Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde gittikçe egemen olmayla başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde siz terk edebilir. Sizin içe dönüklüğünüze karşın, sevgilinizin sezgileriyle her şeyi yerli yerine oturtabileceksiniz.

İş ilişkilerinizi düzene sokmaya çalışıyorsunuz. Bu yeni düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayabilirsiniz. Ama çok ortada, anlaşılır olan haklılığınız, tartışmayı kısa sürdürecek.

Bir satın alma işiniz var. Pahalı, ama zorunlu görünüyor. Şimdiden toparlamaya giriştiğiniz para, sizi oldukça rahatlatabilir. Rahat günler hızla yaklaşıyor gibi.

Sizi duygusal davranmaya yönelten bir etkilenme içindesiniz. Konuyu ertelemeniz, mantıklı davranabilmeniz için size zaman kazandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sanatsal, yaratıcılık gerektiren, estetik, maddi veya aşkla ilgili alanlarda doğru yolda olduğunuzu biliyorsunuz. Ancak, artık ve bu kadar çaba göstermişken size yardım etme potansiyeli olan kişilerle bağlantı kurmanızda fayda var.

13 Kasım 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cuma gününe, Yay burcunda ilerleyen Ay etkisiyle adım atıyoruz. Fikirlerimizin beğenilmesini, arkadaşlık ilişkilerimizin güçlenmesini, bildiklerimizi uygulama cesaretimizin yerine gelmesini sağlar. Birçok meseleyi özgürce, kimseye bağlı kalmadan ele alabiliriz. Topluluk içinde, farkımız illaki göze çarpar. En azından bizim eğlenceli biri olduğumuzu düşünürler. Saat 03:47 Ay-Satürn kavuşumu etrafımızdaki insanları ciddi şekilde gözlemlediğimiz zamandır. Hem saygı görmek hem kıymetli bulunmak hem de yaptığımızın işin başarılı olmasını isteriz. Kendimize güvenirsek, bildiklerimizden emin olursak, insanların bizi dikkate alacaklarından şüpheniz olmasın. Saat 06:48 Ay-Neptün görünüm etkisinde, ruhumuz kendince akmaktan yana. Başkalarının bizi nasıl gördüğü veya değerlendirdiğinin önemli yok. Biz kendimizle barışık olmaktan yanayız. Saat 19:12 Venüs-Satürn görünümü, gayet olumlu bir etkidir. Sizin sosyal ilişkilerinizi ve sorumluluklarınızı gayet güçlü bir şekilde yerine getirmenizi sağlar. İnsanlarla olan diyalogunuz gayet güçlüdür. Huzuru seviyor, kafanıza yatan kişilerle sohbetten hoşlanıyorsunuz. Bu görünüm, biriyle tanışmanın, bir görüşmede bulunmanın, meseleleri kolayca çözümlemenin, ağlamlaştırmanın işaretçisidir. Saat 20:18 Merkür-Jüpiter görünümü, kazanç elde etmek amaçlı görüşmelerin işaretçisidir. Fikirlerinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. İnsanların derinliklerine sızabilir, sırlarını öğrenebilirsiniz. Başkalarına destek olursunuz. Problemleri çözmek, sorunları gidermek için bu görünüm size destektir.

13 Kasım 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi, karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Çekiciliğinizi, yaratma gücünüzle birleştirdiğiniz zaman, sevdiklerinizi kendinize daha fazla bağlayabiliyorsunuz.

13 Kasım 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Estetik, sanatsal, yaratıcılık gerektiren, maddi veya aşkla ilgili konularda doğru yolda olduğunuzu hissetmeseydiniz bunca yolu gelmezdiniz. Dolayısıyla, bu kadar emek harcamışken, size yardım etme potansiyeli olan kişilerle bağlantı kurmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Uyumlu ilişkiler kurmak, anlaşmalar imzalamak, evlilikler veya ortaklıklar yapmak için ideal günlerdeyiz. Bugünlerde vereceğimiz sözler ekstra kalıcı olabilir, hem mental hem de ruhsal olarak gelişmemize katkı sağlayabilir ya da her türlü huzurlu hissetmemize olanak tanıyabilir. Fikir alışverişlerine, öneri, yorum ve tavsiyelere açık bir gün. Öğreneceğimiz şeylerden fayda sağlayabiliriz. Beklenmedik sürtüşmeler veya gerilimler aniden ortaya çıkabilir, ama önemli değil. Sonuçta, herkes uzlaşmaya varacak, sonu tatlıya bağlanacak ve birbirine gülümseyerek günü kapatacak nasılsa. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Kasım 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Beklentide olduğunuz konular hakkında yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde arkadaşlarınızla plan yapmak size iyi gelecek. İş hayatınızda alacağınız desteklerle rahatça işlerinizi toparlayabileceksiniz.

13 Kasım 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ZİHNİNİZDE eskilerle yenileri teraziye yatıracaksınız. Bunu yakınlarınıza hissettirmeden yapın. Yalnış anlaşılmalara neden olablir...

13 Kasım 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde özel yaşamınızda mutluluk ve uyumun hakim olacağı, partnerinizle görüşmelerinizden olumlu sonuçlar alabileceğiniz, seyahat planı, spora zaman ayırmak ve eğlenceli aktivitelerde yer almak gibi düşüncelerde olacağınız keyifli bir zamandasınız.

13 Kasım 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda kendinizi gösterecek, görüşmelerde güzel neticeler alacaksınız. Güzelteklifleri oluşabilir. Parasal konularda istediğiniz şartlara kolaylıkla kavuşabilir, başkalarından destek alabilirsiniz.

13 Kasım 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir dolu seyahatler zinciri start almış olacak yaşamınızda, oldukça hareketli ve koşturmalı bir sürece gireceksiniz. Yalnız eşinizin veya ortağınızın, partnerinizin kardeşleri/ kuzenleri ile gergin ortamlar içine girmekten kaçınmanızı tavsiye ederim. Yalnız çıkacağınız muhtemel seyahatlerinizde biletinize, bavulunuza da sahip çıkın. Özellikle illegal olan her türlü konudan uzak durun. Hukukla, yasayla ilgili işlerinizde sorunlar çıkabilir

13 Kasım 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

13 Kasım 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>