Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süre yalnız kalma kararınızı, karşınıza aniden çıkan bir ilişki nedeniyle bozmak zorunda kalacaksınız. Bu kez büyük olasılıkla hayatınızın aşkına rastlayacaksınız. Eskinin izleri silinmek üzere.

Sizden süratli bir tempo bekleniyor. Bu enerjiyi kendinizde bulacaksınız.. Özel yaşamınız nedeniyle işlerinizi ihmal etmek durumunda kalmanızı, çevrenizdekiler anlayışla karşılayacaklar.

Paranızı doğru yerlere kanalize edebilmeniz, gerçekçi bir gözlem gerektiriyor. Önemli olan doğru kararlar verebilmeniz. Bir yakınınız bu konuda size destek olma yanlısı.

Kötü deneyimler, olumsuz örnekler sizi fazlaca etkilemiş görünüyor. Yaşadığınız olumsuzluklar nedeniyle temkinli davranmak istiyorsunuz, ama hayat sadece olumsuzluklardan ibaret değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Büyük bir heyecanının eşiğindesiniz. Almanız gerekecek duygusal riskler bile bu heyecanın karşısında önemini yitirecek. Önemli değişikliklerin yaşamınızı yeniden şekillendirmesi çok mümkün. Uzun süredir devam eden karmaşık ruh halinden artık kurtuluyorsunuz. İç huzurunuzu bulmanıza çok az zaman kaldı. Eski gamsız, tasasız günlerinize dönmek üzeresiniz.

13 Ocak 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yakınlarınızla geçirebileceğiniz bir gündesiniz. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Yazma yeteneğiniz varsa bugün eyleme geçin ve bir yerlerde yayınlayın. Başkalarının ilgisini çekebilirsiniz. Jüpiter ve Neptün'ün sert açısı akşam saatlerinde netleşiyor. Hayallerinizle gerçekler arasında fark olduğunu düşünebilirsiniz. Hem gönül ilişkisi hem de maddi anlamda istediğiniz konumda olmadığınızı düşünebilirsiniz. Dostlarınızdan da beklemediğiniz davranışlar görebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

13 Ocak 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İçinden geldiği gibi davranıyorsun!Çevrende gelişen sorunlarla ilgili adımlar atman birilerinin takdirini toplamana, birilerinin eleştirilerine neden olabilir. Arada kalmak gibi bir niyetin yok ama sen inandığın gibi davranıyorsun. Öğleden sonranı ise ani gelişmeler ile farklı konulara yönelebilirsin. Yaşadığın her şeyi tek tek kafandan geçirip düşüneceğin bir gün geçireceksin. Aşk vehayatını hatta tüm yaşamını gözden geçirirken neden başkalarının sözlerine bu kadar önem veriyorsun? İhtiyacın olan tek şey kendinle baş başa kalmak. Bunu başardığında bir yıldız gibi parlayacaksın; güven bana! Ayrıca Ay?ın konumu yaşam alanında zevklerini yansıtacak değişiklikler yapmanı da destekliyor. Bugünü bu anlamda mutlaka değerlendirmeni öneririm.

13 Ocak 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki kişilerin hayatını ilgilendiren konu ve olaylar sizi yorabilir. Biraz daha geri planda kalarak olayları gözlemlemelisiniz.

13 Ocak 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde olup bitenlerle, ailevi konular ve kardeşlerle daha fazla ilgilenme gereği duyabilirsiniz. Sözlerinizle de yaratıcı olabileceğiniz bir gündesiniz.

13 Ocak 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dönüş... İçinizden geçeni hemen karşınızdakilere söylemek zorunda değilsiniz. Kırılabilecek kalpleri hiç hesaba katmıyorsunuz.

13 Ocak 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler konusunda daha analitik olduğunuz bir gün. Ne, neden, niçin… hep anlamaya çalışacaksınız. Geçmişte olan her şey inci gibi hafızanızda dizilmiş durumda. Yetmezmiş gibi bugün onları bir de arşivliyorsunuz. Yapmayın demiyorum. Size iyi gelecekse yapın. Çıkardığınız derslerle kendinizi de değiştirin.

13 Ocak 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın akrabalarla ilişkilerde temkin ve sağduyu uzun vadeli kırgınlıkların önüne geçer. Pratik ve yaratıcı işlerle uğraşmak, fikirleri ifade ederken baskıcı tutumlardan kaçınmak faydalı olur.

13 Ocak 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, kısa yolculuklar gündeme gelebilir.Kardeş ve yakın akrabalarınızla bir aile meselesi hakkında konuşarak ani kararlar alabilirsiniz. Arabanızı tamire götürmek için iyi bir gün. Diğer yandan fikirlerinizi kaleme almak size iyi gelecektir.

13 Ocak 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak

13 Ocak 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 23' 10" R
Ay
Koç
23° 08' 43" R
Merkür
Koç
20° 30' 15"
Venüs
Boğa
08° 34' 15"
Mars
Koç
04° 27' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 48"
Satürn
Balık
17° 05' 46"
Uranüs
Boğa
22° 42' 02"
Neptün
Balık
29° 05' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 01"
Lilith
Başak
24° 01' 10"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>