya dayanacak gücümüz kalmamış olabilir. Planların, hedeflerin ya da bazı yapıların düşünmediğimiz şekilde veya belli aralıklarla sürekli değişiyor olması işlerimizi aksattırsa da yola devam etmemiz ve sabırlı olmamız gerekiyor. Öğle saatleri civarında, ufak tefek sakarlıklara, kazalara, tartışmalara veya gerilime açığız. Aynı zamanda bugün Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha temkinli ve düşünerek adım atacağımız ve ciddiyeti ön planda tutacağımız bir sürece giriyoruz. Bugün burçlarınızda her gün yazdığımız bu kısmın(tüm burçlar için gün geneli) ve yükseleninizin yorumunu okumanın önemini belirtmek için farklı bir konuya değindim. Umarım faydalı olur.

11 Aralık 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

11 Aralık 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili beklentileriniz sizi bazen sinirli ve çekilmez yapabiliyor. Bütçe dengenizi tutturmaya başladınız. Devam edin doğru yoldasınız.

11 Aralık 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam üzerinde dek olan zaman dimindehayatınız, yakın çevre ilişkileriniz ve genel sağlık durumunuz ile motivasyonunuz üzerinde olumsuz etkiler ve problem yaratabilecek bir enerji sözkonusu iken, akşam saatlerinde olası problemleri iyileştirebilir, aileniz ve sevdiklerinizle son derece keyifli zaman geçirebilir, motivasyon ve enerjinizi yüksek ve keyifli hissedebilirsiniz.

11 Aralık 2014, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

11 Aralık 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 55" R
Ay
Başak
29° 19' 27"
Merkür
Boğa
03° 27' 25"
Venüs
Boğa
23° 15' 46"
Mars
Koç
13° 34' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 39"
Satürn
Balık
17° 58' 38"
Uranüs
Boğa
23° 23' 36"
Neptün
Balık
29° 23' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 36"
Lilith
Başak
25° 20' 35"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>