Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi başlatıp başlatmamakta son derece kararsız görünüyorsunuz. Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri var, ama kaybettiğiniz zaman siz farkına olmadan bir şeyleri soğutabilir.

Akşama yakın saatlerde alacağınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak. Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor.

Bugün ilk girişiminizi yapabilir ve gereksindiğiniz desteği edinme yolunda bir adım atabilirsiniz. Bu konuda krediniz sınırsız gibi. Geleceğe dönük parasal endişelerinizi, isabetli kararlarla yok edeceksiniz.

Sizden açık olmanız bekleniyor, bunu bekleyenlerin haklı olduğunu anlamalısınız. Bazı görüşlerinizi tartışmaya kapalı olarak sunuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızla birlikte önümüzdeki günlerde eğlenceli bir kalabalığınız var, sizi biraz masrafa sokabilir. Günün ilerleyen saatlerinde, önlemeye çalışacağınız bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin içinde belli belirsiz bir gizlilik söz konusu. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Meraklı kişiliğinizle yine bir şeylerin peşine düşeceksiniz.

13 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 02:45 itibariyle Ay burcunuzda ilerlediğinde, farklı yönlerinizle ilgi uyandırırsınız. Fikirlerinizi rahatlıkla ortaya koyarsınız. Bir çok durumu hem geniş manada ele alırsınız hem de yararlı çıkış formülleri sunabilirsiniz. Sizi dinleyenler bir hayli zeki olduğunuzu düşünürler. Doğrudur. Aslında bu tavırlarınızla dışa karşı ve sizi devre dışı bırakmaya çalıştığını sananlara, bir gözdağı vermiş olursunuz. Kurallarla sınırlanmış hiçbir şeye tahammülünüz yoktur. Eğer fiziki anlamda veya eviniz, işinizle alakalı konularda bir değişim düşünüyorsanız mali durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Saat 17:07 Ay-Venüs etkisinde, ailemizle ilişkimizde ve evimizde güven ve huzur ararız. Maddi açıdan rahat etmek isteriz. Yarınlarımızı garanti altına alma arzumuz yüksektir. Konforlu bir yaşam sürmeyi hedefleriz. Özgürlüğümüzden taviz vermeyiz. Saat 18:45 Merkür-Jüpiter görünümü, sizleri canlandırıcı ve hareketlendiricidir. Yolculuk, arkadaşlıklar, farklı ortamlar, macera, ilişki kurmak, birisiyle tanışmak, yazışmak gibi olumlu gelişmelerin de göstergesidir. Kendinizi gayet iyi, keyifli ve mutlu hissedersiniz. Keyifli bir güne adım atmanız, beklediğiniz güzelliklere kavuşmanız dileğimle,

13 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yolunda gitmeyen işlerin bugün şanslı bir yöne dönebilir. Kararlılığını fark eden ailenin desteğini alabilirsin.

13 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli planlarınızı gerçekleştirebiliyor olmanız motivasyonunuzu yükseltecek. Geleceğiniz ile ilgili önemli planlar yapabilirsiniz. Hürriyet Aile /

13 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha olumlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda gelişmeler olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde ikili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz.

13 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizin beklediği şeyleri yapmaya yönelebilirsiniz. İnsanların istek ve beklentilerini birinci sıraya yerleştirirken, kendi ihtiyaçlarınızı tamamen göz ardı etmeyin.

13 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, partnerinizin otoriter ve yönetmek isteyen tavırları ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında araştırmalar yapmak, eğitici faaliyetlere yönelmek ve gizli konuları araştırmak için uygun zamanda olacaksınız.

13 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kreatif işlerinizde, aşk hayatı- nızda ve eğitimsel konularda hayat size yeşil ışık yakacak. Çeşitli şanslarla karşılaşabilirsiniz. Gelecek planlarınızda iyimser duygularınız ön planda olacak.

13 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya yeni fikirler ve projelerle başlıyorsunuz. Aylardan beri bir türlü rayına oturmayan konulara, çevrenizden destek alarak çözüm bulacaksınız. Özellikle yabancılar, seyahatler, yurt dışı bağlantılarınız, hukuki konular ve devletle ilgili işlerinizi halletmek için harekete geçin. Yaratıcılık gerektiren konularda başarılısınız.

13 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

13 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 48' 16" R
Ay
Terazi
10° 16' 12"
Merkür
Boğa
04° 43' 26"
Venüs
Boğa
24° 23' 55"
Mars
Koç
14° 17' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 43"
Satürn
Balık
18° 02' 15"
Uranüs
Boğa
23° 26' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 21"
Lilith
Başak
25° 26' 44"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>