Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Risk alıyorsunuz. Ama bir risk sever olduğunuzdan değil. Duygusal yalnızlıktan boğulduğunuz için oynuyorsunuz bu oyunu. Bu yalnızlığı da, geleneksel yanıyla her şey yerli yerinde olmasına rağmen yaşıyorsunuz.

Başarılısınız. İş hayatının kuralları sizin için kışla yasaları kadar tartışılmaz. Bu disiplin anlayışı içinde başarılı sayılmak kaçınılmaz da, aldığınız artı puanları hep yöneticileriniz işaretliyor.

Çalışma temponuzun yanında yalancı pehlivan gibi kalıyor. Eh, ne de olsa yine bir pehlivan. Geçindirip götürüyor işte. Sizi üzen yakınınızın esas çalışma alanı burası.

Bugünlerde dikkat etmeniz gereken tek şey, aşağıdan bir kez görüp trapeze çıkmak kadar riskli olan gönül oyununuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu süreç içinde yakınınız olan bir arkadaşınızın çözmekte zorlandığı bir konuyu ele alarak arkadaşınızı sıkıntıdan kurtarmaya odaklanırsınız. Dostunuza ait ortada ki sorunları kaldırarak onun yıllarca çok istediği şeyleri hayatına katmayı başarır ve dostluğunuzu pekiştirirsiniz.

14 Ağustos 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 07:11 Ay-Oğlak burcu geçişiyle Pazar günümüz başlıyor. Bir yandan doğanızda bulunan özgür hareket etme dürtüsü, diğer yandan sorumlulukların ağırlığı nedeniyle biraz çelişki yaşamanız, hangi yönde karar vermeniz gerektiğini bilememeniz gibi durumlara yol açabilir. Saat 20:03 Venüs-Neptün karşıtlık etkisinde adım atacağız. Bu karşıtlığı şöyle bir analiz edelim. Venüs-Başak burcunda ilerlemekte. Bu geçiş, ilişkimizin cinsel boyutunu hem sağlık hem de psikolojik anlamda gözden geçirmemiz açısından önemlidir. Bazen sağlık-iş-parasal sorunlar veyahut ilişkimiz olmaması nedeniyle cinsel anlamda sıkıntılar yaşayabiliriz. Bazen de, önümüze gelenle ilişki kurarak yanlış bir aşkın elinde sancılar çekeriz. Onun için şöyle bir kendinizi gözden geçiriniz. Sadeceanlamında değil, partnerinizle aranızdaki paylaşımların da gözden geçirilmesi lazım. Siz kimlerle hangi nedenle bağlantı kuruyorsunuz? Bağlantıda olduğunuz insanlarla aranızdaki işbirliği ne durumda bunları mutlaka ele almalısınız. Böylece yanlış kişilerin, tercihlerin kurbanı olmaz, paranıza sahip çıkar ve ilerisi adına doğru kararlar alabilirsiniz. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

14 Ağustos 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakınlarınızdan alacağınız haberler üzerine farklı düşünceler içine girebilirsiniz. Son derece ilginç ve farklı istekler duyabilirsiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları düşünmeden değerlendirmeseniz iyi olur.

14 Ağustos 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başladığınız işleri bitirmek için ne gerekiyorsa yapmalısınız. Bazı konularda sorumluluk almaktan kaçmamanız sizi test eden kişilerin işlerini zorlaştıracaktır. Kendinize ve yeteneklerinize güvenerek, işleri istendiğinden de iyi şekilde halledebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Zorlayıcı veya karamsarlık yaratacak olaylara açık, engellenmiş hissedebileceğimiz birkaç günün içerisindeyiz. Riskli hareketlerden ve yerlerden kaçınmak, seyahatler esnasında dikkatli olmak, gereğinden fazla bilgi paylaşmamak, gizli kalması gereken sırları, şifreleri v.b açık etmemek gerekebilir. Bazı tekliflerin, planların veya buluşmaların (özellikle tanımadığımız veya riskli bulduğumuz kişilerle) olası tehlikelerini göz ardı etmek yanlış olabilir. Finansal başlıklı konular da yorucu gelişmeler ön plana çıkabilir veya Yay burcundaki Ay nedeniyle güvenlik, güvenlik güçleri, yurtdışı bağlantılı işler, din başlıklı konular veya yabancılarla ilişkiler açısından stresli denebilecek olaylar yaşanabilir. İlişkiler zorlanıyor, yanıltıcı etkiler veya hayal kırıklıkları gündemde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan bazı huzursuzluklar ya da bazı elde olmayan durumlar olabilir. Aynı zamanda eski ya da gizli konularla da ilgilenebilirsiniz.

14 Ağustos 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ölüm... Bugünlerde inatçı ve asabi oluşunuz sebebi ile işte aksilikler sizi kovalıyor. Şansınız pek açık değil. Mevcut olanla yetinin.

14 Ağustos 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

14 Ağustos 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa parasal konularda bazı sorunlar ve anlaşmazlıklar oluşabilir. Bugün, önemli harcamalarda bulunmamaya özen göstermeniz gerekecek. Parasal işlerinizde gözünüzü dört açmalısınız. Partneriniz için de aynı durum söz konusu olabilir.

14 Ağustos 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendi içinize dönebilir, kendinize karşı bir nebze acımasız davranabilirsiniz. Gerçekliğe kendinizi kaptırmanız dış dünya ile olan ilişkinizi zorlayabilir.Diğer taraftan sevgi aktarımında güçlükler meydana gelebilir. Kendinizi suçlama ve huzursuz edecek analizler yapmanız olasıdır. Kendi kendinizi dönüştürmek amaçlı bir baskıdan kaçınmanız gerekmektedir. Somut ve duygulardan arınmış bir halde, bilinçaltınızın ve içsel gereksinimlerinizin farkındalığına varabilme fırsatına sahipsiniz. Beklenmedik çıkışlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Burç burç yorumları Dünya günlük burç yorumları

14 Ağustos 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak

14 Ağustos 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 06" R
Ay
Başak
16° 17' 22"
Merkür
Boğa
01° 59' 16"
Venüs
Boğa
21° 54' 17"
Mars
Koç
12° 44' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 01"
Satürn
Balık
17° 54' 12"
Uranüs
Boğa
23° 19' 45"
Neptün
Balık
29° 22' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 16"
Lilith
Başak
25° 13' 15"
True Node
Koç
14° 54' 04"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>