Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişken fikirleriniz duygusal yaşamınızı besliyor. Kuraldışı etkilenişimler içindeyken, aşkı yine de belli kurallar çerçevesinde tarif etmeniz, aşka yakışan bir çelişki olarak kabul edilebilir.

İş ilişkilerinizde sizde isteksizlik yaratacak sorunlar yok. Sorunlarınızın kaynağını dışarıda aramanız gerekiyor. İşle alakası olmayan kafa karmaşaları,yaşamınızı da karartmamalı.

Geliriniz çok yönlü girişimciliğinizle, belli bir standardın altına düşmüyor. Akılcı tutumunuzla para durumunuzu dengeliyorsunuz. Önünüze hedef olarak koyduğunuz standart, iradeniz dışında birçok koşula bağlı.

Yakında yapacağınız önemli bir görüşmede bırakacağınız son derece kendinden emin bir izlenim, size çok şey kazandırabilir. Son günlerde takındığınız kuşkucu, güvensiz tavırları bir an evvel terk etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırılıklardan uzak durmanız gereken bir gün. Kendinizi birçok konuda yenileme arzunuz, mantıklı zaman ve imkan değerlendirmelerini gerektiriyor. Uzun süredir barındırdığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeyi çok elverişli görünüyor. Acillik içerdiğine çok inandığınız bazı kararlarınız bile, bu sıralar ertelenebilir.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 04:46 Ay-Satürn görünümü, mesafeli ancak dostane, kendinizde ödün vermeden insanlarla temasta bulunmaktan yanasınız. İşiniz veya hedefiniz ne ise, ona göre paylaşımda bulunmak taraflısı olacaksınız. Ne fazla sıcak ne de çok soğuk. Gerektiği kadar iyidir diye düşünüyorsunuz. Saat 15:40-18:50 arasında Ay-boşluktadır. Bu süre içinde, kendinizi dış dünyada ifade edebilmekte, duygularınızı dışarıya aksettirmekte zorluklar yaşayabilirsiniz. Sanki tüm dünyayı kafanızın üzerinde taşıyor gibisinizdir. Oysaki kendimizi rahatlatacak kısa bir yürüyüş, dostlarla sohbet, hobilerinizle uğraşmak gayet faydalıdır. Saat 18:50 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişi, huzur ve güven duygusunun, insanın kendi derinliklerinde oluşmasını sağlayan bu enerji, kişinin inancı ve yaşam stiline göre farklı şekillerde yorumlansa da, dinginleştirici bir etki olduğu şüphesizdir. İnsan her konuda huzur bulmaktan yanadır. Günün tüm güzellikleri gönlünüzü şenlendirsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kurduğun planları hayata geçirmek için somut adımlar atabilirsin. Hafta sonu için detaylı araştırma yapmak isteyebilirsin.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ile ilgili konular gündemi yoğunlaştırabilir. Enerjinizi olmayan ve gerçeklik değeri taşımayan konulara yönlendirmeyin.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından yardım alabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Fazla göze batmamaya çalışın. Yeteneklerinizle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. İşlerinizde yavaşlamalar olabilir. Öğleden sonra parasal konulara yönelebilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konulara yönelik girişimlerinizde başarılı olacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Enerjiniz yükseliyor. Kendinizi daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızın desteğini alabilir, sevdiğiniz kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Ani değişiklikler yüzünden olaylardan fazla etkilenebilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken cesur, lider ve girişimci yönlerinizi daha çok ortaya koyabilirsiniz. Yönetici özelliklerinizi sergileyebilir, hayatınızın kontrolünü daha fazla elinize alabilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanıza göre davranmak isteyeceksiniz. Bu durum ilişkinizde sizi zorlayabilir. Kendi istekleriniz doğrultusunda inatçılık yapmamaya özen gösterin.

11 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün karşılaşacağınız olaylar keyfinizi yerine getirecek. Çok hoş planlar yapabilir, isteklerinizi açık biçimde ifade edebilirsiniz. Ancak, kararlı ve istekli olduğunuz halde ufak tefek terslikler ve gecikmeler olabilir.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 43" R
Ay
Terazi
04° 48' 46"
Merkür
Boğa
04° 05' 20"
Venüs
Boğa
23° 50' 00"
Mars
Koç
13° 56' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 27"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 59"
Lilith
Başak
25° 23' 40"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:08

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>